Війна

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ома, 30 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Продовження
    Якийсь "Ріноваціо" волає в півдюжині дописів, що в місті - жах, і отримує із Страни Роси варіацію на тему "вивсьоврьоті"
    МариупольСтранаРосы.JPG

На севфорумі є і люди, що намагаються взнати істину
    Точечный рисунок (2).JPG

Останнє редагування: 25 січ 2015
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

4. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Здесь пишут что наши.

5. bayard

bayard Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 4
  6. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Крик ростовчанина, блогера из ЖЖ:
    Народ у нас недоверчивый. То пропишет мне сало в "родном" Киеве кушать, то возмутится, что ростовчанин "укропов" защищает. Смешно? Неа,совсем несмешно. Убеждаюсь, в очередной раз, что фишка про 84% зомби не ложь, а истина. То что наше общество, в большинстве своем, сошло с ума, это ложь? Нет, это истина! Люди верят не подобным себе, а КиселевТВ. За это преступление, власть будет отвечать в первую очередь. Теперь в тему. За вчерашний пост про то, что ополченцев уже не набирают, я получил по самое "не хочу": "автор мудак, ты че не подошел и не спросил?", " "Ну остановился бы и поговорил, че зассал?", "Я, ростовчанин, живу в Ростове 55 лет, ни хуя такого не видал, Андрей Палыч, не пизди", "Где фотки, мудак?"..
    Ну вот как то так.. То есть все знатоки сбежались, блять..
    Постараюсь ответить всем мудакам: Я не журналист, а простой житель, мирный житель. Меня заебало передвижение и скопление военной техники и личного состава мудаков, которые мешают мне жить, и пугают моих детей. Спрашивать у каждой гниды, на хуя она едет в Укаину,я не собираюсь. Всем говноновороссам отвечаю - Вы бляди уже заебали не только Донбасс, вы твари достали уже и Ростовскую область и меня лично. Вы, суки, приезжающие жрать в кафешках ростовского ДОНЕЦКа, не чуствуете еще недовольства и ненависти во взглядах окружающих? А вы, бляди, присмотритесь! Вас, долбоебов, никто обратно не ждет! Горите вы там на *** в этом аду. Думаю, что тех, кто не сгорит, тех фесебе с удовольствием утилизирует. Вы отбросы общества, не умеющие ни работать, ни думать, ни жить по-человечески. Говно, а не люди.
    И если какая-то безногая и безмозглая мразь, потерявшая конечности в боях за "рузьке мир" в Украине, подползет ко мне на перекрестке за милостыней, я с огромным удовольствием просто харкну ей в рожу, из окна машины. И Господь, будет на моей стороне.

Говновата, плииз, не пиши, что это просто, в один день, вдруг случайно, мне попались всякие машинки, особенно бензовозики без номеров и сопровождения, как обычно! Я ваш рот имел, если напишете...

Уфф.. Успокоился, отдышался, сорри за мат, все остальное в силе.

Всем нормальным людям - Мира и Добра!

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. muravey

muravey Well-Known Member

Есть сегодня два сообщения в ленте, которые вызывают недоверие из-за странных источников информации:
    1. Пленных украинских военных расстреляли у стенки в Красном Партизане.
    2. Авиация ВСУ накрыла лагерь рос. военных под Новоазовском.

Есть у кого-то подверждения или опровержения?

8. kym

kym Well-Known Member

Ще й карту дав
    сайт http://www.radioscanner.ru/forum/topic34763-132.html
    Такі речі треба в контророзвідку відправляти. може дурак а може шпіон

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

10. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

поясніть мені таку річь ! поки Шоколадний не став президентом - Українська армія активно впевнено і з успіхом наступала і перемагала відвойовуючи території ! так були проблеми , але загалом звільнялося місто за містом ! прийшов Шоколадний і все армії заборонили навіть відстрілюватися ! тобто згідно наказів не можна було навіть стріляти у відповідь ! за перше перемир'я загинули багато український воїнів Головний підписав і друге перемир'я теж його дотримувались інколи стріляючи у відповідь акуратно і слабенько . Тепер головний шоколадний король дав право огризатися але знову тільки в обороні .... і планується наступне перемир'я ... .я в шоці на х.. нам таке перемир'я з такими договорами під час яких солдат і мирних жителів гине не менше чим під час нашого славного наступу ... Тут я не розумію чому шоколадний король не дає команду в атаку !!! чи це договірна війна яка вигідна всім ? крім солдат які мають сидіти в окопах під обстрілом і чекати доки їх вбють ? Немає боїв "автомат проти автомата" "очі в очі " тільки в донецькому аеропорту і то нашим забороняли відстрілюватися .... як це називається ? На думці лиш одне що шоколаднйи король думає про свою фабрику шоколаду у РФ ... і все ... може десь глибоко є якась прихована мета і хитрий підступний план ... але по наслідках і діях ... я бачу тільки капітуляцію України :sad: Де атака ?

