Україна до речі має непогані танки, кращі чим російські. І вже майже рік війна іде... Здавалось б що країна на власній обороні чи навіть існуванні не повинна була б заощаджувати.
Це найбільша біда. Колись коли буде спокійніше, бо зараз не до історії, почитайте американську історію від війни за незалежність до британсько-американської війни. Разюча схожість ніби повторення. Ні зараз дуже інші часи і все по іншому, атомні бомби і таке інше але самі конфлікти дуже подібні. До початку війни тітушки-апалченци у вигляді ірокезів яких британці насилали з Канади і які скальпували північні поселення. Викрадення суден і невизнання американського громадянства та насильне залучення американців у британське військо чи флот. Купа шпигунів і лоялістів в уряді також. Факт що більше 10% процентів мешканців залишили країну за 50 років бо не змирились з незалежністю. Хоч і сиділи та шкодили де тільки могли довший час. Французькі союзники, спалена столиця, поразки і перемоги. Більшість армії із добровольців або навіть піратів. Шизофренічний британський шовінізм. Ні не все точно так але схоже. ---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ---------- Від появи "зелених чоловічків" у Криму. На другий день я написав що це війна і потрібна повна мобілізація. Якщо б хоч частину Криму втримали він би не був анексований і би було набагато простіше завершити цю війну. Порахуйте скільки пройшло. Не рік ще але достатньо часу щоб перевезти індустрію в тил і почати випускати необхідне для фронту. Чи як, воно само виправиться?
Ну ще не зовсім майже рік. І до стрілянини ще довше. Не думаю. Мільйон варіантів. "Якщо б" і "якби б" - це завжди тупик. Та шось вони там типу випускають, але нічого не видно, я так розумію грошей немає. Мене найбільше цікавить ППО, теж інформації нуль. Якось все вважалося шо Україна - експртер зброї, це якась помилка.
Ні це лоґіка. Вони керуються псевдолеґітимністю. Захопили цілий півострів який ідіоти зробили автономією, зробили псевдореферендум, анексували. Чому вони верещать про федералізацію? Саме через це. Автономія Донбасу, псевдореферендум, анексія і.т.д. Кавалок двох областей не клеїться. Чому це важливо бо сподіваються з часом леґалізувати. Брехнею і підкупом. Закріплення фронту в Криму би не дало їм такої можливості. Але воно ж само виправиться, правда? Тепер як наслідок Україну чекає довга і виснажлива війна попри наївні сподівання що воно само сі скоро закінчить. ---------- Додано в 14:39 ---------- Попередній допис був написаний в 14:32 ---------- Бо треба було вже давно вводити військовий стан який би дав повний контроль уряду над підприємствами включно з приватними, справжню мобілізацію, картки і багато інших неприємних але необхідних речей. Гроші є тільки хтось не хоче ними ділитись з Україною.
Цілком згоден з Вашими історичними паралелями. Ще в школі читав про події британсько-американської війни, і дуже цікавився англо-бурською війною. Але, як бачимо, в Британській імперії переміг в свій час здоровий глузд, в британцях європейські демократичні цінності виявилися з часом вищими, ніж їхня імперська спесивість. Усім колоніям та територіям було дано право на незалежність. І було це зроблено так, що в результаті на добровільній основі була проголосована Співдружність. Отут у Британії з рашкою повна протилежність. Вражаюча протилежність. Щоправда і різниця між Європою та Азією теж непорівняльна. Скажімо, як приклад, японську імперію, щоби там не говорили совкові історики, вдалося "поставити в стойло" тільки тому, що США завдало привентивного ядерного удару. В результаті Японія з крайньо агресивної держави, та ще азійського формату, перетворилась в те, що з нею сталося... Раша - азійська держава... Чьорниє, но благородниє мислі щаз-з бараздят мой васпальонний мозг... Общим - Рашу треба буде по-любому рятувать
Не само, але виправиться. Я вже в приклад наводив Сербську Країну. На біса нам зараз цей Крим? Там кримчаки так досі і вірять що "Правий Сектор" хоче їх відгеноцидити. ---------- Додано в 21:49 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ---------- А зараз немає контролю?
Там також татари які боролись на майдані. Там також українці і інші які не є проти України. Україні доведеться воювати за Крим. Би було легше його не здавати чим відвойовувати.
Ну як мінімум є на це право. Яким чином? Всі кричать "Не треба було здавати", а яким чином - так ніхто й не описав. По-моєму шансів - нуль, як і показала практика. Максимум шо світило - це "Іловайськ" на пару місяців раніше. То може би тоді всі заспокоїлись.
Насправді не було необхідності. Японія була готова здатись США до того. Тут не спрацювала дипломатія з обох сторін. Для Японії головним було збереження монархії хоч би формально. Монарх і так не правив і тоді але в Японії був культ монарха який існував сотні років. Американці не дуже це розуміли а Труман хоч і був непоганим чоловіком але зовсім не був знавцем інших країн і культур. Мовчанку Японії сприйняли за небажання здатись а їх лякала вимога капітуляції без якогось знаку що монарх залишиться. Ну й просування СРСР додавало напруги для обох сторін. Навіть після першої бомби капітуляції не було... Росія сьогодні це щось набагато гірше хоч ще так далеко не зайшло як у 2 світову. Сподіваюсь що не зайде. ---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:12 ---------- Таким же чином як і зараз на Сході.
Уперше за час перемир'я українських військових потужно обстріляли з території Росії Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/upershe-za-c...o-obstrilyali-z-teritoriyi-rosiyi-392892.html
Вони ох###ли вже повністю. Дуже просто, сьогодні річниця Майдану. Наскільки я не прихильник військових станів і махання шашкою, але чому по Рашці не відкривають подавляючий вогонь - я зрозуміти не можу ніяк, логіки нуль.
Бо там тільки на це й чекають, а Україна, на жаль, не у тому стані, щоб "посилювати" силовий варіант... Навіть кордон (СВІЙ кордон) закрити на можемо... Та й міжнародна спільнота поки що на хід військових дій з боку росії впливає мало...
Чекають що по ним стрельнуть? А нащо? Вони ж стрельнули перші. Це вже не актуальна тема. Закриття кордону закінчилося "котлом", тому що наші війська опинилися під перехресним вогнем з двох сторін. І взагалі, в нас прикордонних військ немає, як в Союзі було, в нас просто прикордонна служба.
А Ви доведіть, що то вони. Вони ж ні до чого не причетні... Навіть ОБСЄ "не бачить", що тут відбувається, на знає, чія техніка їде через кордон з Росії... (((((((( Поки тут воюють - це актуальна тема, поговоріть з тими, хто воює, вони Вам пояснять... ---------- Додано в 10:58 ---------- Попередній допис був написаний в 10:56 ---------- https://www.youtube.com/watch?v=wee_64fYp7M#t=129
Я скажу те що не дуже люблять говорити в Україні. Здача Криму була актом безпрецедентного боягузтва тодішнього керівництва держави. Вони наклали в штани. Інших причин не було. Від війни це не врятувало а тільки її ускладнило. An army of sheep led by a lion is better than an army of lions led by a sheep.
Так все доведено давно. Як варіант - доведіть що це ми подавили кацапські батареї. Дурна розмова, сюрреалізм повний. Таким макаром можна і по Києву стріляти, подумаєш проблема - доведіть що це ми.
Сюрр у тому, що навіть міжнародна спільнота наче все розуміє, але... Начебто і російські війська є, і техніка валить через кордон пачками, але...