Війна, що робити?

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 3 бер 2014.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Guelder Roze, вам ліньки було текст на абзаци розділити? То ліньки буде читати всім.

• Подобається Подобається x 1
  2. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

АНАМАЄШ...
    Що Вам все не так)

3. Gron

Gron тафгай

Чумайдан відволікає.

4. Guelder Roze

Guelder Roze Well-Known Member

Ви думаєте мені довподоби Ваші аватарки....
    Але хто мене питає...
    Ти сині чоловічка..то зелені..то якісь коні)

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Народ, хтось отримував повістки? Як там мобілізація?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Військомати пусті. По тиловим частинам призивають і по "тихим" напрямкам. Може когось на фронт, але небагато.

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Підіть ДП почитайте. Після прочитання гілки "Повістка вашому чоловікові" складається враження, що мобілізували всю Львівщину.

IQ 440 Energie

8. Hyligan

Hyligan Іронічний

Чую купу істерики, але не бачив ще людини яка б отримала повістку....
    Таке враження що істерика йде з однокласників, і хтось її там дуже старанно розводить...

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я бачив, Хулігане. Одного бачу дотепер. Відкупив тесть.

10. vidguk

vidguk миється в бані

11. Hyligan

Hyligan Іронічний

В нас слухи ходять що в село з понеділка прийде 44 повістки, це практично всі мужики...

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якшо в вас 44 військових спеціаліста в наявності...

13. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

З нашого села декілька мужиків вже давним давно на сході. Син одного з моїх будівельників вже щось від квітня в Луганську аеропорт тримає.
    Друг мій, однокурсник, чекав чекав повістку, в результаті пішов добровольцем. Спеціальність ніби замполіт. Як міг підготувався, закупив спарядження на 10 000, і то ще без броніка і каски. Минулого четверга вручив мені ключі від хати з настановами як годувати папугу і прибув в частину 80 бригади. Звідти їх кількома автобусами повезли в Яворів. Там маринували весь день, відбирали кого брати, кого ні. Дивилися спеціальність, досвід служби та інші параметри. Десь половину відібрали, решту відпустили по домах, в тому числі мого друга, і сказали чекати, може за тиждень, може за місяць знову покличуть. Розстроївся дуже. Каже добровольців досить багато. Правда без досвіду, такі як він. От був ще один замполіт, але старший і вже служив, десь кимсь командував, ну то ясно взяли його. А якшо ти бодай формально офіцер, то салабоном тебе вже не візьмуть.

Щойно подзвонив, каже телефонували з військомату, на цей четвер попитка номер два - саперні війська, що дислокуються в Самборі. Желєзно 300% шо не відфутболять. Поки що не ясно, скільки часу буде там до відправки на схід, але каже, це вже хоч щось, з чогось треба починати пізнавати армію. Отаке.

galaxy SIII

• Подобається Подобається x 5
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, добровольців беруть в сапери? Будуть вчити розміновувати чи шо? Чи мости наводити?
    А тим часом цілі майори запасу професійні сапери прохолоджуються на дачі в Стрию.

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

I взагалi, народ - саме в такi часи побiльше Ремарка читайте. Адмiнi, другу своему також перекажiть.

16. MARTINI

ну він замполіт, я так розумію йому не обов"язково особисто розміновувати :)

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І на біса він там потрібен з такою "спеціальністю"? Троха не та і не така армія. В нас оно на форумі одні замполіти, а в Фейзбуці взагалі їх неміряно.

18. Шурави

Шурави Well-Known Member

Скорее всего всего закончил в своё время Донецкое высшее военно-политическое училище инженерных войск и войск связи.
    Но там делался упор на основную специальность и чуток на политику.
    Так что, вполне должен быть сапёр.

19. MARTINI

Закінчив львівський журфак з військовою кафедрою :)

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

Про 40 повісток виявилась туфта, просто "переписували всіх хлопів". Реально прийшло 5 повісток, артилеристи, танкісти, і один призовник..."Танкіст" страшно переживає, так як в танку ні разу не був, штукатурив дачі всю арію...

---------- Додано в 21:08 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

З сусіднього села хлопець загинув, завтра мають привезти...

а де твій аватар? :)