Ну там тіпа про то що три арОдроми шоби ніхто нє дагадался... ---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:08 ---------- Доречі десть днів 10 тому розмовляв з дружиною солдата, каже "превезли якусь таку фігню нАтовську шо як в танка встрілить, то за секунду вигорає весь", але може просто плеще язиком чувак, бо той може...
Я вкурив. Але РЛС "бачать" корів за багато сотень кілометрів. Тому в порожньому небі це мішень, в яку невцілити важко.
Міліон.... Звичайного РПГ вистарчить, щоб танк перестав рухатись і стріляти. Всі ці розмови про знищення цілі натисканням кнопки на компютері - тільки в кіно. Нині як і сто років тому головним є солдат... тільки сто років тому він був з мечем, а сьогодні з автоматом і ніякий компютер не зробить його роботу. І через сто років в майбутньому буде головним солдат тільки замість автомата буде мати кулемет)))))))
Бабка надвое гадала. Они могут написать, что там ещё человек 800 негров американского спецназа прилетело. Пока не появится подтверждения этой новости, веры этому источнику почти ноль.
Такі "штуки" можуть появитись орієнтовно хіба десь весною. Окрім того потрібно навчити персонал ними користуватись. Розповсюдити знання і самі "штуки" серед персоналу. Також потрібно щоб Порошеннко перестав кожен день робити "день тиші", "день більшої тиші" "день справжньої тиші", "день повної тиші", "день коли Порошенка не можна будити шумом" і дозволив українській армії наносити превентивні удари по техніці супротивника як мінімум. Самі "штуки" потенційно можуть повністю винищити техніку і укріплення супротивника в короткий термін і з безпечної віддалі. Але "дід Панас" боюсь що буде далі розповідати казки. Сподіваюсь що не закінчиться останньою казкою діда Панаса.
Незалежний російський військовий аналітик Павло Фельгенгауер про Іловайськ: http://novaukraina.org/news/urn:news:12AB77F
А ще вона розказувала, що чоловік казав що за останній час вони просунулись на 30 км і витісняють сепарів, замикаючи кільце кругом дАнЄцка (то ше було до дня справжньої тиші, в той день коли поляг російський спецназ арЕпорті), але робиться це "неофіційно", "бо офіційно перемиря" ) Підкреслюю, що це тільки чутки передані через другі руки ---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ---------- А танк скільки? мілійон? ---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:47 ---------- А в ТСН от таке Хоча російської армії в нас теж нема, чому б і американську зброю волонтерам не купити в польських супермаркетах...
А навіщо розповсюджуєте? Так на сторінці Конґресу видно що його викреслели як і всі варіянти правок. Які власні джерела? ТСН має уявлення що таке професійність?
Часом чутки складаються в реальну картину, якщо підтверджуються з різних джерел, про щось подібне писав журналіст в статті "ОбітЄль Яроша" з розмов з прАвАсЄкамі, знайти її не важко, як і його інтервю на Громадському.
Знайдіть оригінал того що говорила Псакі. Бо те що пише ТСН незрозуміле. ---------- Додано в 04:16 ---------- Попередній допис був написаний в 04:15 ---------- Особливо про циган і американську сейсмічну зброю.
ТО ви не те читали . Там просто про життя Правого сектора, їх базу, і пару інтерв'ю з бійцями, де між іншим і проскакує, що ведуться (велись тоді) активні бойові дії і кільце стискається. ---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ---------- Я про це. Обитель Яроша: репортаж с прифронтовой базы Правого сектора
Я про чутки які так люблять розповсюджувати в Україні. Про чупакабру. Деколи голова починає боліти від їхньої дурості.
сподіваюсь я не викликав в вас мігрені в мене колись навіть дивіз такий був Мене голова не болить-голова болить від мене
А Ви знаєте що ПС розпочав застосування бойових чупакабр на фронті? Знайома в якої сестри подруга має брата в ПС розповідала. Чиста правда.