Були у Варшавському договорі і підконтрольні совку угорці, тим не менше, у 1956 совкова солдатня громила Будапешт, у 1968 громили Прагу, хоч Чехословаччина у Варшавському договорі, підконтрольна совку, після такого справедливо вибрали НАТО. Лукашенка чи Назар-бей - не побажаєш у себе таких політиків і таку систему.
Российский удар по Белгородской народной республике | ВСУ уничтожили базу фашистов в Мелитополе View: https://www.youtube.com/watch?v=0Dkmg_tbQXo
а скільки ще довбойобів їх підгодовує!!!! Не дадуть ніколи з голоду померти Який їхав, такого й здибав
Да, твое мнение в данном случае глупое. Вот видишь, ты тоже употребил слово "безнаказанно". т.е. хотел бы их наказать? Что полностью подтверждает правоту моего мнения и глупость твоего. Впрочем, я уже понял, что вы невменяемы. Продолжайте уничтожать ваш форум.
Нічого. Як каже народна мудрість - свинособаки гавкохрюкають, а караван іде. Мені зараз не стільки цікавий інфікований останнім часом ЛФ (гра слів - інфікований кацапами з москалівщнини, для яких настав останній час), як вечірні повідомлення про те, скільки добра зробили для людства Хаймарси та Цезарі. Тому з нетерпінням чекаю на стрім Фейгіна і Арестовича. Щодня благі вісті про знищені командні пункти та тисячі тон боєприпасів.
їх там стільки, що навіть якщо їх знищувати 25 годин на добу - це займе кілька років. Понад 100 років кацапи все це збирали й складали... Тому ця пісня довга і все це крапля в морі
Він давно уже знищений. Варто лише згадати, як на самому початку війни модератор винесла попередження @VasMT, офіцеру ЗСУ, який захищав і захищає Україну, винесла за якусь незначну херню, а тут всяка кацапська пакость розповсюджує брехливу пропаганду (взяти хоча б збитий російським Буком малазійський літак) чи повний мовчок стосовно того, що загасили дві домни в Магнітогорську, що означає, що тепер не виплавлятимуть сталь завдяки ідіоту Путіну. Що не може не радувати, адже дефіцит сталі - це припинення виготовлення снарядів та ракет. Скоро кацапів виженуть з Херсона. Скільки б тут кацапські агітатори не слинили.
После окончания холодной войны установился новый мировой порядок. Нужно вести отсчёт от этого времени.
Рабинович из Израиля. Израиль сейчас ща Россию. Формально - нейтральный, но нейтральность сейчас работает на Россию.
Експертні оцінки - до лютого, тай зпіздєць. Ви бачили, як "зберігається" техніка чи будь-що в Росії? Під відкритим небом іржавіє, що може пригодитися в господарстві - продається прапорщиками (які діляться з полковниками). Я вже згадував, що колись, коли я був ще школярем (щоправда, тоді ще був Союз), підробляв грузчиком на жнивах, і в газона, що возив зерно, щебінь розбив лобове скло (я тоді був свідком цього, бо сидів разом із шофером). Так от, через добу уже було нове скло, яке "достали" у найближчій військовій частині. От ті снаряди, яким сто років, вони пролежали сто років надворі, ящики погнили, сняряди поржавіли. Так що хоча боєприпасів і багато, але придатних, можливо, лише десята частина. Втім, час покаже.
С рашистом, в принципе, общаться можно, и даже можно вести дискуссию. Но главными и единственными нашими аргументами в этой дискуссии будут Хаймарсы, Джавелины, Стингеры и пр. Другого языка они не понимают.
Арестовичу после окончания войны нужно дать орден за моральное разложение украинского общества и снижение его боевого духа.
Учора Пуцькін лякав страшною війною, якщо з ним терміново не сядуть за стіл переговорів. І ми розуміли, що він вкрай скептично оцінює свої шанси в майбутньому протистоянні. Стогодні він лякає Європу неймовірними бідами енергетичної кризи. І ми розуміємо, що він, нарешті, повірив, що Захід серйозно налаштований відмовитися від його вуглеводнів, а може, й обмежити на них ціну, що означає фінансовий крах режиму. Замєльтєшил плєшивий…