А от Степан Демура в своєму виступі, що пан Ворон навів, каже, що Україна навмисне чекала, аби подати до суду проти рашки. І після Австралії, звідки Хуйла вигнали, отримала "добро" на це. І що рашистська окупація буде визнана і рашка платитиме репарації. Ці вумники не ве розуміють. Як і їхні організатори. Ця теза неодноразово звучала серед рашистських окупантів. Вони чекають наступу ВСУ, щоби перейти в контрнаступ і захопити територію 2-х областей. Тим більш, що законом заборонено. Поживши у війні, лякаєшся не тільки петард, а і звуку літака, навіть коли вибивають килим.
Для наших солдатів ТУТ просити людяності, якщо ви ТАМ під госпіталями пускаєте фейєрверки і цим їх добиваєте?
Тогда по русски и по полочкам, если так понятней. То, что мы здесь остались, не значит, что мы потеряли связь с теми, кто ушёл отсюда "без шума и пыли". Они рассказывают, как "шугаются" салютов. Да, мы вместе над этим смеёмся... Ааа,проехали... Зря просила...
Что, Вы хотите сказать? Под госпиталем, где лежат раненые, кто-то пускает фейерверки? А разве это не запрещено? Наверно, надо милицию вызвать. ---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:09 ---------- Вас просто не поняли сразу, о чем Вы.
скеля, у країні бардак, звичайно, що феєрверки заборонені, але завджди найдуться парочка рагулів, яким все по барабану.
Напишіть, будь ласка, що там в Гранітному? У мене родичі в Тельманово і Свободному. Там окупанти. Народ, не чіпляйтеся до людини. Вона правильно написала. Хто чув вибухи, завжди на фейерверки реагує. З власного досвіду кажу. А дибілів, які це роблять - повно.
Да, я просила о сочувствии. И в Киеве рвут, и парень контуженый, во Львове лежит, жаловался. Они очень молодые, как моя старшая дочь.
У Гранітному відновлюють будинки після обстрілів 11 декабря 2014 | 10:44 У Маріуполі та на околицях - режиму тиші - дотримуються. У селищі Гранітному солдати розповіли - уже два дні терористи по цих позиціях не стріляють. "У нас тихо. Але у сусідів голосно там шумить". "Ніякого перемир'я особливо не дотримується. Як почали розмову про перемир'я почастішали обстріли. Слава Богу всі живі здорові. - З чого обстрілюють? - Артилерія, міномети.". http://podrobnosti.ua/accidents/2014/12/11/1006902.html
Починаючи з Гранітного - Україна, а у нас ріспубліка. Гранітне дуже розбите, від нас луплять хаотично, куди попало. Їм гірше - по нам прицільно стріляють і туди, де стоїть техніка. У нас телепні все корегувальників шукають, хтож їх здає...
Іноземних частин немає. Є чеченці хіба але вони точно не анґломовні хоч є громадянами або є п.м. низки західних країн. І є окремі іноземці в добровольчих батальйонах. Єдиний відомий мені американець який загинув був в Айдарі. І то він став українським громадянином і був етнічним українцем.
А як відновлювати? Світло знов у них потухло. Визвали РЕС, а ті не поїхали. Народ сам дроти натягує. Кажуть, ми підкорегуємо військових, хай і вам потушать.
Розумію...та в принципі в такий важкий час саме потрібно триматися один одного і робити самим що можливо.