@Un.Known Да это писал я в 2014г. пасля нападу РФ на Украину. З таго моманту я максимально ограничил употребление руского языка з своей стороны але маё абсалютное акружение размавляе на расийском языке. Обращение с моей стороны на мове можа игнораваца на усих уровнях. Я не працую на диктатуру але я не выездной да и не хочу уезжать з Радзимы. Такие как я в Билоруси обычно сидят в тюрьме хотя я не преступник. Вам этого не понять Вы не жили в Павночной Корее,не жили в Билоруси.
Я на раша- форумі пишу російською, бо там так написано в правилах форуму. Для чого Ви злісно порушуєте правила нашого форуму?
Збили колону ППО на території Білгородскої області, на їх території, хто чув? Путін вже зняв начальника ГШ за провал української операції.
йой! нашо таке писати? ви теж таке можете зробити - зараз є можливість. Тільки один коктейль нічого не зробить, зате вашим родичам треба буде вас якось закопати. забагато ненависті...що мирна людина одна може, якщо десь в селі ще живе. В містах можна хоч би вийти великою масою..
З Польщі перетнула кордон колона з боєприпасами. От поляки нам реально допомагають. Не санкціями, а снарядами.
Dmytro Kuleba 26 мин. · SWIFT ✅ розпочалася технічна підготовка до ухвалення рішення та впровадження цієї санкції. Ми гризли-гризли і вигризли. Працювала вся вартикаль української дипломатії - від Президента України до аташе в українському посольстві. Дякую також тисячам людей, зокрема, українській діаспорі, які тиснуть на різні уряди для підтримки цього рішення. Цю перемогу українські дипломати присвячують усім оборонцям України. PS Туреччина закриває Босфорський прохід для російських військових кораблів
Відключать од SWIFT - і всі експортно-імпортні операції з Європою і США стануть Раші недоступні. Путін допросився. А на сході між тим чекає Китай. До-о-вго чекає.
В регулярной армии (наземной) у Путина сомнения, потому воюют здесь СОБР и другие отбитые. Они и в своих женщин и детей стрелять будут легко.
Приємна новина. Як кажуть у зулусів айнундцванціхфірундзібціх, що в перекладі означає "І на старуху, матушку расєю буває поруха". Германия предоставит Украине противотанковое оружие и ракеты Stinger Для молодьожі даю пояснення - вираз з якогось монологу Райкіна. А ще старші люди знають, що 21руб74 коп - вартість півлітра до реформи 1961 року.
здається мені, там доцільніше взагалі тепер лише одну мову залишити. І зробити це треба було давно - з перших днів існування форуму. Це я вам як колишній кацап кажу. Хоча, відверто кажучи, мені білоруська мова дуже подобається - набагато більше, ніж російська.