Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Я довольно подробно все объяснила, но Вы или не дочитали или не поняли.

ООН официально заявила, что в зоне АТО около 5 миллионов.
    Я считала, что около 4, но с заявлением ООН согласна, у меня все-таки возможностей поменьше.

8 миллионов - это население Донбасса. Среди тех, кто остался за зоной АТО противников Украины - хватает. особенно в Луганской области.

2. Оля

Оля Старожилка форуму

А хто ж вас тримає? о_О Чи ви хочете, щоби Україна вас відпустила разом зі своєю територією? Ідіть з Богом! Забирайте свої манатки - і щасливої вам дороги! Пожили на українській землі, поганою вона для вас була, ненавиділи ви її мову, звичаї, людей, то треба вас як ту невдячну невістку - голу, босу відпустити. І ще тих хахлів-яничарів зі собою захопіть, яких ви виховали з українських дітей. Хай їм солодко буде у світах, раз їм рідна мати ненависною стала, що вони душі свої продали катам України. :sad:

п.с. Еліко, я від вас такого не сподівалася. Ніби нормально дописували колись, були за Україну. Що ви ще хочете від України? Що не догодила вам? Та вам ніхто не догодить! Он ті ж кацапи з Росії на вас скаржаться, білоруси, що вас прийняли. Кажуть, що ваші люди такі наглючі, що ще таких треба пошукати. І то ті, що вас підтримують. А що говорити про тих, хто страждає через те, що ви витворили для України, чиї діти вже там у вас полягли, чоловіки, батьки? Та ви накликали на свої голови такі заслуженні прокляття, що ви собі навіть уявити не можете! :ireful1: Особливо, коли ще досі осуджуєте і звинувачуєте у всьому Україну... :sad:

• Подобається Подобається x 6
  3. Mathilda

Mathilda Well-Known Member

А вот это, кстати, верно. И писали одно время про это много, что есть такие беженцы с Донбасса, которые ведут сепаратистскую агитацию в других городах. Они наверняка и в Харькове, и в Одессе, и даже на Западе сейчас ждут подходящего момента. На месте СБУ я бы взяла этих граждан на заметку. Насколько я могу судить по сепаратистским интернет-ресурсам, существует разветвленная сеть, охватывающая все южные и восточные области Украины и координирующая все их действия еще с весны.

Так что в чем-то Вы правы, Элика. И неправы те, кто уверен, что в Донецке и Луганске остались одни ватники. Но Вы ошибаетесь в том, что полагаете, будто все зависит от воли Киева, будто Киев может добиться мира на Донбассе, но не хочет. Пока в России что-нибудь не изменится, то любые переговоры будут безрезультатными.

• Подобається Подобається x 1
  4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

По секрету: займаються, але їх потихеньку "усувають". Міліцію це не цікавить: "Нєт тєла, нєт дєла". Фільтраційні заходи ще попереду.
    До речі, біженці з Криму поводяться гідно, бо це - справжні патріоти України. І слов"яни, і Кримські татари (жінки з дітьми. Чоловіки залишилися).

• Подобається Подобається x 4
  5. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Когда-то к нам понаехали с ЗУ, на них тоже жаловались, их недолюбливали... Мои первые впечатления о жителях ЗУ были далеко не из приятных. Но это не заставило меня перенести этот негатив на всех жителей ЗУ.

Вот этой самой фразой Вы четко разграничили Украину и Донбасс.
    Я виню в том, что произошло политикум, государственный аппарат Украины (и имею для этого все основания), а, значит и Донбасса, как части Украины.
    Вы, и не только Вы, вычленяете Донбасс из Украины. Это у Порошенко "наши и их дети", это у "патриотов" "наши-ваши"... Я себе таких оговорок не позволяю.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Я вже з вами зовсім дурна стала. То ви вище писали, щоби вас відпустити, то тепер кажете, що не вичленяєте себе із України. :dntknw: Ми не про Донбас говоримо, а про проРашистів. А Донбас був і буде частиною України.

п.с. Все, я пас. Тупа дискусія. :bye2:

• Подобається Подобається x 7
  7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

8. Mathilda

А у меня страница не открывается. О чем там, вкратце, если можно?

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да почти полный текст:

• Подобається Подобається x 2
  10. kym

kym Well-Known Member

От цікаві характеристики взяті від Блеквотерівців про різних солдат

11. avatarwin

а за якими характерними ознаками ви це визначили, чи вам підсказали?

