Війна США проти РФ

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем шахрай, 1 кві 2008.

1. Відповідь: Війна США проти РФ

Гадаю ми близьки по менталітету до росіян. Та по крові теж. Так чи інакше, ми усі європейці. Цивілізація просувається поступово з західної до східної Європи. Рано чи пізно "кипение распространится на всю кастрюлю". :) Отож єдине питання - коли воно досягне Росії. Я гадаю років за 10-15...

• Подобається Подобається x 1
  2. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Відповідь: Війна США проти РФ

Чего мне в вас нравится Кот Европейский, так это оптимизм. Из ваших уст, да мед пить. За это и плюс.
    Короче все там будем, но в разное время. Как в могиле.

Главное распространится, как в одной кастрюле. А знаете ли вы, чтоо конвекция она имеет движение в одну сторону, а потом бац, и меняет направление. И этот момент предсказать невозможно.Там есть такая кривая движения подъема жидкости с повышенной температурой, перемешивание так идет.

3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Головне, щоб кухар (з сусідньої держави) раптом не почав своєю мішалкою розкручувати.
    Тоді всі криві ТАК викривляються...

4. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Жить рядом с большой страной, это как жить рядом со слоном. Налор успевать отскакивать, когда он переворачивается сбоку набок. (@Премьер- министр Канады Трюдо о США) Изложил суть, слова может и исказил. А вообще о слонах я тут писал. Они существа миролюбивые, но если нарушать ареал обитания, или менять условия жизни.... Плохо вобщем всем. И слонам тоже. С человеком, заваливают хоботом и прыгают на грудь поджимая передние ноги. Грудная клетка вдребезги.

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК то - слони.
    А в нашому випадку краще цитувати мульт про Альошу Поповіча і Змєя Горинича:
    -Змеюшка! Кто тебе глаз подбил? Кто обидел!?
    -Альоша! Ты, когда трезвый, ТАКой ласковый, ТАКой умный...

• Подобається Подобається x 3
  6. шахрай

шахрай Well-Known Member

Дозвольте з вами не погодитись.Росіянє як нація,хоча їх нацією можна назвати досить умовно,почали створюватись після татаро-монгольського нашестя,тому я вважаю,що в українців з росіянами і є спільні точки дотику в історії,іноді досить ганебні з їх боку,але до Європи їм ще дальше ніж нам.І тому ,я думаю в майбутньому на державному кордоні України буде закінчуватись територія Євроспільноти.І я думаю,що штати цьому будуть активно сприяти.Дочекатись би виведення ЧФ РФ з Сєвастополя і все буде тіп-топ

7. Danilo

Danilo Well-Known Member

Цей ресур гадаю підійде?:)
    Украинские банкиры рассказали всю правду о падении доллара

«Я не менял бы сейчас валюту. Это просто называется попасть по раздачу. Америка была, есть и будет. Заводы и предприятия работают и дальше, страна развивается», - добавил Кравец."

8. Відповідь: Війна США проти РФ

Якщо нація захоче, то відстань "ще дальше" буде коротшою ніж в будь-кого. Треба тільки прагнути.
    Згоден.
    Якийсь час буде. Але ЄС не припинить просування на схід і це правильно.
    У Штатів немає мети зупинити просування євроспільноти на Україні. Головна їх мета на сьогодні - скинути недемократичний російський режим.

9. шахрай

шахрай Well-Known Member

Я ж кажу,росіян можна лиш умовно назвати нацією.
    Як російський цар не захоче,то народ і прагнути не буде.
    Росіянами,доречі,значно легше маніпулювати і управляти ніж українцями.
    А я думаю,що війна між сша і рф невідворотня у будь-якому іїї вигляді,будь то фінансово-економічна,торгова-ресурсна або навіть з використанням зброї масового ураження(не дай Бог звичайно).

Додано через 1 хвилину
    Це неправильно.Не можна змішувати кефір з солярою!

