Не читайте ...щоб щось читати ... то треба вміти думати.... ваше трудове імігрантське життя очевидно не передбачає процесу думання ---------- Додано в 03:12 ---------- Попередній допис був написаний в 02:51 ---------- не треба іронізувати.... а той факт що тільки на одному військовому складі під Львовом більше 9 міліонів тон боєприпасів і амуніції залишаеть впертим фактом.... До американських пушок, градів, чи автоматів там нічо не підійде. Від канадських F18 тому і відмовились що фактично немає чим стріляти з них, а купляти до них ракети і патрони доволі дорого. Війна економіку не відміняє, а навпаки заставляє добре рахувати. А відносно чуда в оборонній і науковій сфері то ви їх ще побачите і американські шпіони так само як китайські ще будуть пробувати викрасти ці чуда. Щоб знали що танк Оплот по багатьох параметрах переважає Абрамс і не продукують його тільки по причині ціни - задорогий він щоб його спалили звичайним РПГ. При справжній війні потрібні масові і дешеві речі. Зараз по факту подій в Україні іде перегляд військових концепцій на рахунок супер точного і супер дорогого військового спорядження
Знаєте я уважно слухаю, читаю різних людей які або воюють або інакше причетні до фронту. Так ось ніякого перегляду концепцій немає. Взагалі немає концепцій. Немає стратегії. Президент імпотентний дурень як головнокомандувач і боюсь не тільки. Армією керують не кращі. В одному Ви праві в такій ситуації ні американська ні інша допомога не допоможе. І це в країні де справді є компетентні кадри. Що до решти то коментувати навіть не буду.
Сподіваюсь, Ви слово "запустити" вжили в розумінні "занедбати", а не "дати старт". А то гугл-перекладач може ввести руських в оману.
Нашла ее страницу, она этот пост уже убрала. Там все про рестораны, отели, кино, Париж - такая типичная московская мажорно-богемная среда. Ничего про Украину и вообще про политику - видимо, девушка решила подзаработать, видимо, неплохо платят за размещение подобного бреда на своих страничках, даже временное. А те, кто это сочиняет, наверно, круглосуточно фильмы ужасов смотрят, чтобы свою фантазию подстегнуть.
Що ж, будемо чекати повідомлення про те, що монтажну піну надувають спереду і ззаду. Всякі жахи повинні йти по висхідній. Що цікаво, що коли їм пропонуєш глянути текст блогу, наприклад, в Еху Москви, вони відмовляються. Бояться, як чорт ладана. Хоча можна було б заглянути просто заради цікавості. Не хочуть, щоб у їх затихле болото в голові упало хоч зерно сумніву. ЗІ. Вона, мабуть, дуже гарно співає. Голова служить відмінним резонатором ((с)Шенедрович)
Кім, ну і що з того? Що з того що боєприпаси є а армії немає? Є австралійське прислівя - я нарікав що не маю гарних мештів поки не побачив що сусід ноги не має. Вчора по Громадському слухав Бутусова, головного редактора Цензор.нет Так він так і сказав, те що в Україні називають армією, до справжньої армії немає ніякого відношення. І перше завдання американських військових спеціалістів - створити армію, найперше командний склад. А це значить, що абсолютно все треба починати з нуля. Боєприпаси самі не стріляють...
Московський професор Валерій Соловей, який стверджує, що має інсайдерську інформацію, написав вчора таке: (А ще кілька місяців тому його дописи були ура-поцрєотичними)
Я так і знав, що Василь поставить мені мінус. Перепрошую, Василю, я не мав на увазі, що немає вас, солдатів і офіцерів. Ви є і добре воюєте попри бардак в організації. Той же Бутусов виразився, що військовий професіоналізм Муженка є на рівні молодшого офіцера. Немає структури, немає тактики, намає стратегії. Немає пріоритетів. І можна собі уявити, як би воювали українці, коли б був головнокомандуючий, було міністерство і був штаб. Поки що там порожнеча...
