Відповідь: Війна США проти РФ Зараз ведеться активна пропаганда ісламу в так званих "білих територіях" , на яку ісламскі екстремісти кидають не малі кошти з надією завербувати "білих терористів". Сподіваюсь що українське суспільство не буде на стільки нерозумним щоб дозволити собі бути втягненним в чужі війни які потім обійдуться не малим коштом. Додано через 10 хвилин Це не моє судження і люди на жаль не є обєктивні по своїй природі. В даному випадку це було більш про державу. Кредит довіри до російської держави дуже низький (до української нажаль токож). Росії согодні не вірить навіть Дж.Буш; і як психіатр Ви мусите розуміти як легко "надути" дебіла.
Відповідь: Війна США проти РФ Якщо вважати діяльність Саддама по окупації Кувейту та режим Мілошевича "національно-визвольним" рухом, то так. До того ж підтримка Штатів в світі говорить про те, що такі дії американців та НАТО є бажаними задля встановлення передбачуваного та прогнозованого розвитку міжнародних відносин. Опір Росії, в даному випадку розширенню НАТО, виглядає незрозуміло.
Відповідь: Війна США проти РФ Дуже навіть зрозуміло все виглядає. Ви, дозвольте поцікавитися, жертва режиму Мілошевіча або, все ж таки, жертва пропаганди місцевого телебачення і преси? Якщо не знаєте всіх тонкощів зовнішньої політики Іраку, то краще не судите. Поцікавтеся, вивчайте арабську мову, читайте пресу, може тоді у Вас складеться об'єктивна картинка. Це дуже довга історія, тому я тільки можу обкреслити контур. По-перше, історично Кувейт вважається провінцією Іраку. У 1922 році англійські колонізатори розділили арабську територію на три держави: Ірак, Кувейт і Саудівську Аравію. Війна відбулася із-за грубих порушень правил здобичі Кувейтом нафти в районі родовища Румейли, частина родовища знаходиться на території Іраку. По суті, Кувейт збагачувався за рахунок здобичі іракської нафти, так би мовити подворовивал. Під час спровокованою американцями війни з Іраном 1980-1988, Ірак захистив Кувейт від нападу, але шейх Джабер аль-Ахмед аль-Джабер ас-Сабах (а на ділі - іноземні "партнери") "віддячив", зажадавши терміново повернути довгі. Саддам, щоб врятувати економіку країни з 17 мільйонним населенням, ухвалив єдино правильне рішення: окупація Кувейту. Ви вважаєте, що маріонетковий режим Гази Аджиля аль-Явира зробив Ірак безпечним місцем або, може події більш передбаченими? Да там даже выборы демократические не смогли провести. Американці знищили більше населення в Іраку, чим Саддам з 1979. А може Борис Тадіч зумів вирішити проблему в Косово?
Відповідь: Війна США проти РФ Ну навіщо ж тоді "необ"єктивне по своїй природі судження" екстраполювати на ВЕСЬ народ? Мене, наприклад, це ображає. Буш даааалеко не дебіл. Він переслідує свої інтереси. Які - інша справа. Опір Росії як раз зрозумілий. А от дії США по розширенню НАТО незрозумілі. Навіщо потрібно наближатися впритул до російських кордонів? Для захисту від кого? Особливо у світі заяв штатовських чиновників щодо необхідності того, щоб Росія поділилася СВОЇМИ природніми ресурсами БЕЗОПЛАТНО! А якщо не захоче?? Також навіщо вмішуватися у внутрішні діла інших країн? Хтось запрошував? Заїжджена фраза, але згадується словосполучення "міжнародний жандарм".
Відповідь: Війна США проти РФ Абалдеть....:8::8::8: И откудо Вы это все знаете???:y: Представляю как "котяра европейский" наберет в рот воды на пару недель!!!!:D:D:D
Відповідь: Війна США проти РФ Атож, ліпше нє буває! Тільки одне НО, зараз башти кремля вінчають не зірки а орли, а отак усе добре!..
