http://glavpost.com/post/13dec2014/...aktiku-novoe-v-politike-vladimira-putina.html Что же касается Украины, сегодня мы видим полную смену тактики Кремля по отношению к нашей стране. Отказ от ДНР и ЛНР, заявления Пуйла об уважении территориальной целостности Украины, разработка совместной «дорожной карты» по нормализации украино-российской границы, надвигающиеся переговоры в Минске – все это свидетельствует о том, что Кремль задумал что-что новое, но не менее опасное для Украины. Так, с избранием новой Верховной Рады нельзя исключать активизации пророссийской «пятой колонны» на территории нашей страны. Отметим и важный фактор, по которому будут бить русские. Речь идет о постоянной дестабилизации ситуации в разных областях Украины. Если же говорить про недавние события в Виннице, скорей всего, здесь нет руки Кремля, а есть кадровые ошибки власти, которые, к слову, непростительны в условиях войны. Но нельзя исключать вероятности того, что «малые Майданы» могут вспыхнуть на Западе (Черновцы и Закарпатье) и на Юге Украины (Одесса, Херсон и Запорожье). И если это произойдет, с большой вероятностью там будет русский след. Для Путина очень важно сместить власть в Украине руками самих же украинцев. Он жаждет поставить Петра Порошенко в условия, в которых еще год назад пребывал Виктор Янукович. Власть должна учитывать этот фактор при разработке государственной стратегии как в краткосрочной, так и в долгосрочной перспективе. Ведь сегодня каждый новый Майдан, очередной бунт или гражданское неповиновение будут способствовать исключительно утрате Украиной своих территорий и суверенитета. Именно поэтому сегодняшние политические элиты нашей страны, как никогда ранее, обязаны максимально приблизится к проблемам простых граждан. Услышать голос людей, попробовать понять их тревоги и требования. И главное, что нужно помнить власть имущим: диалог с народом - это даже не вопрос выживания элит, кланов и миллиардеров. Это вопрос дальнейшего существования нашего государства, без которого те же элиты станут просто пылью на грязных каблуках жестокой истории Украины.
Ну це пан Гуліган писав про "штуки натовські". Напевне мав на увазі "джавелін". Їх в українській армії на разі немає. Не факт що будуть. Зрештою в України є доста озброєння щоб нищити ворожу техніку. Немає якогось розумного командування армією. Але і "джавеліни" би не завадили. Особливо в парі із дронами-розвідниками. І те і те оперується піхотою і дає можливість знищити техніку, артилерію і укріплення супротивника досить ефективно. Тільки головна проблема не у озброєні, принаймні на сьогодні. Щоправда навіть прийняття Конґресом закону про допомогу Україні помітно остудило нацистський Кремль. ---------- Додано в 19:24 ---------- Попередній допис був написаний в 19:12 ---------- До речі як волинський історичний форум поживає? Давно туди не заглядав.
На Донбасі загинув "шакал Кадирова", який знущався над українськими полоненими під Іловайськом, - соцмережі http://vdv-ua.com/item/2056-na-donb...inskymy-polonenymy-pid-ilovaiskom-sotsmerezhi
Видно, що Крим цих дебілів нічому не навчив... На цей раз що просерем, Черкащину, Харківщину, чи ...?
Ну не знаю незнаю.... хто б у ВР міг ще поставити питання про відсторонення Януковича від влади... там одні сцикуни а Турчинов не побоявся - ситуація тоді була дуже напружена. Те що йому бракує знань по системі безпеки і військовій справі - факт. А те що він здатний приймати ризикові рішення теж факт. Судячи по його висловлюванням він розуміє що питання з росією можна вирішити тільки військовим шляхом - можливо він трохи нейтралізує тих псевдодипломатів, які думають що з росією можна домовитись
А кого ви би хотіли бачити на цьому посту? Хто, як на вашу думку, має компетентність, справитись з таким завданням?
Відповідь вже був ним дан раніше: " На пост президента - замкомбата " . Замість Турчинова , мабуть, комвзвода .
Звиздеть не ящики ворочать© Це чмо просрало Крим. За всю його, Криму, історію, це вперше, коли його здали без ЖОДНОГО пострілу. Слава Вальцману і всій оранжгутанговій зграї щоби їх діти плювали на їх могили... ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ---------- Я тричі плюнув за ліве плеч, постукав по лобі( по дереві), і перейшов задом.... Не віддам я свою землю. ---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:29 ---------- Навіть мене.
Обама підпише закон про підтримку України і санкції проти Росії – Білий дім http://www.radiosvoboda.org/content/article/26747379.html Він його підпише але буде виконувати по мінімуму. На жаль в цьому випадку в зовнішній політиці президент має майже необмежені права. Поки цей гімнюк не відійде буде тяжко. Але Конґрес буде на нього тиснути і далі. Це малоефективно але хоч щось потрібно робити. Українці собі наробили страшної шкоди своєю проросійською політикою. Поки все це розвернеться... (
Фак йю мать, люди добрі... Винні всі, навіть Обама.... А, сцуко, оранжоїди, щоби їм в гроб нагадили, білі і пухнасті... Слава Вальцману!
От він звізданув і Янукович перестав бути президентом і це факт. Думаю що навіть Яценюк би забоявся поставити на голосування питання відсторонення президента, а ніс би якусь чепуху про переговори, або щось типу того. Факт що Турчинов порвав з Тимошенко теж щось значить. З другої сторони мені він сам не подобається, але він став досить самостійним і думаю не дуже ляже під Порошенко. По любому краще Турчинов ніж якийсь гольцман. Попробувати можна. Будем по діях судити Відносно тих американців і європейців - і то добре що роблять більше від них і не слід чекати - треба самим закотити рукави і робити. я розумію що добре б було як би хтось за нас виграв війну у росії..... але треба і розуміти що тоді той хтось і буде замість росії пхатись на Україну можливо під іншим соусом. так що самим самим тре вирішувати власні проблеми. А ми можем тільки чомусь не завжди хочем і придумуєм якісь причини щоб нашу роботу за нас зробили