Як би не було армії то москаль був би уже в Києві. Кожну наступну війну неможливо виграти методами попередньої. три запущених одночасно з ПЗРКа ракети збивають любий літак хоч 5-того хоч 2-гого покоління з ймовірністю до 80%. Три ракети коштують 30 тис дол. Літак мінімум 30 млн. От попробуйте примініть штурмову авіацію в таких умовах. 200-300 солдат з ПЗРК позбивають все що літає. Українці попробували і перестали літати. Рускі подивились на українців і навіть не пробують літати бо знають що позбивають нахрен все. А ПЗРК і ракети до них все удосконалюються і удосконалюються. От тепер виникає питання по стратегії - чи варта будувати чи купляти дорогущі літаки, якщо їх неможливо ефективно використовувати. американці цього не пробували і мають досвід старої війни в Іраку - чого вони навчать - як воювати в пустелі. в нас не пустеля... у нас з під кожного корча можна збити літак. Як би іракці воювали так як українці сьогодні мали б стільки боєприпасів, артилерії градів то Садам Хусейн до сьогодні б сидів в Багдаді. А спалювати до тла міста, як у другій світовій сьогодні уже не можна. То чого можуть навчити американці у стратегії. Власне нова стратегія ведення війни між рівноцінними суперниками формується зараз на сході України з коліс і американці ще будуть вчитись у нас як це робити. Зараз маленький дешевий літачок - забавка з вебкамерою і системою GPS виконує ті самі функції по розвідці що і дорогий професійний безпілотник, а часом і краще. Питання про професіність наших генералів - залишається відкрите. Критики типу Бутусова можуть працювати на іноземну державу , а можуть говорити правду, але ми того покищо не знаєм. Чи це так чи не так ми можем взнати по фактах подій. До тепер неясно хто правий а хто ні у Ілловайській ситуації. Найгірше те що такі розслідування і відповідно покарання мають бути дуже швидкі, а у нас цього ще немає.
Не привів ультиматум. Він завжди так робить. Показує, що він має якісь інсайдерські джерела з верхів раїсссі, і видає тільки висновки.
Эпиграф: "Мне скушно, бес..." Люди, бумаги, переговоры, встречи, лекции — одно за одним, дикий рабочий день; всё как обычно. Звонок. Номер незнакомый. Но начинается с +7; вполне достаточно, чтобы лысина слегка ощетинилась. — Здравствуйте. Это первый. Блин. Что первый. Кто первый. Центр ещё скажи. Я что вам, Штирлиц, что ли... Ааа, догадался украинский разведчик. Маасква. Первый канал. Ну здравствуй, Сотона... — Чем обязан? — Это Зураб Аласания? — Он. — Я хочу говорить с Зурабом Аласания. — Извольте. — Это Зураб Аласания? — Да он это, он. "Он - это я, слава мне". Говорите, наконец. Сотона явный блондин, цитата канула в бездну. — Вы должны в Чернопыли записать синхрон. Друг Кашпировского. ???... Каждое слово в отдельности знаю, всё вместе — хоть тресни. Это же явно шифровка. Возвращаюсь к первой версии и решаю начать с уточнения локации — как далеко в пределы нєньки супостат запустил грязную фээсбэшную лапу. — Вы сейчас что сказали — "Чернобыль" или "Тернопіль"? — Чернопыль. — Тернопіль, то есть. — Я и говорю — Чернопыль. Далеко запустил, гадина... Хорошо, продолжим. Хоть так и спалиться недолго. — А кто у нас "друг Кашпировского"? — ... Вы точно Зураб Аласания? — Мамой клянусь. — Вы журналист? — Век воли... Да, разумеется. — И не знаете Кашпировского? — Ну что Вы, кто не знает старика Блаватского. Но Вы сказали "друг". — А что непонятно? Теперь сатанеть начинаю я. Но Родины ради... — Давайте начнём сначала. Итак: я журналист, меня зовут Зураб Аласания, Вы...? — Первый. Фффак. — Хорошо. И Вам надо?... — ...снять синхрон друга Кашпировского в Чернопыле. Никогда ещё украинский журналист не был так близок к провалу. Хотя бессмысленных диалогов в его жизни было множество. Вот хоть любого политика возьми... — Послушайте, куда и зачем Вы звоните? — Мы снимаем ток-шоу, и нам надо записать синхрон друга Кашпировского, в Чернопыле, а Вы на Украине, Вам близко, я звоню, чтоб Вы сняли, а мы заплатим. Ёёё... Параллельный мир. — Послушайте, у вас там, наверное, база данных журналистов? — Что? — Ну, табличка такая в компьютере, да? Где фамилии журналистов по странам. — ... Откуда Вы знаете? — Ххы. Откуда я знаю, что ЭсБэУ круче ФЭЭСБЭ. — Что? — Неважно. Вот что: дорогой Сотона, будь добр — вычеркни меня из списка. Можешь записать как безвременно ушедшего. И забыть навсегда. Хорошо? Вообще, можешь проделать то же самое со всем списком напротив строки "Украина", не думаю, что коллеги будут против. И теперь — изыди. — Пи-пи-пи... Послуууушный...
