Ні. Я не беру участь у тому, що має відомий фінал. І це стосується не лише виборів 2 листопада. Навіть якби у нас відбулися б вибори у ВР 26 жовтня, я б теж мабуть добре замислився. Вважайте, що дую на молоко... ---------- Додано в 02:16 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ---------- Різних. Переважно харківських.
Запасайтеся, скоро буде як в Криму - ніяких харківських харчів і ціни вгору +30%. І газу може не стати зі світлом. Пора жити самостійно, по ЛНРівськи.
Вважаєшь? Ні, от ти так насправді думаєшь??? Тобто отаке ставлення до мене особисто лише через те, що я живу не у Львові, а у Луганську? Навіщо ця принизлива іронія? Звідки цей поблажливий тон? Навіщо? Образити мене не вийде, а втім...взагалі не розумію...
Шо тут спектакль розігруєш. Радій життю кажу, бо проза настане швидко. Наплодили бананових республік за кошт України.
Ніяких вистав...тільки сурова реальність, брате! А хто там чого наплодив, це ще питання!!!! Якщо ми тут неправі, то й платимо високу ціну - кровушка ллється рікою. Так що кошт в нас власний і платимо ми за високою ціною. ---------- Додано в 03:00 ---------- Попередній допис був написаний в 02:59 ---------- Казав же, ні. Навіть пояснював чому. Повторити?
Не думаю. Більшість потребує однозначного вирішення - або ми Україна, або Росія. На мою думку, ті хто за ЛНР, все одно думають, що ось-ось Росія прояснить свою позицію і от тоді...А що тоді, хто зна? Те, що я чув, передивляючись інтернет, не дає мені жодних підстав вважати, що Росія хоче щось змінити. Здається, десь я читав, що Президент Росії казав на якійсь прес-конференції, що Донбас - це Україна. Я нічого не плутаю?
А в процентном соотношении сколько за Украину?Японимаю, конечно, что это будет очень субъективно, но все же. И да, Путин много чего наговорил. С реальными действиями эти разговоры, правда, ничего не имеют.
Виглядає так, що віджаті території залишаться за лугандоном. Завдання укр. влади - не допустити, щоб ця плісінь розповзалася по сході і півдні. Ну а після зимівлі побачимо, хто куди хоче
По информации от моих знакомых, большинство не хочет в независиый Лугандон, а склоняются к возврату в Украину. В качестве территории с особым статусом. По "чеченскому" варианту, когда на первом этапе легализуются НВФ, полевые командиры становятся мэрами и депутатами местных советов, обычные боевики идут в милицию, совсем уж невменяемые вычищаются, жизнь входит в мирное русло. А через три-пять лет (думаю, в нашем случае будет быстрее) этот регион ничем не отличается от остальных. Не самый худший вариант, как по мне.
Хрин їм, а не особливий статус. Повна і беззаперечна самостійність - ось чого вони хочуть, то треба їм це дати. І за газ лугандон нехай платить предоплату
Україна не настільки багата, щоб платити лугандону якісь відступні. Сами напаскудили - сами нехай і прибирають. А Донбас не буде втрачений тому що він нафік нікому не потрібен.
Тогда ждите потерь других территорий. Не все измеряется деньгами, к счастью, или к сожалению. Насчет "нафиг не нужный" и соглашусь, и нет. Соглашусь в плане, что кроме Украины Донбасс никому не нужен, а не соглашусь, что при "отказе" Украины от него там все равно будет выстраиваться жизнь. И в головах у людей засядет мысль "Украина нас бросила". Даже у проукраинских сейчас. Худший вариант. Хотя, если честно, я не знаю, что делать. Моей головы не хватает, чтобы выработать какое-то решение. ---------- Додано в 08:14 ---------- Попередній допис був написаний в 08:12 ---------- Кстати, вот, совершенно случайно в ветке новостей увидел: http://sprotyv.info/ru/news/7450-okkupirovannyy-doneck-ostaetsya-ukrainskim-foto Этих людей тоже бросить?