Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 7
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

http://www.dw.de/на-переговоры-с-ме...18174766?maca=rus-rss_rus_UkrNet_All-4190-xml
    От і виникає питання: Чи він грає власну ролЮ, чи везе задумки від Путіна?

• Подобається Подобається x 2
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

думаю везе...

4. medwedo berlogsoni

А я думаю, що такий аксакал у Путіна на побігеньках служити не буде.
    Скоріше всього, він має власний план урегулювання. Я вчора викладав посилання з цитатою.
    Ідея урегулювання уже витає в мережі: Путін мочить ополченців і козачків і виводить війська з Донбасу, а за це Україна відмовляється від Криму, Європа скасовує санкції.
    От тільки, по-перше, Порошенко не бажає відмовлятися від Криму, по-друге, вірити Путіну може лише людина, що народилась учора чи сьогодні. (Всі ці убивства бетменців - лише традиційна путінська імітація поступок).
    Одним словом, результати візитИ Назарбаєва до Берліну будемо спостерігати найближчим часом

• Подобається Подобається x 1
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а дєньгі платіть хто будэт, а?

6. GR_

GR_ Дуже важлива персона

7. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Есть более реалистичная версия: не от Крыма, а от Севастополя. Недаром щас там вроде как обустраивают что то типа границы между ним и остальным Крымом.

• Подобається Подобається x 4
  8. medwedo berlogsoni

Я - за. Краще вже хай так. Тим більше, є прецеденти, коли одне місто належало іншій державі, або було само державою. Виберуть собі Папу Севастопольського, який візьме собі ім"я
    французського святого
    Люсье́н Оливье́ (фр.Lucien Olivier, 183814 ноября1883 года,Москва) — поварфранцузского или бельгийского происхождения, державший в Москве в начале 1860-х годов ресторан «Эрмитаж»; известен как создатель рецепта известного салата, вскоре названного в честь своего создателя — «оливье».

9. bayard

bayard Дуже важлива персона

интересные факты:
    1. Меркель знает русский язык, потому что в каком-то году ездила на олимпиаду по русскому и заняла там 1е место.
    2. не смотрите русскоязычный евроньюс. фраза "европейские банки отказали в выдаче кредитов российским компаниям" по-английски, в интерпретации "коллег" канала россия звучит так: европейские банки, вследствие кризиса утратили возможность кредитования зарубежных коллег.:facepalm:

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Назарбаєв з Лукашенко недавно підписали угоду про військове співробітництво... минувши Росію...

Гра це, чи дійсно пішла тріщина?

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Олів"єгники сподіваються відсилитися за "кордоном"? - Не вийде! Усім доведеться линяти в рашку.

12. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

14. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

16. zet

zet Дуже важлива персона

Если бы при этом и убрать российские военные базы с Крыма, иначе все равно будут гадить регулярно и безконечно...
    Не думаю, что игра. Там просто Жириновский, этот "рупор Путина", рассказал где именно будут еще строить "русский мир". Вот Назарбаев с Лукашенко и поняли, что они на очереди...

17. kym

kym Well-Known Member

Вони уже своє проспали. Особливо Лукашенко. Назарбаєв ще може потріпатись з допомогою Китаю. Але Китай хитрий і буде чекати поки Росія сама себе знищить.

18. Paparuda

Paparuda Well-Known Member

)))))))))))))))))++++++++++++:rock::boast::beee:

19. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

Українська правда публікує статтю Джоджа Сороса

Мудро дядько пише:

Європі потрібно прокинутися і визнати, що її атакує Росія. Допомога Україні має також розглядатися як витрати країн ЄС на свій захист. У цьому контексті, обговорювані зараз суми виявляються незначущими.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ходили чутки шо він претендує на посаду глави нацбанку(виключно для того щоб "дасадить Рассіі")

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)