Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. ashim

ashim Well-Known Member

Да, это люди.

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Ігор Мосійчук

Велика кількість військової техніки їде з Білорусі в Україну

3. Slav

Slav Well-Known Member

Я також вважаю, що є адекватні росіяни і білоруси, які підтримують Україну. Але на жаль їх є дуже мало, може приблизно 10-20 відсотків. Тому не можна вважати всіх росіян і білорусів ворогами. Ворогами є тільки ті росіяни і білоруси, які підтримують нациста путлєра та його імперіалістичну війну проти України. Їх є переважна більшість.

Останнє редагування: 26 лют 2022
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну слава Богу, пояснили.
    Тепер, Будь-ласка, в двох словах, як відрізнити перших від других.
    Колір очей? Родима пляма на щоці? Журнал "Огонек" в лівій руці?

• Подобається Подобається x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цієї ночі слухав Вєллєра. Він говорив по самознищення Росії і про те, що виживає лише та нація, яка згуртована. Як приклад наводив чеченців. Якщо їх поряд два, і на одного напали, другий відразу стає на захист першого, не питаючи поглядів того.

На війні по п"ять раз не перепитують, хто за білих, хто за красних. Противників валять, не розбираючись. Мені, як цивільній людині, думати про це жахливо, але, якщо розібратися, якщо перед тобою хлопчик вісімнадцяти років, обличчя рожеве, очі блакитні, пушок над верхньою губою, зі зброєю в руках, то потрібно знищувати так само, як і якогось відірвиголову з мордою бандита.

Я загадую, як я ще був студентом, і ми жили в гуртожитку разом із німцями. І один холопець, земляк з Черкащини, також був поселений разом із німцями (навчалися з НДР в Києві). Так його батько як узнав про це, від гніву губи затряслися, очі налилися люттю, він за тридцять років не міг відійти від того відчуття, що німець - ворог, якого потрібно знищувати. Тому і пройшов усю війну рядовим і залишився живим.

6. medwedo berlogsoni

На додаток. Сьогодні вночі прочитав, що під Васильковом проти ворога було успішно застосовано С-300.
    Думаю, чи часом не ті, які позавчора на великій швидкості проходили по чудовій дорозі через наше село колоною?
    Оскільки мало хто думав, що атака на Україну почнеться з півночі, з території Білорусі, то природньо, укріплювали східні кордони.
    Ніхто, думаю, не уявляв, що окупанти займуть територію ЧАЕС.
    Але завдяки саме якісним дорогам вдалося дуже оперативно перекинути потрібну зброю в потрібне місце.
    Зараз прочитав, що Польща направила колону з боєприпасами в Україну. (Я колись теоретично розмірковував про хороші дороги і доставку підмоги з Польщі. Зараз це - практика). Оті дороги і оті мости, побудовані з ініціативи Зеленського якраз і виявилися дуже потрібними.
    Не так, як той міст, що помастили асфальтом при Гройсману, а він торік обвалився (десь там у Львівській області).

• Подобається Подобається x 2
  7. tiavik

tiavik Well-Known Member

При жаданни відрізнити можливо але для гатага трэба спачатку пабалакать а потым знищать а не наоборот. Напрыклад пры зустрече с адукаванным украинцам кали мяни дадуть 5 хвилин я смагу аргументавана даказаць сваю лаяльнасть.

• Тупо Тупо x 1
  8. Gyppsy

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. medwedo berlogsoni

В мирний час. Зараз - війна. Поки будеш говорити з одним у ворожій формі, другий перепереже тебе автоматною чергою.
    Після війни можна буде і п"ять, і десять хвилин поговорити.
    Для Вас краще зараз ні в чому нікого не переконувати. Ви краще перерахуйте в нацбанк України якісь гроші для ЗСУ. Потім, після війни, покажете квитанцію, що Ви також як могли, допомагали валити режими Лукашєнкі і Пуціна.

Якщо у Вас працюють банкомати, і можна перерахувати гроші на будь-який рахунок, купуйте "індульгенцію".
    Національний банк відкрив спецрахунок для збору коштів на потреби армії (оновлено)

А зараз Ваша наполегливість щось довести лише дратує, в тім числі - і мене, "форумного демократа" з білоруським прізвищем (мої предки з боку батька були білорусами).