А я поставив плюс, тому що розумію, що самої зброї та мужності замало. Росія (а з нею і Україна) внаслідок другої світової привчені воювати за принципом "баби ещо нарожают". А от американська тактика ведення війни: і на ялинку вилізти і коліна не поколоти. Перемагати, по можливості не втрачаючи жодного солдата. Чому всякі там араби і бісяться, коли американський очкарик сидить за монітором з чашкою кави і, вибачаюсь, в трусах, та дистанційно лупить правою кнопкою мишки правовірних, що бігають білими фігурками на чорному фоні (це так зараза-тепловізор працює) і заховатися не можуть навіть за саксаул. І кричать ("только по-турецки" (с)Висоцький): "Давай, шакал, выходи по-честному во чисто поле один-на-один". А Біллі-Джонні в гробу бачив і їх самих, і їхнє обурення.
«Народу я бы посоветовал сваливать», - боевики открыто угрожают жителям Донецка http://uainfo.org/blognews/459228-n...iki-otkryto-ugrozhayut-zhitelyam-donecka.html
Алексей Мочанов Спартак, Командир, Братуха! Жду в Киеве на побывке, чтобы передать "рыцарский" Орден, принадлежащий тебе по праву. Тебе, Евгений Витальевич Арефьев. И Куполу, Анатолию Анатоличу Козелу, замкомбата 95й. Я знаю, что вас, офицеров, командование ВДВ и АТО не жалует и не балует, экономя зачем-то на наградах, большинство из которых ничего не даёт Рыцарю и Кавалеру при жизни, кроме воинских почестей на похоронах, которых Орденоносец не увидит Мы были вместе на Терминале, в котором ты сохранил и Позицию, и Бойцов, и Лицо Солдата, и Честь ВДВ, и Славу - Украине. Ты вышел последним в своём подразделении из АДа, не потеряв Людей. И вёл себя в круглосуточном режиме как настоящий офицер-профи. И в боях, и в быту (насколько применимо в Терминалах АДа понятие быт), и в радиопереговорах, и в скромных посиделках за чашкой кипятка на пятерых за одним столом на КСП с разрисованной автографами стеной. Человечище! Батя может тобой гордиться! И вся твоя Семья. Гражданская и Военная. И рязанское училище, и Хыров, и Иностранный легион, и Коваль, и Полторак, и Государство Украина, вся Страна, и аэромобильные войска, давно не шагавшие в небо, но удерживающие мёртвой хваткой клочки земли и заминированные развалины в АДу. Аэро-порту Донецк... Снимаю шляпу, Десантник. И кладу возле твоего Берета. Быть добру. С такими Людьми - точно Быть! Без вариантов.
Все логічно, крім "Буків". Буки, та інші ЗРК, набагато швидші за "корів"-транспортників. А при наявності в небі ОДНІЄЇ мішені, вцілити в неї не важко.