Та якраз ні... це підрозділ ВСУ. Це батальйони Добровольчого корпусу самостійні - от у них і найменьше втрат, хоч воюють у найгарячіших місцях
Стосовно Кучми і Тузли. На Тузлі не було ЧФ РФ. Почали росіяни горнути греблю зі своєї території. Це - по-перше. По-друге, Кучма був не в.о., а законний президент уже кілька років. Тому, законного президента війська слухалися, а в.о. - хай вибачає (Ви он навіть законного Порошенка не визнаєте, не те що в.о. А більшість військових - нічим від Вас не гірші: забили болт на в.о.) По-третє, за часів Януковича склалася традиція: де живе, там служить. Такого не було за часів Кучми. Тоді були перетасовані військові зі всіх регіонів. Якби навіть Турчинов і віддав наказ (а він навіть і віддавав), його ніхто не слухався: як це? стріляти в братів наших росіян? да нікагда в жізні! Там, в Криму і Донецьку - мінімум половина військових по духу, як Царьов (колишній народний депутат). Вам домашнє завдання: Переконати Царьова, що Росія - ворог, і що в росіян, які зайшли зі зброєю на територію України, потрібно стріляти, як в ворогів. По-четверте, Вам уже казали, що озброєння в армії не було: ні пального, ні акумуляторів, ні бронежилетів, нічого. Тільки лопати, що командирській дружині допомогати копати картоплю на городі. А Росія до захоплення Криму готувалася роками. Офіцер Мамчур був один із небагатьох, хто був у Криму справжнім патріотом України. Таким як він і наказів не було потрібно від Турчинова: згідно з Уставом могли завалити любого, хто або блокував військову частину, або намагався її захопити. Вам, як війьсковому, відомий устав гарнізонної та караульної служби: Стой, кто идет!? - і далі як годиться.
На превеликий жаль мушу визнавати. І підкорятись його захцянкам. На жаль. Як підпорядковувався Кучмі і Ющенку. А от Януковичу я не підпорядковувався, бо вже був на пенсії. Ця байка спеціально і вигадана, аби відвести гнів за прохіхіканий Крим від оранжоїдів на військових. Команду дає безпосередній командир. Солдату - ротний, ротному - комбат, комбату - комполка, ... І так до начальника рибнадзору алкаша Тенюха, який був МО. Маячня. Цей принцип існував ще за Кучми, і тим більше при Ющенку. За Яника його ніхто не міняв. Ще одна маячня. Офіцери не служили за місцем народження. Та й про "постріляти" мова не йшла. А реакцію офіцерів на агресію можна було бачити на прикладі Мамчура, а це не виняток, а правило. Є ж офіційні дані, скільки військових перейшло на сторону Росії, скільки покинуло службу, а скільки лишились в ЗСУ. Цих людей вистачило би, аби блокувати зелених туристів. Нехай навіть так. Але ж друга половина за Україну. Тому 1:1. А Вам, переконати Вальцмана, що Росія ворог і ввести військовий стан в двух областях України, що є законним і логічним. Брехня. Проти 150 зелених туристів стояла 36 бригада берегової оборони, в якій нараховувалось понад 400 одиниць броньованої техніки. Якби цими броніками обложили ВР Криму, то їх би стало в двадцять рядів. А ЗРК Євраторії могли би розколошматити всю авіацію, яка летіла з Росії. А де був шеф СБУ пан Турчинов? Він що, не знав про ці плани? То в тюрму його, за непрофесіогалізм. І тим більше не допускати цього неука до РНБО. Ось мені відомо, Мамчуру відомо, а Вам ні. Ви дилетант і популіст. Не мав права стріляти ні Мамчур, ні жоден із військових без наказу Турчинова і Тенюха. Не пхайтеся в ту сферу, де не петраєте. ---------- Додано в 20:44 ---------- Попередній допис був написаний в 20:39 ---------- Пані Ольго. Я не знаю хто така Faina Kaplan, але знаю точно, що ні я, ні Ви, не маємо змоги "зшити" діло, нас не запрошують на саміти, ми не купляємо вугілля, ми не закриваємо справи і, тим більше, ми не дебіли. Назвати Вам прізвища дебілів? Перший Вальцман... Далі за списком.
Пані Каплан - особа, котра бачить ситуацію приблизно, як ми з Вами, а вживає "ми" тому, що в світі - ну наприклад, в Чехії, коли узагальнюють, не називають прізвищ, але кажуть "українці". Не знаю, не знаю, чи дебілів. Дебілом буде, якщо повторить шлях Януковича. А має можливості пройти його ще швидше...
А от в вироку суду про смертну кару пишуть не "ми українці", а громадянин України Порошенко Петро Олексійович, 26.09.1965 р.н....
Коли українці вирішать, що він того вартий, він висітиме на ліхтареві. А от судитиме його суд ,якщо воно не чкурне слідом за своїм партайгеноссе в Ростов.
Під Щастям героїчний батальйон зазнав непоправної втрати Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2014/12/20/12...royichnyy-batalyon-zaznav-nepopravnoyi-vtraty
а кого желаете? правильная политика! откусывают, по кусочку от пирога "российского влияния". врагов нужно уважать, а ненависть разьедает душу. Час минає - традиції залишаються
http://youtu.be/97n5oATc2rc В останній чверті інтерв’ю там про психолоґічну реабілітацію солдат. Взагалі не зрозуміло як можна подібних людей тримати в психіатричних закладах коли проблеми до психіатрії не мають жодного відношення. Це приносить тільки шкоду. Проблем з адаптацією багатьох солдат в суспільство буде немало. Українська держава абсолютно неготова до цього. Суспільство також.
Нових. І не треба починати про "любую кухарку". Україна завжди була багата на мудрих людей. Натовп же завжди дурний.
Там, при облаштуванні мінних загороджень, загинув підполковник С., мій давній товариш і ще п'ятеро бійців. Не даремно.