Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Я не о сторонах написала, а о возможности для мирного населения определить, откуда летят снаряды (стреляют-отвечают). Т.е. это практически невозможно. :dntknw:

2. Exitus

Exitus Well-Known Member

Сажайте людей "спокойных" на блокпостах, которые находятся на линиях огня... они увидят, как мимо них и в какую сторону что-то летит и когда... ;)
    Есть люди спокойные, которые просто за себя и за истину?..

3. ELiKA

На блок-постах у нас "ополчение"... :cools:

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вам звичайно краще знати, але якшо дірка в стіні з південного боку - то стріляють явно не з північного.

5. Exitus

Exitus Well-Known Member

А какая разница... ;)

ELiKA, какие листовки?.. Чтоб опять был повод сравнивать с нацистами/фашистами. Вы уже забыли с чего все лозунги строились?? Не верят "хунтовской" пропаганде
    Я по своим родственникам вижу, что не хотят понимать. А насчет изгои - так сами стараются себя ими сделать, ибо полная каша в голове. Психология...

• Подобається Подобається x 4
  6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

дык , если в огороде снаряды рвутся и не так запоешь ...

7. ELiKA

Листовки во время войны были с обоих сторон, т.к. информация - это очень важно...
    И с умом информировать надо. Капля камень точит...

8. Exitus

Exitus Well-Known Member

ELiKA, я за людей спокойных, которые за истину.. говорил..
    И что... проходили стадию дикого капитализма... "социализм советский" закончился.
    Зато без войны, шахтеры касками массово стучали, протесты проходили... и только кому-то руки чесались пострелять да отдать территорию бандформированиям под эгидой российского покровительствования....

• Подобається Подобається x 2
  9. ELiKA

Dzeko, я на балістиці трохи знаюся :)
    І, на жаль, артобстіли бачила не тільки у кіно... ((((

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Еліко, я чую багато чого цікавого частіше ніж Вам здається. Практично в усіх телекомпаніях працюють мої учні. Вони мають можливість проглядати сирі, незмонтовані матеріали раніше ніж матеріали потраплять до редактора і монтажера. І слухають розповіді операторів про те, що відбувалося поза кадром.

Ви впевнені ? Я навіть за часів совка не сидів у норці. Тільки раз, у 1980-му знехтував "технікою безпеки на собачому майданчику", міг залетіти по-дорослому. Добрі люди допомогли викрутитися. Правда, це мені суттєво зіпсувало кар"єру.

Мені не звикати жити серед ворогів. Спочатку комуняки і кгб, потім риги і колоради (не буду акцентувати їхню територіальну належність). Тому інформаційні повідомлення типу "снаряд влучив у будинок" мене мало торкають. Тут вже вибачайте. А за кожного солдатика - серце болить. У кількох знайомих діти або співробітники - на передовій. Допомагаємо чим можемо, адресно, конкретно.
    Перепрошую, я все більше і більше переконуюся в тому, що особисто Ви - з числа тих, кому байдуже - Україна, Росія, Хобопоцція - аби вас не чіпали. А нам не байдуже. Ось і вся розмова.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

• Подобається Подобається x 3
  12. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Це так. В них там навіть лояльні до України особи (я не кажу "українці") якісь дивні. Совок чи що пре. На одному форумі читаєш від нашої, взагалі-то людини "геноцид пенсіонерів, геноцид пенсіонерів" і вже прокляття в бік нашої армії, що пару разів снаряд в місто залетів. Тут ELiKA теж щось вимагає. Все нам дорікає, що в Києві ніхто магічною паличкою не змахнув - і не перетворив 90% населення Донбасу з ватних орків в європейських громадян - українців.

• Подобається Подобається x 2
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Геноцид пенсіонерів - це коли мати моєї однокласниці (вже покійна) - ортопед, к.м.н., отримувала таку саму пенсію, як жінка-двірник.
    А ті "загенодидлені" кримські та донецькі пенси нехай пригадають: совок платив пенсії тим, хто перебував на окупованих територіях? Вони хотіли "пенсії як у росії, а ціни на ковбасу - як в Україні"? Ось нехай тепер розгібають свої "хотєлки".

