Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, то что местные узнают всё в последнюю очередь, то это не удивительно.
    Когда в Одессе были события 2-го мая, то мне об этом из Ясиноватой сообщили.

2. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Родинамать.

3. ollan

ollan Well-Known Member

;)

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Хороші новини...

• Подобається Подобається x 3
  5. Коньъ Пегий

Во Франции тоже адище какое-то тоже началось.

6. ollan

ollan Well-Known Member

С откуда новости?

7. Коньъ Пегий

На новостных сайтах, Эхо, Цензор и т.д. То там заложники, освободят - опять в другом месте. Мистральненаш?

8. ollan

ollan Well-Known Member

Про это слышал.
    Думал, что там что-то похлеще развернулось.

9. Коньъ Пегий

Все впереди еще. Я так думаю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Hase

Hase зайчик

Похлеще розвернулось з джигаїстами в Нігерії. Українські новини взагалі практично нічого не пишуть окрім власних проблем і пліток. Відкриваєш укр. новини, таке враження, що існує лише Україна та Росія, ну і ще "так между прочім" деякі західні країни. :sad:

• Подобається Подобається x 1
  11. Gesser

Gesser Well-Known Member

Навпаки, в мене складається таке враження, що більшість людей, які набувають інформацію з соціальних мереж чи різних сумнівних сайтів на кшталт Інформатора, Цензора тощо, не сумнівається в тому, що знають про події на сході ВСЕ! Мені, принаймні, це дивно. Ніхто не може знати більше, ніж безпосередні учасники подій. І якщо я маю зухвалість щось стверджувати, то це буде лише те, що бачили мої очі. Я не вірю нікому...

• Не подобається Не подобається x 1
  12. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, это правильно. Я тАк думаю.
    Та сколько было раненных лугандонцев, трое?

13. Коньъ Пегий

Ну, Украине сейчас не до Нигерии точно:)

14. Gesser

Gesser Well-Known Member

Якщо ласка, прошу пана не застосовувати принизливі прізвиська. Це нічого не змінить у долі ані вашій, ані цих людей. А раз так, тоді навіщо? Щодо поранених мешканців Станиці, то їх поки що двоє. Важкі.

15. Коньъ Пегий

Так если ты тупишь, то как тебя назвать?:))) Отважный ДуНРовец?

16. ollan

ollan Well-Known Member

Гессер, при всём уважении к Вам, не могу. Не могу я придумать другого, более благозвучного названия тем, кто в то время, когда соседнее государство отжимает у нас кусок территории, поднимают флаг этого государства, призывает главу этого соседнего государства ввести войска, и рассказывает байки про то, как хохлы их 23 года почти до смерти гнобили.
    Кстати, Вы чернокожих наёмников, типа чвк "Блэквотер", встречали?

• Подобається Подобається x 2
  17. Gesser

Gesser Well-Known Member

Можешь ніяк не називати, я не ображуся, бо нічого не загублю від взаємного ігнору. Користі від ваших дописів, вельмишановний коник, як дупі сенсу життя: одноклітинні слова, куці думки, дрімуче невігластво. Можете ображатися, мені байдуже! По цьому дозвольте відкланятися, бо вважаю наш подальший перепис зайвим оффтопом.

18. Коньъ Пегий

:))) Приведи пример своих многоклеточных слов. Краткость - сестра таланта, дохтур. Не всем же истерить, как ты.

19. Gesser

Gesser Well-Known Member

А не треба нічого вигадувати. Ви просто припустіть на хвилинку, що вас ввели в оману і не було тут всього того, що Ви перелічуєте. Ні! Безперечно хтось і прапори піднімав, і гасла кричав, і попід танки кидавсь, але не всі ж 2 млн. мешканців. Невже Ви продовжуєте вірити всьому, що вам кажуть у телевізорі? Більшість народу у той самий час, коли знімали всі ці "зворушливі кадри масової зради", заклопотано займалися своїми справами: навчав дітей, приймав пологи, видобував вугілля, варив чавун. Всі вони сподівалися, що є люди які теж будуть виконувати свої прямі обов'язки - боротися зі зрадниками, боронити кордони, роззброювати злочинців. А вийшло дещо по іншому!

Я досить довго шукав аналогій в історії інших країн світу, коли держава, прогавивши все що можна та неможна, допустивши беззбройну анексію частки територій, продовжувала торгувати з тим, кого вона називає агресором, а винними призначає своїх громадян. Я такого не знайшов у світовій історії! Може хтось мені підкаже?

20. Коньъ Пегий

Конечно по другому - донецкие менты повязали колорадки. Вот такЪ, дорогой врач. Некому было прямыми обязанностями заниматься - разоружать, защищать и далее по тексту. Вернее, вверх по тексту.

Last edited: Jan 9, 2015
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)