10. Відповідь: Війна США проти РФ

Північними корейцями маніпулювати набагато легше ніж південними, чи не так? Але це один народ. Гітлер маніпулював своїм народом як хотів, а зараз це найрозвиненіша демократична нація. Отже головним чинником, на мою думку, у цьому питанні є історичні та геополітичні обставини, та ніяк не менталітет, чи не насамперед менталітет. Менталітет змінюється під впливом зовнішних факторів - це запорука просування людства вперед, інакше ми б давно загрузнули у мракобіссі.
    Така війна вже триває помалу.
    Є три способи розвитку людства - правильний, неправильний і такий, яким воно розвивається. Таким чином змішати вино з водою ми змушені.

11. premium

premium Well-Known Member

В росіян одне в голові - загарбати чим побільше чужої землі (успадковано від монголів), а в українців - як від тої монголо-московської нечисті відбитись.
    Тому нема загрози війни Росії з США, а є загроза російської агресії в Криму. Відома навіть дата агресії - 2017 рік.

12. шахрай

шахрай Well-Known Member

Ну українці з росіянами це 2 зовсім різних народа,аж ніяк не 1.
    Досить суб"єктивно сказано:правильний чи неправильний,з чиєї точки зору?
    По-моєму-дуже відносно сказано.
    Світ розвивається так,як він мав розвиватись і все.
    Все запрограмовано і відбувається так як мало розвиватись

13. mavka

mavka Well-Known Member

от , - подам сюди вчорашні брейкін" н"юс :) :) :
    "в космосі зламався єдиний в світі туалет".
    так сказав мій малий і мені було дуже смішно.
    але, дивлюсь - справді! робили його росіяни (чого це російський туалет на американському літальному апараті, поняття нема..) ніхто не знає, як його відремонтувати і як втулити тепер запасні частини на тонко й давно розраховану посилку - японську лабораторію, яку шатлом відправлятимуть в суботу. (чи не краще - якогось живого російського сантехніка..:) )

updated 6:38 p.m. ET, Tues., May. 27, 2008

WASHINGTON - The international space station's lone toilet is broken, leaving the crew with almost nowhere to go. So NASA may order an in-orbit plumbing service call when space shuttle Discovery visits next week.

Until then, the three-man crew will have to make do with a jury-rigged system when they need to urinate.

While one of the crew was using the Russian-made toilet last week, the toilet motor fan stopped working, according to NASA. Since then, the liquid waste gathering part of the toilet has been working on-and-off. Fortunately, the solid waste collecting part is functioning normally. Russian officials do not know the cause of the problem and the crew has been unable to fix it. :)

14. Michel

Michel Member

B 2014 Олимпиады в Сочи, вероятнее всего, не будет. И Евро 2012 на Украине и в Польше тоже.

http://www.avanturist.org/column/3/source/1409

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

В чувака, які такі брєдові статті пише, аватар як в нашого Андрія... :D

16. Відповідь: Війна США проти РФ

Так і я про що! :)
    Отже є такі речі, які не зупинити. You can't stop what's coming. Таким чином і російський народ колись стане цивілізованим європейським. Це запрограмовано.

17. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Россия уже увьі не при делам...

18. mavka

mavka Well-Known Member

ЯКА Війна США проти РФ ? мир, дружба, лазничка

я так переживала... що каки будуть падати з неба.... :) :) але вже налагоджується

"Американское космическое агентство согласилось приобрести за 19 млн. долларов туалет российского производства, предназначенный для использования на космических кораблях. По заявлению представителей NASA, цена на российский космический туалет приемлема и даже ниже той суммы, которую пришлось бы потратить на разработку и постройку собственного. "

"В понедельник утром шаттл «Дискавери» (Discovery) состыковался с Международной Космической Станцией. С собой, астронавты привезли, научную лабораторию, размером со школьный автобус, а также необходимые детали для космического туалета. Целый миллиард долларов (именно столько стоит лаборатория) будет установлен на МКС.

В первую очередь, астронавты займутся санузлом, а потом уже примутся устанавливать лабораторию – то зачем и затевался полет. "

19. шахрай

шахрай Well-Known Member

НЕ БУДЕ ЦЬОГО НІКОЛИ!!!
    Це з розряду фентезі

20. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Never say never....
    (с) James Bond
    :D
    Не верить Сэру Бонду - не вижу оснований... :)

а де твій аватар? :)