Приблизно це я й мав на увазі. "Гібридна", чи як там її, війна ведеться іншою зброєю. Україні потрібно налагодити логістику: забезпечити військових теплом, одежою, їжою, надійним захистом (бронежилетами), зброєю для стримування наступу. А Росія ніколи логістикою не славилася. Тисяча-друга замерзне десь в окопах, чи з Улан-Уде несвоєчасно підвезуть харчів, та ще й половину по дорозі розкрадуть, от Вам і тактична перемога.
ще одне підтвердження що росія давно плпнувала захоплення України. Перша ластівка - події на Тузлі. А от що заявили рускі експерти по будівництву моста на Крим росія давно планувала захопити Україну - тільки все не знала як це зробити щоб меньше було міжнародного шуму. Думаю якщо б їм вдалось Януковича поставити на другий термін - то до закінчення другого терміну Янукович би підписав союзний договір з росією і фактично б здав Україну росії. На той час СБУ була б повністю філіалом ФСБ і репресивний апарат працював би на всю силу. Українська армія як така взагалі б перестала існувати і Янукоаич би попросив ввести руску армію... Це як один з варіантів. От а Майдан це все поломав. З того всього власне і виходить що єдиний метод раз і на завжди розійтись з росією це військовий
Правда чи ні, але я роблю копіпаст http://www.charter97.org/ru/news/2014/11/23/127540/ від 23.11.2014 ---------- Додано в 17:12 ---------- Попередній допис був написаний в 17:05 ----------
Колись давно був в тому Донецькому аеропорту. Дорога до старого терміналу фактично в полі і через одно чи два села. от щось не розумію невже так трудно провести військову рперацію і розширити підхід до терміналу що вліво що право на 5-6 км щоб машини в аеропорт вільно проїжджали, якщо не хочуть взагалі виганяти руских з Донецька
Я думаю, може й субєктивно, та все ж. Звідки Україна збирається брати бойові літаки? З Росії? Україна думає вступати в НАТО, то рано, чи пізно натівська зброя має бути в Україні. Якщо грає варята, то ясне діло можна і відмовитись і далі плакати, що нам не дають летальної зброї. Даний літак Хорнет вартує 29...57 млн. доларів. Канада пропонувала пару десятків. Невже не знайдеться грошей підівчити наших спеців? Хоча б того ж Топонаря випустити... Якось ми легко пересіли від москвичів, волг на мерседеси і ауді і не жаліємось, що дороге обслуговування. Щось у мене чуйка, що тут пята колона спрацювала... Ракет нема... Я думаю, були б літаки, а ракети знайдуться... то вже будь хто поставить з Європи. Не сподобався мені той відказ. Щось тут не те... Може відкат хотіли?
Україна має досить своїх не гірших Су-27 і Міг 29. Тільки їх треба модернізувати і поставити на крило. Рускі модернізували свій СУ 27 і назвали його СУ 35. Ми не знаємо чому відмовились. Раз літаки були списані з канадської армії - значить їм щось бракувало. Можливо для відновлення їх чи перекомплектації треба було багато грошей, або ще чогось.про відкати тут говорити зарано - бо вроді дають задаром і операцій з грошима немає. Україна крім того вповні здатна створити свій винищувач.... Незабувайте що Україна одна з семи країн світу яка має технології на повний цикл створення літака.... Ні японці ні німці того не мають.... не кажучи про інших
Трохи оффтопу. Гортаючи Шендеровича, натрапив на таке (грудень 2012 року! ): http://www.ej.ru/?a=note&id=12471 Може дійсно - уважніше придивлятися за Охлобистіним? Стаття називається ОХЛОБЫСТИН КАК ЛАКМУСОВАЯ БУМАЖКА
Літаки Хорнет F18 по сьогоднішій день чомусь не зняті з озброєння ні у НАТО, ні у США, ні в багатьох інших країн альянсу. Ви не уявляєте... для наших чиновників, відмити гроші - то таке витончене мистецтво... Ну наприклад в даній ситуації: Звернувся хтось з нашого МО до "коллєг" з Кремля, з якими служили, дружили, вчились. - Ваня, здесь Канада хохлам хочет подарить 30шт. F-18. Могу штопорнуть, но надо $500 000, 10% - твоих. Ну як? Пропозиція має право на життя?
Миху, гуморески вам писати на цю тему. В вас багато матеріалу сі назбирало, замість Задорнова виступати.
Років 10 назад на нашій митниці випадок був. Підїхало з Німеччини 10 шокових швидких на базі Фольксваген, повністю з обладнанням і 10 пожежних авто, теж з Німеччини. Це німці безкоштовно прислали нам, як гуманітарку. Всім авто було біля 5 років отроду. І що? приїхали... А хто буде розмитнювати? Хто заплатить бабло? Кляті німці не хочуть, наші чиновники - в кущі. Чим закінчилось? Машини розвернулися і до тилу - на Берлін. Анекдот?
Ой, це таке сумнівне задоволення Тому, хто за ним приглядатися буде, треба молоко за шкідливість давати