Відповідь: Війна США проти РФ А.. от воно шо! А то я просто думав, що якщо це гілка має назву: Війна США проти РФ, то ця картинка показує саме наслідок цій війни! Вибачте, але поки що я не завжди розумію думку галічан... певно різниця у менталітеті виявляється! :moskali:
Відповідь: Війна США проти РФ Я так понимаю, это про себя же. Т.е. сам бы отрубил голову и сам бы от меча бы погиб. А вообще очень кровожадно. За что я люблю "настоящих" националистов, что до того пока они доберутся до "настоящих" врагов они всех своих уже кончат. Как то уж по Шухевически и Лебедевски.
Відповідь: Війна США проти РФ Тенденційна стаття, ad hominem. Що Ви намагалися цим сказати? Мені здається, ми один одного не зрозуміли. Я намагався сказати, що подібні фото є образливими для культурної людини. Дуже шкода, що цього деякі не розуміють!
Відповідь: Війна США проти РФ Кремль завжди символізував собою загарбницьку,імперську сутність Росії. Надто багато крові...
Відповідь: Війна США проти РФ Б.Тадіч не зумів і навряд чи його наступнику вдасться це зробити. Така "спадщина" їм дісталася від "вождя" який "будував" велику Сербію.... і добудувався до того, що позбувся своїх сербських земель і республік які були лояльно налаштовані до Сербії -Чорногорії і Македонії. Югославія - як штучно створeна держава мала все одно розпастися.Про це знали і Тіто і його оточуючі.Питання стояло тільки як? На останньому пленумі Компартії Югославії перед смертю Тіто , мали обрати першим секретарем (і автоматично Президентом держави) Степана Месіча - теперішнього През.Хорватії. Він мав ввести багато партійну систему і вступити в Євросоюз.А вже будучи в Євросоюзі оголосити референдум про майбутнє СФРЮ. Дані для вступу в ЄС в Югославії були майже всі. Відносно високий рівень життя - вищий чим в Греції , Іспанії , Португалії і півд. Італії тому сприяв.Треба було лише відказатися від однопартійної системи. По всій Європі вони їздили без віз. Но так не сталося.Через різні інтриги , закриті голосування до влади прийшов Мілошевич.Курс держави - нейтральної з демократичним нахилом почав поступово мінятися на просовєтський.Це стало відчутно по пресі - про СССР почали писати тільки добре.До того писали все - і про поразки СА в Афгані і про черги за маслом, і про автопарк дорогих машин Брєжнєва і т.д. А також по озброєнню армії , яке переходило виключно на совєтське , до того совєтськими були тільки танки , літаки і АК47 .Правда АК випускався на місці , дещо видозмінений. Решта зброя була різна , здебільшого німецька - кулемети MG , Мерси/Вольво траки і т.д. Чим все закінчилося ми знаємо. Словенія з Хорватією - викарабкалися після війни , досягли доброго рівня життя і вступили в ЄС ( вони могли там бути ще 20 років тому ). Боснія , Чорногорія , Македонія - карабкаються помалу і йдуть в цьому напрямку теж. Ну а Сербія кидається від жари до холоду. Стабільності в державі не має.Країна поділена за орієнтацією.Позбулася своїх земель(Косово).Рівень життя набагато нижчий чим був до війни.
Відповідь: Війна США проти РФ Абсолютно згоден про тенденційність статті, яка писалася, доречі, спеціально для ОМОН РФ. Ггг... Але там є фото з Беслану. невже трудно вловити аналогію..? "Фото є образливими"? ТАК то не фота, а фотошоп. Технічно і політично якісний. ЗІ (модераторска): пропоную не давати оцінок ДОПИСАМ і КОРИСТУВАЧАМ... Луччє писати про саму подію, процес. Додано через 3 хвилини То всьо брат(к)и-"слов'яни" їм мутять. Точно-точно...