Війна США проти РФ

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 1 кві 2008.

1. Відповідь: Війна США проти РФ

Як це не дивно, але я можу Вас зрозуміти. В мене лише одне питання - Ви не хотіли б бачити російський народ європейським та цивілізованим, а його керівництво більш демократичним?

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Відповідь: Війна США проти РФ

По великому рахунку,Російська федерація вже вмерла.

• Подобається Подобається x 1
  3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Never say never....
    (с) James Bond

Не верить Сэру Бонду - не вижу оснований...

На щастя ні яка розвідка не вірить в "(с) James Bond" :)

Додано через 1 годину 46 хвилин
    Я викликаю Москосковського боягуза на поєдинок в Ню Йорку. Я знаю що гебешний гомосексуаліст ніколи не вийде не вийде на поєдинок з Робін-Гоодом Ню-Йорку. Але виклик лишиться. Москальскі підлизи ніколи не змиють образи...

Додано через 2 години 55 хвилин
    А моя близька родичка в Білому Домі не дарамно сказала що ми ні коли не зупинимось поки росія не розсипиться. І ми ніколи не зупинимось, будьте ви прокляті росіяни на віки вічні. Ви і ваші діти і правнуки і опісля.

4. шахрай

шахрай Well-Known Member

Хотів би,але путінська кліка ніколи цього не дозволить

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Властиво зразу не помітив але як людина середньовіччя з радістю б Вам власноручно відрубав би голову за такі розмови. :)

П.С. Ті хто піднімають меч від меча помруть.

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Вот так секреты и выдают. Ну время идет, а так сказать хочется, что их, россиян не будет. Не останавливайтесь, продолжайте секреты выдавать.:)

7. Полковник

Полковник миється в бані

И Вам не хворать, и детям Вашим, и внукам и правнукам и их последователям!:cowboy:

• Подобається Подобається x 3
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Дякую Пане Полковнику, Гречно ... :)

9. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Все, что делает Россия в отношении в вопросе "НАТО-Украина-Грузия" - это ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ на ДЕЙСТВИЯ США. Т.е. сначала США предпринимает какие-либо шаги, а Россия на них реагирует. Не будет действий со стороны США, не будет противодействий со стороны России. Вот интересно, как бы отреагировали власти США, если бы Россия втягивала в какой-либо военно-политический блок Канаду? Или Мексику? Да даже Кубу?

• Подобається Подобається x 2
  10. ГРоманюк

ГРоманюк Well-Known Member

Росія загрожує? Ще скажіть, що Китай, Північна Корея, або Іран загрожує. Не смішите! Це казки для навних діток. А ось США не тільки загрожують, але ведуть оголошені і неоголошені війни по всьому світу (у Азії, Африці, Латинській Америці, Близькому Сході, в центрі Європи), пригнічуючи національно-визвольні рухи і встановлюючи маріонеткові режими. Починаючи з 1945 року зовнішня політика США не змінилася, продовжуючи залишатися агресивною і неоколоніальною. І це зрозуміло: США найкрупніший споживач ресурсів і найбільший забруднювач навколишнього середовища.

НАТО ніколи не стане організацією європейської безпеки, оскільки у НАТО зовсім інші цілі і завдання (напад, а не захист).

11. Patrick

Patrick Well-Known Member

Во , блін ,загнув...захотіла срака меду.
    Канадський генерал Головнокомандуючий НАТО ,країна в блоці відповідає за систему локаторів AWACS і буде створювати блоки з Росією.:crazy:
    Ви в свайом уме таварішч?

12. Полковник

Полковник миється в бані

Это что за СЧЕТ у Вас такой?

Додано через 58 секунд
    Мдаааа, товарисч, с юмором у Вас того......

Додано через 3 хвилини
    Хм, а проклятия на целый народ, это, типа, не образа?

13. Степаныч

Я Вас теж поважаю. Але дивуюся: Ви таке слово "гіпотетично" колись чули? Якщо ні - прогугліть.
    З повагою!

14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Знову почалась совітьска політінформація. Властиво не буду захищати американців вони на то не заслужили. Але російські ідіоти ще гірші і всі це знають. В сьогоднішньому світі повірити росіянину на слово це все одно що віддати свою дитину циґану на виховання. Взагалі на багато гірше. Навіть в Ісландії ненавидять росіян. Не державу а людей. За їх вчинки. Навіть декілька століть не змиють цеї репутації з росіян. Знову ті що піднімають меч від меча помруть.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Да ты сам скорее сдохнешь, падальщик.

