Війна

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ома, 30 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Люди за Україну чи за ЛНР-ДНР? Як оцінюєте завтрашні "вибори"? Воєнні з РФ є?

2. Ома

Ома Дуже важлива персона

Бачили сьогодні в Луганську російські фашистські війська?

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

http://obozrevatel.com/crime/85692-...rgeya-lojko-o-boyah-v-donetskom-aeroportu.htm

• Подобається Подобається x 1
  4. Gesser

Gesser Well-Known Member

Люди різні, але переважна більшість за тих, кому нарешті вистачить хисту припинити війну. Як на мене, якщо Україна облишить шукати крайніх і розпочне докладати зусиль не лише щодо боротьби за території, але й за душі та серця місцевого люду, протягне руку до своїх громадян на сході, то ваги однозначно переважать на цю сторону. Поки що нас призначили винними за все разом - за Майдан і Антимайдан, за розбрат і колапс економіки, за кров і ненависть...Може пора зупинитися, співвітчизники і облишити стріляти словами, мов кулями?!
    Тепер щодо виборів...Не треба ставити лапки...сьогодні насправді час вибору...тому й не сплю...ось так-то!!!
    Ци є військові з Росії, не відповім, бо не маю безперечної інформації. Моя думка, що тут багато різного люду, й росіян також.

5. mrochkizm

Добре, що має Україна зробити?

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ніхто нікого винним не призначив. Зі всієї України їдуть чоловіки воювати за Донбас.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не годуйте троля. Він має на увазі шо треба почути Долбас.

8. Gesser

Gesser Well-Known Member

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ясно. Про Ваєнторг локшину почнете вішати. Адресою помилилися.

https://www.youtube.com/watch?v=kvupDF8xoww&feature=youtu.be

10. mrochkizm

Ога, скоро договоримося, що Україна веде подвійну гру - сама з собою воює за Луганськ :)

Розкажіть, будь ласка, що саме коїться. Поки лиш загальні фрази.

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Значить не вперше ти тут.:)))

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

А.Крут:

13. Gesser

Gesser Well-Known Member

Ой, не скажи...:nea:...Я не знаю, хто за чим йде на Донбас, але ми тут чітко розрізнюємо ЗСУ, до яких немає жодних нарікань і так званих національних гвардійців, які, проміж іншим, теж розрізняються...але...:dntknw:...навіть не знаю як дотепніше пояснити, щоб мене зрозуміли правильно...отже, все дуже складно!!!

---------- Додано в 01:42 ---------- Попередній допис був написаний в 01:39 ----------

Тут - вперше...Спроби поговорити - безумовно не перші...Такі звинувачення чув не одноразово...й кажу - обридло...не маєшь бажання зі мною спілкуватися, не треба...але Я ХОЧУ ВАС ПОЧУТИ...розумієшь, Я!!!!!...Не заважай, а?!!!

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Будь-ласка, без проблем, можем навіть допомогти зрозуміти.:))) Тільки не кричи так.

15. Ома

Ома Дуже важлива персона

Та шо ви там в Луганську, де російські фашисти, російське козлячєство та місцева озброєна гопота і зовсім немає українських військових можете розрізняти? Локшину навіть не намагайтеся вішати. Я з Донецька, якщо що. Ги-ги. Ваші потуги дуже прозорі для мене.

16. Gesser

Gesser Well-Known Member

А коїться тут ось що: якась тиха й каламутна знервованість мешканців, помножена через повне нерозуміння, що ж саме потрібно Україні...:dntknw:...нас зливають чи чекають поки ми передохнемо всі разом...і старі, і малі...і кінець проблемі...адже всі тут розуміють, що така купа народу не може залишити домівки у зоні війни і жити просто неба, хоч би й у відносній безпеці.

17. mrochkizm

Будь ласка, напишіть якусь конкретику, ЯК зараз живе Луганськ.

18. Gesser

Gesser Well-Known Member

Та ні...я мав на увазі тих, хто має паспорт України, а не саме військових...гаразд, там було багато людей у формі, які розмовляли українською...щодо "прозорих потуг" не треба...я й сам ще не розумію, навіщо я тут, а ти такий дотепний. Нумо й поясни мені, бо я щось розгубився!!! Да-да...розгубився...і не соромлюся цього...війна багато чого скорегувала у моєму ставленні щодо реальності.

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:haha:

20. Gesser

Gesser Well-Known Member

Важко живе Луганськ - це правда! Тим, хто виїздив, ще важче, адже я тут всю війну і мені кожного дня додається чогось кращого: повернулися комунальні приємності у вигляді води, електрики, опалення, телебечення й інтернету...харчів додалося у крамницях...народ повернувся...друзі приїхали додому...і головне, немає обстрілів...не чути ГРАДів...зовсім...і це так дивно і страшно, що перевертає свідомість!!! На вулиці повертаються цівільні автівки...людей зі зброєю поменшало...важка техніка була присутня лише на мітингу, а потім кудись поділася з очей геть. Ось так, якщо коротенько...Може ще щось цікавить?

---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 02:07 ----------

:pardon:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)