Ну і на закуску. Аналогія із історії. (Ю.Латиніна) http://www.echo.msk.ru/programs/code/1475240-echo/
Поступила інформація що "Дніпро-1" і "Правий Сектор" не сильно поспішали в атаку. Як же тег "набридло перемир'я".
для не вальцманофілів, йде війна і шо кажуть передасти з ОБСЄ мені до дуи, так само мені до дупи яким способом ВСУ знищать отой кацапський спецназ.. так шо порушен нема ніяких, а навіть якшо снаряд випадково знищив бидло яке кричало раіся пріді то це зовсім не порушення..
. Ну, це запитання до Латиніної. Я лише перепощую. А стосовно моєї думки: втрати під Іловайськом дійсно були чималими. Зауважте, до цього сили АТО успішно просувалися на схід і диванні і недиванні аналітики прикидал, коли закінчиться активна фаза АТО на кордоні. Але довелося не наступати, а виходити із котла із втратами. Ваша діаграма це ж підтверджує. Латинина лише робить висновок, що російська армія не така уже й моцна. А нещодавній бій за ДАП це зайвий раз підтвердив. Після того, як утримали ДАП, має місце піднесення духу українських сил і зневіра та депресія - російських. На одному рос.форумі, де я забанений до весни, один "герой" хвалився в день переходу на зимовий час, що мовляв, РФ через місяць буде в Маріуполі (Маріуполь житиме за московським часом). Видно, такі наміри були, причому серйозні. Зараз видно, що не так сталося, як гадалося.
Пользуясь затишьем, террористы забирают трупы своих "соратников" с окраин Крымского. Уже вывезено около 30 тел, - Москаль
Я згоден навіть на те, щоб це іменували пікніком на узбіччі, чи вилазкою на природу віхдного дня, лиш би відтіснили РФ на її територію. Разом із казаками, чеченцями, осетинцями, моторолами (сподіваюсь ) та іншим збродом.