Війна

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ома, 30 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Вираз про "континентальну" війну по-моєму Порошенко почав використовувати. При цих словах європейські партнери стають більш сконцентрованими. Україна цілий континент не займає, тому мається на увазі європейський континент. Ніхто не буде займатися такою масштабною фігнею - влаштовувати побоїща мільйонних армій. В сучасного світу море інструментів придушити це в причині. Просто їх це напряму не стосується, а достукатися дуже важко.

2. UNIA

UNIA Well-Known Member

К сожалению, есть один нюанс.

На определённом этапе такая маленькая страна, как Германия, никак не могла вести мировую войну, по всем здравым размышлениям. Ни по ресурсам, ни по численности населения.
    Как же такое стало возможным?

В результате "ползучих" захватов.

Гитлер ведь не напал разом на весь мир, он откусывал по кусочкам, пока не "располнел" настолько, что решил - "Нет ничего невозможного".

Поэтому все идеи мирового господства возможны при двух моментах - наличие коллаборационистов и уступки окружающих стран агрессору.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. ollan

ollan Well-Known Member

Попался вот такой вот ролик. Фрагмент с 1:56 по 2:18 - очень любопытный текст.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

З Німеччиною 20 ст. схоже в причинах конфлікту, а у вирішенні - тоді не були ООН, ОБСЄ, ОПЕК, НАТО, Ради Європи, глобалізації, ядерних арсеналів, того самого SWIFT, нічого не було, хто шо хотів - те й робив.

5. UNIA

UNIA Well-Known Member

Так. Хотя Лига Наций была :) . И настолько же неэффективна оказалась, как и Рада Европи и всё прочее нынче.

У Гитлера перед Чехословакией был гулькин минимум войск, но он внушал большой страх.

Его расценивали, как руководителя, который хочет и может договариваться. А он воспринимал это, как слабость оппонентов.

Не много изменилось с тех пор.

СевероАтлантическийАльянс - не особо стойкая организация нынче.
    Единственной силой являются СоединенныеШтаты.

Предатели внутри европейских государств и возможность отказа США от усилий по сохранению стабильности, при виде незаинтересованности европейских государств - две наибольшие угрозы.

При той позиции, которую занимает нынче Украина и европейские партнёры, у них могут опустится руки и пропасть всякое желание помогать.

6. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Надо предупреждать, что это "сделано колорадами".

• Подобається Подобається x 2
  7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

картинка для лайфньюз, не більше..

• Подобається Подобається x 1
  8. kym

kym Well-Known Member

Не зовсім.... для контррозвідки теж цінна... чому техніка без АКБ, чому кинута а не підірвана, чому відступили без бою - всіх хто винуватий у такому стані до відповідальності - Сталін за таке розстрілював

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому, чому. Подививсяб я на вас в ситуації форс-мажор. Цей Червоний Партизан сепари захопили.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Бірюков таке написав, шо 2 тисячі коментів за 2 години приблизно одного змісту - "Поц". По телевізору наче адекватна людина, а в Фейзбуці як підміняють.

11. kym

kym Well-Known Member

Де фарс з мажором - те що техніка без АКБ. не думаю що бійці акумулятор десь діли- думаю - що якийсь тиловий щур відправив некомплектну техніку на передову щоб відзвітувати про кількість.
    Підрив техніки яку кидають -"свята справа" солдата -бо потім з тої техніки по ньому стріляють. На відео не видно слідів бою.... подивіться на донецький аеропорт.... На війні кожної хвилини форс- мажор і не є виправданням не виконувати свої функції чийсь напад чи штурм

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. ollan

ollan Well-Known Member

Он вдвойне поц, что поднимая такой вопрос привёл таблицу с раскладкой убитых по областям. Если уж поднял такой вопрос, то надо было показывать не проценты убитых, а проценты тех кто пошёл воевать. Табличка могла бы совсем по другому выглядеть.
    Но как я считаю, такие данные населению до лучших времён знать не обязательно. Лучше бы Бирюков занимался тем, что у него получается делать хорошо - волонтёрством, а не брал бы на себя то, что не умеет. А то получается, "услужливый дурак - опаснее врага".

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Saut

Saut Цинічна Бендера

А по суті? З початку АТО читаю такі дані - що в західній України великий процент уклоністів.
    Чи бреше?

Останнє редагування: 28 січ 2015
  14. ollan

ollan Well-Known Member

Попалось такое. Не мог не принести сюда.

15. ollan

ollan Well-Known Member

Ну, это с лета ещё все помнят истерики с перекрыванием дорог и прочее. У нас, кстати, болгары в одном селе тоже бузу подняли с мобилизацией.
    Поинтересовался я вчера историей участия Болгарии в разных войнах за последние лет 100. Вывод - болгары самый хреновый союзник на войне из всех, что можно придумать.
    Такие дела.

16. kym

kym Well-Known Member

Яке сьогодні число - 27/28... повістки почали розносити 20.... Думаю ще навіть 10% повісток не написано, а рознесено не більше 0.1% а вже такий хай підняли.... думаю це все російська контр пропаганда проти мобілізації. Не думаю що це Бірюков написав.
    Питання інше перед тим як постити таку херню включайте трохи логіку - не помагайте руским ідеологічним диверсантам

17. hrim

hrim Well-Known Member

Мариупольский горсовет признал "ДНР" и "ЛНР" террористами.
    Депутаты Мариупольского горсовета единогласно осудили агрессию России и признали "ДНР" и "ЛНР" террористическими организациями.
    http://www.pravda.com.ua/rus/news/2015/01/27/7056591/

Вказівна інформація для російських зомбобаранів, яких істерично набирають по російському радіо на контрактну службу.

18. UNIA

UNIA Well-Known Member

19. Wili

Wili Well-Known Member

по темі мобілізації і справді є проблеми, але дані які він оприлюднив для внутрішнього вжитку, і цей його пост зробив багато шкоди в плані інформаційної війни, русня вже активно цю тему розкручує, і знову пішов поділ українців ((((

20. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

По перше, невідомо хто його зробив той клятий ролик. Адже росія викидає мільярди на пропаганду. То що варто зробити ось цю сценку?
    Набагато важливіше питання, яке я недавно піднімав - а навіщо взагалі розповсюджувати цю пропаганду? Даремно. Даремно???
    Щось забагато на ЛФ отої пропаганди відомства Кісєльова. Невже мазохізм? Чи може чиєсь завдання виконуєм?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)