Війна

Discussion in 'Війна' started by Ома, Oct 30, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ollan

ollan Well-Known Member

Я сам обманываться рад. (с)

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. ollan

ollan Well-Known Member

Прочел на каком-то форуме по этому поводу, что-то типа:
    Звонок из Кремля: "Ты, что там совсем охренел? Что ты мелешь?"
    Захарченко: "Виноват. Исправлюсь."

• Подобається Подобається x 1
  3. Gron

Gron тафгай

Ви, пане Миху, необізнаний в історії.
    гітлер нікому, нічого, не об'являв, всі об'являли йому.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Якщо Ви про мене, то я показала тут, не перед ворогами, бо вразило те, що наші хлопці так скоренько почали підтакувати кацапському виродку і осуджувати своє керівництво. Але якщо тут більшість вважає, що це єдине, що могло їх спасти від смерті, то по-людськи тоді можна зрозуміти. Просто останні пару місяців ці хлопці-"кіборги" були зразком незламності всієї України. Ясно, що це рашистський трюк, щоби посіяти дестабілізацію в армії. Але, я думаю, навіть полоненим треба вести себе достойно. :sad: От і все. Якщо я не права, то вибачаюсь.

6. ollan

ollan Well-Known Member

7. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• ... ... x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Відповідь дала Латиніна рівно тиждень тому
    http://echo.msk.ru/programs/code/1475240-echo/

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Деколи не туди, деколи ніби не туди, а часто наші розказують що дуже точно. Аеропорт - там суто рашики сконцентровані. Десь на переферійних участках лишають колгосп.

Та всіх підряд. Про шо ви говорите взвгалі - вони нашпигували своє ДНР останньою технікою - РЛСи, станції радіоподавлення, ППО останнього покоління, це все з штатними екіпажами. Тільки розвідка засікає - зразу під роздачу.

Ну так значить мало лишилося. Ви шо думаєте - гнати з Забайкалля бурятів, це від хорошого життя?

10. Robert

Robert Well-Known Member

В євреїв, під час арабо-ізраїльських війн, була така пам"ятка-інструкція, де приписувалось, що при попаданні в полон, відповідати на всі питання. "Ваше життя нам дорожче понад усе". Хай противник отримає від вас всі відомості і почує те, що хоче - головне, щоб ви залишились живими. За одного свого воїна, вони віддали понад тисячу полонених і арештованих арабів. Так люди вміють цінити ЛЮДИНУ, свого захисника. Це так, для роздумів. Ми не судді їм, тому що ми не там.

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 5
  11. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ну я далекий від військової служби, спеціальних знань не маю...Але я навіть уявити собі не можу який повинен бути ДУХ щоб пережити тортури. Та раз копнути по яйцях і 99.9% людей зізнається в чому завгодно, і скаже що просять...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Про що це свідчить?

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

14. Robert

Robert Well-Known Member

Людина проявить героїзм і загине. Євреї же цінять людину, а не понти, людину вже сім"ї не повернеш, більше з нею не повоюєш... Коли попадав в полон льотчик, чи якийсь офіцер, що знав секретну інформацію, згідно інструкції воїн мав розповісти все, що питаються. А за той час кидались всі можливі ресурси, щоб змінити коди, шифри, місце розташування і всю картину, яка була таємною. Тобто, все, що знав полонений, через деякий час ставало інформацією непотрібною, застарілою.

15. Коньъ Пегий

Коньъ Пегий Well-Known Member

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

ну, злодій завжди мовчить, поки пальці дверима не притиснули...

17. zet

zet Дуже важлива персона

Так ведь не опровергали наступление войск РФ. Именно об этом и речь, что никто и нигде не опровергал.

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Дивно....

19. ollan

ollan Well-Known Member

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

А де Хуйло? Не мелькав сьогодні?