• Баян Баян x 5
    • Тупо Тупо x 1
  11. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Совет Безопасности ООН: Признать Президента РФ Путина В.В. военным преступником
    Приєднуйтесь до збору підписів. Ми мусимо зупинити цю наволоч.

• Подобається Подобається x 3
  12. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Де вона перемагала?
    Каждый видит то, что хочет увидеть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пояснюю. (Між іншим, річ, ніч, січ пишуться без м'якого знака). Інавгурація Порошенка відбулася 7 червня, і після того ще більш ніж два місяці українська армія активно і впевнено наступала. Слав"янськ звільнили 5 липня (инаугурация - 7 июНя, Славянск - 5 июЛя). Потім, на День Незалежності був Іловайськ з кадровими військовими з РФ (середина серпня - августа). Тому Порошенко дійшов висновку, і я вважаю - вірного, що сил у України перемогти російську кадрову армію - не досить.
    Розкрутіть хронологію, потім вопрошайте

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

https://uk.wikipedia.org/wiki/Хронологія_війни_на_сході_України_(2014)

19 червня 2014
    Бій під Красним Лиманом із терористами, що не виконали умов ультиматуму[63].

В селищі Металіст знищено близько 100 бойовиків із батальйону «Зоря»[64].

Силами АТО звільнено смт Ямпіль та Кіровськ[65].

15 червня 2014
    Під час прориву блокпоста в селищі Юрківка (Слов'янського району) було знищено трьох бойовиків[39].

Сили АТО затримали бойовиків, серед яких був громадянин Росії[40].

Село Весела Гора звільнене від бойовиків[41].

13 червня
    Маріуполь звільнений від бойовиків.

3 червня
    Згідно з повідомленням джерела в керівництві АТО, за 3 червня було знищено понад 500 бойовиків, втрати українських військових - 3 особи[10]. Дмитро Тимчук повідомляє про близько 300 вбитих бойовиків і 2 з боку сил АТО.

Керівництво АТО повідомило, що північна частина Донецької області повністю очищена від терористів[11].

у зворотньому напрямку ..

15. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

треба огризатися ! Військові помилки були ...можливо то були наслідки зради чи халатності ... точніше Ілловайськ то як раз наслідок так званого - обіцяного зеленого коридору ... тобто тимчасового перемирья . " найкраща оборона це наступ \ атака " не памятаю чия цитата .
    P.S. навіщо ви вставляєте оті російські августи і т.п. июни и июли ? чому не можна поукраїнськи ?

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  16. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

ну тих два тижня від інавгурації до "миру" це скоріше буферний час чи то пак Порошенко тільки "розкачувався" звикався з новим статусом , входив в роль , тобто події і здобутки укр армії після інавгурації Порошенка це не його заслуга , він просто не встиг\ не зумів\ так швидко зупини маховик :) . Ілловайськ це як раз був приклад того що з ворогом НЕ можна домовлятися , бо вистрілить\вчинить підло ... І цього уроку із зеленим коридором в Іловайську було мало ? після цього ми ще вірим в домовленості ?

17. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

07.06.2014 ... інавгурація а
    16 червня 2014
    Президент України Петро Порошенко запропонував мирний план врегулювання ситуації на сході країни[43]. Також, за його словами силовики контролюють 250 км кордону з РФ[44]. кілька днів на підготовку зустрічі і
    23 червня
    В Донецьку відбулася зустріч тристоронньої контактної групи з реалізації мирного плану Петра Порошенка[68]. На зустрічі були присутні екс-президент України Леонід Кучма, посол РФ в Україні Михайло Зурабов, лідер громадської організації «Український вибір» Віктор Медведчук, один із лідерів ДНР Олександр Бородай, Олег Царьов та Нестор Шуфрич[69]. За результатами переговорів бойовики пообіцяли припинити вогонь до 10 ранку 27 червня

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо за дурниці. Це ж періоду "справжніх сепаратистів".

• Безграмотно Безграмотно x 1
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

20. Flametta

Flametta Well-Known Member

Терористи та вiйська Росii втратили за минулий тиждень понад 1,2 тис.осiб та близько 1300 одиниць технiки - Мiноборони
    25.01.2015
    http://ipress.ua/news/terorysty_ta_...o_130_odynyts_tehniky__minoborony_106599.html

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)