• Подобається Подобається x 4
  14. coNDor

coNDor Member

а я притащил выступление Сергея Лойко и Тимура Олевского в рамках проекта Открытая библиотека в Питере. Похоже, Сергею больше не дадут въехать в РФ и рассказать что в действительности происходит в Украине
    http://www.youtube.com/watch?v=9pTPbXOy-Eg

зы: не нашел тег "видео"

• Подобається Подобається x 3
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пуйло не є оригіналом у світовій історії. Людина дійшла до певної межі, а далі - коридор. Ситуція, шо у шахах називається цунгхцванг. Що б Пуйло не робив - все йтиме до погіршення ситуації. Втрачена довіра у світі - це головне. Людина може доводити що завгодно, але йому ніхто не повірить. Якщо Пуйло вирішить вивести війська з України, авторитету йому у світі не повернути, а от 75% росіян, які його підтримують - втратить. Пуйло потрапив в коридор з однонаправленим рухом, яким ходили Каддафі, Гітлер, Чаушеску.... Він не зупинеться... Тільки рух, тільки в один напрямок і кінець тільки один.

---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:08 ----------

Доречі, ситуація, що Сході зараз не є на користь Росії. Якщо все так стоятиме, як сьогодні, кожний день для Росії - є гірше. Їм тре або забиратися, або виконувати якісь поставлені задачі, інакше нічого доброго для них то не світить: санкції повільно, але впевнено душать економіку щодня, російський рубль послаблюється, допомоги чекати ні від кого. Нафта, що повязана з газом дешевіє.

Путін почав молоти бздури, які смішать на віть людей без економічної освіти... агонія...
    http://www.youtube.com/watch?v=OkhrrqHGAJk

• Подобається Подобається x 8
  16. ELiKA

А от тут я дуже сумніваюся. Бо я не просто про цікаве, а по конкретній темі. Нє, ну може Ви щось, невідомо що, і чуєте...
    А я тут знаходжусь і не тільки чую, але й бачу...

А у будинку діти жінки, літні люди... А на вулиці зима, мороз... Нє, ну мешканці Донбасу для Вас - не люди...
    А для мене люди. Для мене Донбасс, як для когось Буковина, Поділля чи Галичина...
    Мені не байдужі життя людей...
    Тим більше, що ті, хто винен у проблемах України, як держави, на кому смерті, як війскових, так і мирних людей, сидять у Київі і, перепрошую, жерли і жеруть гроші мішками... Правда, до 2014 року їли з рук Януковича і ПР та ще й пальці їм облизували і всі забаганки виконували, а зараз - хто як може пристосовується... Але й вчорашніх "благодЄтЄлЄй" не забуває (всі фігуранти сепаратизму на волі, всі при великих грошах, а хтось при великій владі... одна афера з Арбузовим чого варта!...) Нє, воно, кАнЄшно, шпинять мирних мешканців і навішувати на них всіх собак значно простіше, ніж розібратися у проблемі і, більш того, візнати, що не тільки мешканці Донбасу винуваті...

Перепрошую, але Ви, як я бачу з тих, хто любить себе за будь яку ціну. Завжди мала велику недовіру до людей, які публічно себе вихваляють... А коли про незнайомих людей починають писати "наукові висновки" та ще й так, щоб або ярлик навісити, або образити - то вже, перепрошую, якась хвороблива риса...
    Бо я Вам про Ярему, а Ви мені про Фому...

Починаю розуміти, чому у нас такі недолугі, непрофесійні і часто антидержавні ЗМІ, які не здатні виконувати ті задачі, які потрібні народу України. Є дуже рідкісні виключення з правил... Але то, перепрошую, не Ваші учні.

Продовжуйте розповідати, який Ви розтакий і ще невідомо який. Заважати не буду.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо ж ви нічого не розказуєте і фотки не показуєте?

18. ELiKA

Dzeko, до нас можна приїхати. Ви і пофоткаєте, і фотки повикладаєте, і порозповідаєте, якщо розуму вистачає задавати такі питання... :give_rose:

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я вас за язик не тягнув. Я від вас не бачив ніколи інформації з перших рук, тільки копіпаст і абстрактні роздуми.

20. ELiKA

А я обещала что-то рассказывать? Извините, я не страдаю манией величия и знаю, когда надо молчать, а когда говорить.
    Я написала предельно ясно - когда война закончится, а я надеюсь, что она закончится, - узнаем много интересного, рассказать будет кому...

Thread Status:
Not open for further replies.
а де твій аватар? :)