Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Біографію почитайте.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Василю, а інші є? Парасюк? Ярош? Ну наберете на пальцях одної руки. В кращому разі на двох.
    Ну нема. Забудьте. Не може народити земля українська справжніх лідерів. Починаючи від алкаша і найбільшого в історії зрадника Хмельницького.
    Нема...

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Нагадайте, Василю.

5. VasMT

Бажаєте перебрати засмальцьовану колоду?
    Ха-ха...
    В тій колоді тільки бариги і зрадники.
    Є люди, з якими звела доля. Мудрі, освічені, чесні.
    С.Семенович К. кандидат наук, філософія права, сержант, замкомвзвода, 57 років;
    Володимир П. Профессор, економіка, коандир відділення, 56 років....
    Список можна продовжувати.
    Я їх вчив, вони знають, вони можуть.
    Але вальцманоїдальна влада нищить розум України...

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я лаю Обаму тому це мій президент і я 2828 підтримував, хоч через здоров’я не достатньо активно - у Вашинґтон не їздив. Варто зазначити що навіть якщо Обама його буде виконувати по мінімуму все одно він має ефект хоч і менший чим би хотілось. Закон також значно послабили в порівнянні із оригіналом. Але Конґрес буде і далі чинити тиск на президента, він стає все більш налаштованим проти останнього. Це має прямий стосунок до війни але не до української політики. Тому до чого тут українські урядовці. Вони вплив на це не мають.

А Обама винен в тому що дозволив Путіну дестабілізувати ситуацію на Близькому Сході і в Україні. Згоден що він щось робить. Санкції щодо Росії від США і ЕС це його робота. Але його стратегія дуже млява і на Близькому Сході закінчилась значним розширенням конфлікту і людських жертв.

Українські урядовці це інша тема. Я їх не хвалю але говорити про все в одному пості є контрпродуктивним.

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

Відповім словами нами знаного Романа:
    Коли горить хата, треба носити воду, а не хаяти вітер, що роздмухує полум'я.
    Впевнений, поки не висітимуть всі нардепи на стовпах і не гнитимуть в Бабиному яру (на вибір, ми ж вільна країна), України не буде.
    А Ви свого Обаму можете і в засос цілувати. Україні від того не легше.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Можете свого Порошенка в засос цілувати. Україні від того ні легше ні гірше. )

• Подобається Подобається x 1
  9. VasMT

Я буду стояти в оточенні, аби вальцманоїди і вальцманофіли не завадили гарячим хлопцям його тлусту пику пхати в зашморг.

10. kym

kym Well-Known Member

Біографія теж не дуже вагомий показник. У багатьох по біографії є скелет у шафі і мало хто до нього признається. Мова про інше - що на сьогодні це не найгірший вибір.... коли був Парубій - то знаючи того хлопа рсобисто - я просто мовчав - то взагалі не його було і державі від того було б тільки гірше. Порошенко теж видно у тому зорієнтувався і відставив його. Чи буде толк з Турчинова - побачимо. В принципі такими частими замінами можна попасти на доброго чиновника. Людина пізнається по роботі

• Подобається Подобається x 2
  11. VasMT

Я теж кажу: в шахти їх, угрьобків, вугілля добувати, уран, сіль...
    Аби тільки на світ Божий не вилазили.
    А хто не хоче - зашморг.
    Слава Вальцману!!!

12. VasMT

• Подобається Подобається x 3
  13. VasMT

Два миллиарда на смерть: куда пропал военный сбор
    http://www.segodnya.ua/politics/opinions/dva-milliarda-na-smert-kuda-propal-voennyy-sbor-577471.html
    А значит вопрос, за что именно заплатило население, остается ОТКРЫТЫМ. Депутатскому корпусу самое время заняться расследованием, КУДА же делись почти 2 миллиарда гривен, изъятых у народа на ВОЙНУ, которой официально нет.

14. kym

kym Well-Known Member

Ще зарано рахувати гроші потрачені на війну.... таку тему задають або рускі провокатори або обмежені люди. Ажіотаж по цтому питанню - на руку ворогу. Взагалі першим признаком недоброго фінансування є відсутність пального... Поки що ніразу ніхто ніде не жалівся на відсутність пального.. Те що під час війни крадуть і неефкутивно використовують- не секрет... головне щоб по мінімуму. Взути - одягти - проблема бо поприватизовували все і розвалили...починаючи з ткацьких фабрик де матеріал робили до пошивочних фабрик. Легку промисловість знищили -тепер тре відбудовувати

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

«Укроборонпром» придбає антимінометні радари для потреб української армії

http://www.radiosvoboda.org/content/article/26749363.html

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

17. VasMT

Кум_е, Ви не зрозуміли питання. Мова йде не про гроші, що виділені з бюджету на проведення АТО, а саме за "воєнний" податок. За логікою, він повинен йти на фінансування армії, але він пропав в грошових потоках і куди його потратила "народна" влада незрозуміло.

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

Слава Вальцману! :bad:

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

шкода шо "чорного джека" порізали, один бойовий захід і можна пускати бульдозери шоб розрівняли..

19. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цей Сіргіс провів колосальну роботу. Я - не фахівець, але, думаю, для фахівців ці докази є незаперечними.

А пуйло сьогодні знову свою мантру повторювало, що російських військ на Донбасі не було. "Горбатого могила виправить"

---------- Додано в 19:47 ---------- Попередній допис був написаний в 19:27 ----------

Із сайта Сіргіс.
    Танки на Донбас старих модифікацій, щоб не можна було відрізнити від тих, що на озброєнні ВСУ, доставляли із-під Красноярська літаками.

• Подобається Подобається x 4
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)