---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

да надоело это общежитие

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чого не спите? :mocking:

І кому йещо нє спітся в ночь глухую?
    http://www.pravda.com.ua/news/2014/12/2/7046071/

Загалом, завтра в ВР має бути цікаво. :yahoo:

13. avatarwin

я так само думаю , хай збирають свої речі і вирушають у світ хто куди , хто в РАШКУ , хто в АМЕРИКУ . а хто на північний полюс., і звітам цвірінькають , а не сидять в Україні і несуть маячню

14. Mathilda

Вот это важный момент. Нет ли конфликта между патриотизмом местным и патриотизмом общегосударственным?
    Элика, это я не Вас критикую, и не кого-то еще. Просто мне кажется, нужно этот вопрос прояснить, хотя он до банального прост, но в дискуссиях последнего времени, когда все уже так долго на нервах, как-то об этом забывается. :sad: И Галичина, и Донбасс, и Волынь, и Слобожанщина - это все Украина. Нельзя ведь любить Украину и при этом не любить Галичину или Донбасс.
    Вас, Элика, я не считаю сепаратисткой. И я думаю, что донбасские сепаратисты не любят не только Украину, но и свою малую Родину - иначе они бы элементарно подумали о последствиях, прежде чем голосовать за ДНР-ЛНР.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це з коміксів якихсь? Чи з каналу "Дискавері"?

16. Boris_Kiev

Ось підтвердження:

• Подобається Подобається x 6
  17. bayard

bayard Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 7
  18. Boris_Kiev

Ваша опонентка не хоче або не може зрозуміти однієї простої речі: "відпустивши" якусь територію, нехай навіть 30 км шириною, ми дозволимо окупантам (росії) свторити новий повноцінний плацдарм для подальших обстрілів, провокацій та наступу на землі України. І цей повноцінний плацдарм буде на 30 км ближче до інших областей. А через півроку знайдуться нові "хотєльщики" знову пересунути держкордон.
    Цього не дозволить ані уряд, ані Генштаб, ані народ України. І цього не буде НІ-КО-ЛИ.
    Чим довше населення "сірої зони" буде пасивно сидіти, вичікувати, жувати шмарклі - ти довше буде тривати ситуація "[beep], по будинках стріляють!"
    Тих же, хто проситься "відпустити" - відпускаємо. "Раіся-спасі" готова прийняти?

• Подобається Подобається x 11
  19. Mathilda

А я с Вами согласна. Но все равно жаль тех, кто остался на оккупированных территориях. Не все они виноваты в том, что произошло, а им приходится расплачиваться за чужие преступления. Главные виновники этого пока остаются безнаказанными.

Да в России беженцев из Украины нигде особенно не ждут, работу найти и жилье снять очень сложно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. UNIA

UNIA Well-Known Member

Страшна трагедія . Безглузді смерті , зруйновані життя. Ніхто не виграв нічого від виникнення цієї війни. Сьогодні був на пошті. Попереду стояла жінка. Охайно, але скромно одягнена . Не по нашій погоді . Паспорт РФ, в руках посилка, на адресу, в тому числі фраза " для ополчення Новоросії " , що ще й який город не звернув увагу . Віддає цю маленьку посилочку , говорить з українським акцентом російською мовою, але дуже правильно , запитує: Скільки коштує відправка ? - 550 рублів - Так багато? Оплативши цю посилочку , перебирає у своєму акуратному гаманці залишилися нечисленні дрібні купюри. Кому вона відправляла , навіщо так було написано - не знаю. Можливо лише для того, щоб посилка дійшла . Живуть ці люди зараз як жебраки, без обіцяних ним роботи, житла та допомог у гуртожитках. Власникам приміщень, в яких вони живуть, теж ніхто не дає грошей на них , ні на їхнє проживання , ні на харчування. Соромно. Як можна таке було зробити з тисячами людей ?! Знищити тисячі життів. У " Головного " ​​вже рученята трясуться, очі бігають, а все не зупиняється , що не напився крові ще ... Розумію ELIKA , війна це війна , а люди це люди. Обдурили, наобіцяли , ввели в спокусу , кинули . Але як же можна після всього цього не прозріти і на когось сподіватися, окрім себе ?!

• Подобається Подобається x 5
Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)