Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Gesser

Gesser Well-Known Member

Може якісь там примарливі лугандонці і мають такий ланцюжок, а луганці так примітивно не мислять. Або ви маєтє маргінальних знайомих серед мешканців Луганська, або стоїте у черзі тих, хто шукає тут бандерівців. Однакові штампи, однаковий запал, однакова риторика!!!

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Уже поддерживает. Это хорошо видно в Краматорске, Славянске, Артемовске и прочих местах.

---------- Додано в 09:48 ---------- Попередній допис був написаний в 09:44 ----------

"Не сразу"- это через три-четыре месяца. А многие- и никогда. Ибо, для этого "молодого здорового донбасца" воевать, это значит стрелять в своего соседа Ваньку или друга Петьку, которые сейчас "в ополчении". А на это далеко не каждый способен.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А через три-четыре месяца ваньки-петьки исчезнут из ополчения?

Разговор мы ведем бессмысленный. Украина не пойдет освобождать Донецк, потому что нет достаточных сил.
    Причем опыт освобожденных городов Донбасса показывает, что население (отдельные личности, которых никто из окружающих не одергивает) кричит украинским солдатам: зачем опять приперлись?

Вот когда в Луганске-Донецке начнется народное восстание против российских окупантов, тогда и Украине можно будет подключиться.
    Пока - ждем результатов "всенародного волеизливания".

• Подобається Подобається x 6
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

+ стопитсот ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А чего его ждать?Все предельно ясно.Звонил сегодня знакомы, "бюллетени" выдают уже заполнеными, с галочками в нужных местах.Будет 134%-ная явка, и 203% голосов за нужных людей.

• Подобається Подобається x 2
  6. medwedo berlogsoni

Я не це маю на увазі.
    Що буде далі? Подальші кроки Росії.
    Ясно, що визнають.
    Але далі? Буде аншлюс, чи не буде? Скоріше всього, ні - де-юре, але так - де-факто.
    Чи відважаться "молоді держави" "визволяти" "окуповані землі"?
    Багато "цікавих" подій, які колись будуть аналізувати, як історію, а дітям не буде коли вникати в деталі, тому що ганятимуть футбола. (Кому із нинішніх учнів цікаво, чи був Петлюра до Скоропадського, чи Скоропадський - до Петлюри, які там були Універсали, і що в них мовилося?)

Для Європи все зрозуміло: потрібно якось розвалити дурну непередбачувану Росію (сама напросилася). Бажано (для Європи), щоб
    їй було потепліше і найменші втрати, а з Україною - як уже вийде.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та вже така мова була. "Після курортного сезону побачим куди Крим хоче...".
    Росія на відміну від інших не питає хто куди хоче.

8. Gesser

Gesser Well-Known Member

А як ви знаєте про що міркує "молодий здоровий донбасівець", вельмишановний? Калік тут не менше залишилось, а ще більше загинуло під обстрілами. Кожна сторона перекладає провину на іншу, доказуючи свою непричетність до обстрілів. Це дуже зручно - всі вояки у шоколаді, а народ гине. І не кажіть мені, що знаєте щось таке, чого я не знаю, бо вам там по телевізору разтлумачили чи кума сестри свояка своїми очима бачила.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я холодний з цих донбасяків. Шо їм бракувало? Жили як хотіли, говорили як хотіли. Прийшла Новоросія визволяти від хохлів - все розбили, розбомбили, світла-води немає - погано! Прийшла Росія - включили назад світло-воду - добре! Так яка відмінність між тим шо було і тим шо стало, крім того шо вас "віджали"?

• Подобається Подобається x 3
  10. medwedo berlogsoni

Я, звичайно, не знаю, що він думає. Але коли він за півроку не взявся за зброю, щоб виганяти окупантів і бандитів зі своєї землі, то чому він це має зробити через два-три місяці?

11. hrim

hrim Well-Known Member

12. Gesser

Gesser Well-Known Member

От що я називаю диванною риторикою. Без образ, якщо ласка!!! Невже ви не знаєте, скільки хлопців пійшло до війська саме з Донбасу? Чи будете стверджувати, що їх там немає? І невже ви не даєте собі праці замислитися, а чому ЗСУ разом із батальонами національної гвардії протовклися у передмісті Луганська, а так-таки не зробили навіть спроби увійти у Луганськ? А може тут не все так просто, як вам вважається здалеку?

Да, я був впевнений, що Донбас, який переживає кожного дня смертельне жахіття, почав відрізняти популістські балачки, приємні для вух, від сурової правди, як би вона жорстко не звучала і з чиїх би вуст не сходила. Нажаль, голосування Донбасу 26 жовтня показало, що я помилявся!

• Подобається Подобається x 1
  13. Ома

Ома Дуже важлива персона

І хто ж стріляє по-вашому?
    Ще два питання:
    Ви з Луганська?
    Коли ваші предки туди переїхали?

14. medwedo berlogsoni

Я про тих, що пішли воювати, між іншим, писав вище. Про хлопців з Донбасу, що воюють в батальонах Донбас, Айдар.

А Ви як раз захищаєте того донбасівця, що все ніяк не наважиться стріляти в знайомого Ваню-Петю з ополчення, а чекає, поки Бодя з Західної України підгребе, щоб вийти назустріч з хлібом-сіллю і теплими кальсонами.

Тому я бачу риторику саме в Ваших дописах.

Прочитайте уважно, що я писав, як реагував на дописи МайорМайора.

15. Gesser

Gesser Well-Known Member

А може їм бракувало того ж, чого й Майдану свого часу? Набридло! Донбас почали зливати ше у 2005 році, коли після чергових виборчих перегонів владі у Київі стало зрозуміло, що керувати тут - не мед ложкою їсти. І з чистою душею віддали нас на відкуп єфремовим та ахметовим: мовляв, робіть, що хочете, але тримайте їх біля себе. Коли терпець урвавсь і запалав майдан 2014 року, зацікавлені особи (які, до речі, ще й досі товчуться у Києві...питання - чому ви їх там пригріваєте???) довірливий народ Донбасу (який складається переважно з пенсіонерів, наївних та дурнуватих, немов немовлята) справно направили до потрібного русла і вуаля - справа зроблена!

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тобто в вас питання тільки одне - чому довірливий народ Донбасу направили до потрібного русла не з Києва?
    А спроба направити - це фашизм і геноцид рузьге. Коротше всі варіанти програшні як не крути. Хоча "програшні" - це в даному випадку відносне визначення.

17. medwedo berlogsoni

В зв"язку з Керченським мостом (в темі Крим) узнав прізвище Шпеєр.
    Глянув у Вікіпедію і прочитав цитату із останнього слова Альберта Шпеєра на Нюренбергському процесі:
    https://ru.wikipedia.org/wiki/Шпеер,_Альберт

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

СУДЬЯ-СНАЙПЕР АЛЕКСАНДР МАМАЛУЙ: "СКОЛЬКИХ Я ПОЛОЖИЛ НА ЭТОЙ ВОЙНЕ? ОБ ЭТОМ ЗНАЮТ ТОЛЬКО Я, КОМАНДОВАНИЕ И БОГ"

http://censor.net.ua/resonance/3095...i_voyine_ob_etom_znayut_tolko_ya_komandovanie

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)