Ви думаєте мені довподоби Ваші аватарки.... Але хто мене питає... Ти сині чоловічка..то зелені..то якісь коні)
Військомати пусті. По тиловим частинам призивають і по "тихим" напрямкам. Може когось на фронт, але небагато.
Підіть ДП почитайте. Після прочитання гілки "Повістка вашому чоловікові" складається враження, що мобілізували всю Львівщину. IQ 440 Energie
Чую купу істерики, але не бачив ще людини яка б отримала повістку.... Таке враження що істерика йде з однокласників, і хтось її там дуже старанно розводить...
Литовский политик разложил по полочкам всю ситуацию по Украине, России, ЕС и США. http://pikabu.ru/story/litovskiy_politik_razlozhil_po_polochkam_vsyu_situatsiyu_2510383
З нашого села декілька мужиків вже давним давно на сході. Син одного з моїх будівельників вже щось від квітня в Луганську аеропорт тримає. Друг мій, однокурсник, чекав чекав повістку, в результаті пішов добровольцем. Спеціальність ніби замполіт. Як міг підготувався, закупив спарядження на 10 000, і то ще без броніка і каски. Минулого четверга вручив мені ключі від хати з настановами як годувати папугу і прибув в частину 80 бригади. Звідти їх кількома автобусами повезли в Яворів. Там маринували весь день, відбирали кого брати, кого ні. Дивилися спеціальність, досвід служби та інші параметри. Десь половину відібрали, решту відпустили по домах, в тому числі мого друга, і сказали чекати, може за тиждень, може за місяць знову покличуть. Розстроївся дуже. Каже добровольців досить багато. Правда без досвіду, такі як він. От був ще один замполіт, але старший і вже служив, десь кимсь командував, ну то ясно взяли його. А якшо ти бодай формально офіцер, то салабоном тебе вже не візьмуть. Щойно подзвонив, каже телефонували з військомату, на цей четвер попитка номер два - саперні війська, що дислокуються в Самборі. Желєзно 300% шо не відфутболять. Поки що не ясно, скільки часу буде там до відправки на схід, але каже, це вже хоч щось, з чогось треба починати пізнавати армію. Отаке. galaxy SIII
Шо, добровольців беруть в сапери? Будуть вчити розміновувати чи шо? Чи мости наводити? А тим часом цілі майори запасу професійні сапери прохолоджуються на дачі в Стрию.
І на біса він там потрібен з такою "спеціальністю"? Троха не та і не така армія. В нас оно на форумі одні замполіти, а в Фейзбуці взагалі їх неміряно.
Скорее всего всего закончил в своё время Донецкое высшее военно-политическое училище инженерных войск и войск связи. Но там делался упор на основную специальность и чуток на политику. Так что, вполне должен быть сапёр.
Про 40 повісток виявилась туфта, просто "переписували всіх хлопів". Реально прийшло 5 повісток, артилеристи, танкісти, і один призовник..."Танкіст" страшно переживає, так як в танку ні разу не був, штукатурив дачі всю арію... ---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ---------- З сусіднього села хлопець загинув, завтра мають привезти...