Війна

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Ома, 30 жов 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А знаєте яка у мене думка що до Маріуполя?

Нападу поки не буде.

Я думаю, що Пуйло злиться, коли Порошенко їздить закордон.

На тижні поїхав Порошенко в Швейцарію. Результат - напад РФ на донецький аеропорт, Порошенко перериває візит.
    Поїхав Порошенко у Саудівську Аравію. Результат - обстріл Маріуполя. Порошенко перериває візит.

Бачите, яка закономірність?

Пуйло постійно програє на міжнародній арені, а Порошенко постійно ініціює заходи проти Росії. От Пуйло і мстить.

Як вам така думка?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не виключено, що Соболєв і Семенченко хочуть у якості нової людини замість Моженка запропонувати свою людину-корупціонера. Або вони отримали бабки від пятої колони, щоб зняли Муженка.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  4. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

Пишут, что НЕ фейк...

5. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Если этот Муженко еще в Дебальцево котел устроит, то он точно не жилец. Там уже намечается.

6. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

Ну и хрен с ней. Земля ей ватой. Стекло.

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

о_О Миху, ви тойво... зав'язуйте з конспірологійов. Хорошого потрошки.

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ті двоє(Семенченко і Соболєв) вже прокакалися з гуманітарним вантажем від Ахмєтова, допомагаючи йому. А по телебаченню вони - герої.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Да, да, корупціонери хочуть зняти корупціонера аби призначити корупціонера. :facepalm:Я думаю він хороша людина.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто саме?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Їгор Соболев

12. Porucznik Jeblonski

Porucznik Jeblonski Полковник неприкосновенного запаса

abdura.png

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Говорить він дійсно файно.
    Я слухав по радіо зустріч Доцика і Шльоми з Парасюком. Парасюк все розповів, як вони троє перевіряли вантаж Ахмєтова.
    Горівку везли в якості гуманітарки. Троє пробували на смак (Соболєв, Семенченко, Парасюк). Поки Парасюк розповідав про це в ефірі Львівського радіо, Соболєв і Семенченко (скорочено СС) вже в ЗМІ стверджували, що жодної горівки не було. Парасюк навіть на той момент не знав, коли давав інтервю в студії, і клявся, що то була горівка, а коли сказали йому, що СС кажуть, що не було, робив квадратні очі і дивувся, кажучи, що вони троє пробували на смак содєржимоє.

Ну а висновок робіть самі. Парасюк бреше? В даній ситуації - навряд чи. Тоді для чого СС скривають факт? Або їм добре заплатили, або що?

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Він мені завжди подобався. Дуже порядна інтелігентна людина. Ще на студентському майдані був старостою, публікував скільки їм принесли грошей, скільки вони витратили і скільки лишилося. А ви кавалерійським наскоком всіх футболите в корупціонери. Має ж бути шось святе крім Парасюка?

В даному випадку мова трохи про інше, про кадрові заміни, в першу чергу за Муженка взялися, вже набереться довжелезний список хто за це підпишеться.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та у мене нема якоїсь злості на Соболєва і з бютівців він мені найбільше подобається. Але я кожну людину не сприймаю ідеально. Тобто, якщо вона в одному-другому, пятому є хороша, то вона у всьому є хороша. Людина... то существо непостійне. Якщо людина 60% робить добра, то напевно вона взагальному позитивна, але зі слабостями. Я не вірю, що Парасюк всечесний і супер-пупер. Він - звичайний хлопець. Здатний трошки попіаритися, але в основному позитивний. Семенченко - темна конячка. Погодьтеся. Люди... вони різні навіть у різний момент життя.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Напевно так воно і є, не сперечаюся, просто у всьому тре бути обережним. ФСБ не спить і очорнити можна кожного, навіть героя.

18. manur

manur Well-Known Member

До допису 2572.
    Прошу звернути увагу на пункти 17 і 24. Ім"я-побатькові одинакові, дата і місяць народження одинакові (рівно 10 років різниця). вулиця проживання - одинакова.

Прізвища - Абдурашитова і Абдурахманова.

Збіг??? Слабо віриться...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поручнік Яблонський, просимо інший список!:)))

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Народ всім дасть адекватну оцінку.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)