16. Степаныч

До чого тут "совітська"???

Ви ще скажіть, що Всесвіт - це Ви.:) До речі, при цьому Ви чекаєте від росіян поваги до себе?

Та шо ж це за вчинки такі? УСІХ людей?

Може, нагадаєте, на кого Росія підняла меч з 1991 року?

• Подобається Подобається x 4
  17. ГРоманюк

Ви маєте рацію: кордон між Євросоюзом та “рештою” проходитиме по межі Хельм - Ужгород - Ясси - Ізмаiл. Європейці Україну Європою не вважають і ніколи вважати не будуть. Вони і Польщу теж Європою не вважають. Якщо Вам доводилося відверто розмовляти з європейцями* (німцями, англійцями)... вони вважають, що межа Європи проходила і проходитиме уздовж Ельби і далі, перетинаючи Австрію - на південь. Все інше, що рухається на схід від лінії Любек - Відень - Трієст дикуни. Для них поляки не є європейцями, а українці тим більше.

Ви можете продовжувати вважати себе європейцем (тішити Вашу самолюбність), як це роблять турки, але об'єктивна реальність розходитиметься з Вашими фантазіями.

---------
    * Але для цього потрібно володіти мовою в такому ступені, щоб вони (дійсні європейці) не дізналися у вас представника України, а то вони почнуть з Вами розмовляти так, немов Ви бідний родич, який через хвилину повзатиме на колінах і проситиме позичити 5 євро на чашку кави. Знаєте, що говорять справжні європейці? У цих... турецькiй крові більше, ніж у турків, а вони ще лізуть до Європи. Ну, ми можемо прийняти їх, як заднє місце, якщо вони не дуже вередливі. У Канаді англофони дуже погано відзиваються про українців. Там їх вважають чимось нижче за індійців. Ось і дивитеся, ким бути: самостійною державою, гідною пошанi, або чиєюсь дупою.

18. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Репутація народу це інша справа чим репутація держави. Російський народ на жаль заслужив погану славу за останні 20 з гаком років. І вибачте але я це знаю. На мене виплескали жалі на росіян надто багато людей з усієї планети. До початку 90-х цеї проблеми не було. І це не мої упередження а упедження інших людей. В той же час я не буду підставляти свій зад ізза росіян.
    На рахунок "російських ідіотів" це вже кредит і народу і держави. Я Прожив наприклад в Франції достатьно щоб зрозуміти що французи будуть пити з росіянами і хвалити їх але коли дійде справа до горячого вони побіжать до американців. Не тому що вони їх "люблять" а тому що вони знають що останні дотримають свого слова хоч наполовину. А росіянам принаймі опісля революції вже давно ніхто не вірить.

19. ГРоманюк

По-перше, ісландців 290 тисяч. Ви всіх опитували?

З іншого боку, чи так важлива думка ісланцев особисто для Вас? Ісландці багато кого ненавидять: американців, британців, данців... До речі, шведи теж ненавидять данців. Фінни, у свою чергу, ненавидять шведів. Ісландців теж хтось ненавидить. Наприклад норвежці. Список цей можна продовжувати до безкінечності.

Що торкається "не змиють", так це вже не від росіян залежить, а від гнучкості мислення ісландців, тобто від ступеня схильності до забобонів і упереджень.

Додано через 7 хвилин
    Ві говорите про погану славу і репутацію державі, а звинувачуєте народ. У логіці це називається софістикою. Білорусь не звинувачує український народ в тих гидотах, які українська держава творила впродовж багатьох років. Про "шуцманов" взагалі зовсім недавня історія, за яку потрібно ненавидіти всіх українців. Але Білорусь не ненавидить, а співробітничає, допомагає українському народу, причому у відповідь отримує недружні випади, навіть не на рівні держав, а на рівні побутовому.

20. Степаныч

Ну, якщо про весь народ судити по "новым русским"... Але хіба то об"єктивно?

Та що Ви кажете? ВСІ жителі Землі (крім росіян, природньо) не вірять ВСІМ росіянам? Ну, знаєте... Такі глобальні висновки робити, виходячи виключно із власного досвіду, щонайменше дивно.

а де твій аватар? :)