Про відомову України від позаблокового статусу: Если друг оказался вдруг... Це, виявляється, ми вже рік з Росією дружимо згідно з нескасованим і неденонсованим законом
Скасували позаблоковий статус. Вітаю нас всіх. Війська НАТО на кордоні з Мордором - свято, яке наближається.
В мене подружка зараз у батьків в Мордорі, каже, що така істерія про НАТО, про те, що вони говноросію не полишать. В магазинах офігєвають через ціни, але логічний ланцюг із кримнашем і говноросіянаша побудувати не можуть. І не зможуть.
Це гра. Але їм довго це доведеться робити бо їх довго будуть бити. Дуже довго. ---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:35 ---------- Зможуть коли ТБ їм це скаже. А такий день колись прийде.
Та заждіть трошки, про Медведчука сказало підхуйло... Я думаю, що буде так як і зі спільним патрулюванням. Хто такий Медведчук? Яке воно має відношення до переговорних процесів...
Не будем бежать впереди паровоза и верить всему,что пишут в инете. Скорее всего. Окупаційне українське телебачення.
Так вроде Медведчук в минских переговорах с самого начала участвовал, как посредник, именно потому, что он имеет связи с сепаратистами.
Да, хрен с ним. Пусть пиарится, лишь бы был результат. Этот пиар как-то повлияет на отношение к нему народа?