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Slav

Slav Well-Known Member

Дуже легко їх відрізнити. Ці росіяни і білоруси виступають проти путлєра та війни, яку срассіюшка розв'язала проти України. Вони висловлять свою позицію. Зрозуміло, що всі москалі, які напали на Україну є ворогами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. medwedo berlogsoni

Про це Росія вже потурбувалася сама. Добрива забиратимуть і везтимуть на Росію. Вчора Пархоменко довів до відома матерів, дружин і дітей російських "героїв".

С.Пархоменко―Меня спрашивают в Фейсбуке, что вот, дескать, «у вас большая аудитория, вас многие читают, обратитесь к вашим читателям с вопросом и вашим зрителям в YouTube, в в Телеграме: Кто уже знает о цинковых гробах, пришедших с фронта к ним в город, на их улицу, в их квартал? Я не буду с этим обращаться, потому что нет никаких цинковых гробов. Официальная пропаганда заявляет, что на этой войне российская сторона не несет потерь, потому что за российской армией туда, в Украину въехало достаточное количество рефрижераторных вагонов, где и буду передерживать в черных пластиковых мешках, кого вы ждете в цинковом гробу на родине. Не повезут этих гробов сейчас. Будут их там передерживать дни, недели, столько, сколько нужно, чтобы вы отвлеклись и успокоились.

А если окажется, что вагонов не хватает, наступит черед следующей техники — мобильных крематориев. Они тоже разработаны Российской армией. Правда, основа для этих мобильных крематориев — это так называемые инсинераторы. Погуглите, что это за слово. Это такая штука, которая была изобретена для утилизации трупов павших домашних животных и птиц в случае эпизоотии, какого-нибудь неприятного заразного заболевания домашнего скота. Вот для этого в местах, где это происходит подгоняются мобильные крематории. Теперь их собираются использовать для других целей.

О.Бычкова― А откуда это известно-то?

С.Пархоменко― Это известно из текстов, которые я читаю. Гуглишь: «мобильный крематорий» и получаешь, с одной стороны, сообщение о том, что российская армия закупает мобильные крематории, а, с другой стороны, разъяснение специалистов из похоронной индустрии о том, что такое мобильные крематории. Эти тексты есть, любой желающий может их найти и прочесть. Достаточно только полюбопытствовать.

Так или иначе, это сообщение о том, что жертв нет, является совершенно ясным указанием на то, что вам не отдадут тела ваших детей. Жертв не может не быть при реальном развитии боевых действий. Мировая военная наука не признает такой возможности, считает такой шанс нулевым. А наука есть наука, в том числе, и военная.

12. ashim

ashim Well-Known Member

Навіщо Вам це потрібно зараз? Незрозуміло.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Щоби не пхали своє рило.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Будь ласка, поясніть постійне ігнорування Вами цього правила форуму

15. medwedo berlogsoni

Зараз громадянам Білорусі і Росії краще помовчати. Якщо можуть допомогти Україні - знайти спосіб, як допомогти фінансово. Знайти шляхи допомоги і допомогти, через Польщу, через Чехію, через Литву.
    Бо зараз їх, прихильників незалежності України і тих, хто ненавидить Лукашенку і Пуціна - десять-п"ятнадцять відсотків. Після того, як цих узурпаторів скинуть, тих, хто буде рвати на собі сорочку, що він завжди був проти них, буде відсотків дев"яносто.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Слава Україні! Смерть рашистським загарбникам!

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Юрій Гудименко
    52 мин. ·
    Б*, восхищаюсь гениальностью Путина, конечно.
    Бросить войска на Киев. О*енно.
    На город, где люди с булыжникам и дубинками стояли против пуль снайперов на Майдане и сука таки победили.
    А теперь у нас есть оружие, Господи, у нас есть автоматы, у нас есть реактивные гранатомёты, у нас есть прямо дох* всего.
    И этот долбо* надеется, что мы сдадимся.
    Та да, б*. Та да.

• Подобається Подобається x 2
  18. Gyppsy

До, речі можна підтримати нашу Армію коштами з єПідтримки.

19. tiavik

tiavik Well-Known Member

Я нарадзився и жыву на територии Белоруси. Размавляю на той мове на якой размавляли мои продки и мои родители билорусы. У нас гэту мову называють "трасянкай". Вывучать якуюсь другу мову неабходнасти у мяне нема. Для общения я использую ту интернет пляцовку якую считаю неабходным в данном выпадку гэта ЛФ. Кали мая присутнасть на форуме ЛФ загражае безопасности Украине у администрации форума ЛФ ёсть магчимасть ликвидаваць мой аккаунт и усе следы маего находжання начиная с 2013г. Я не заможная людзина таму Украине могу предложить тильки свою кровь ти життё але е праблема з пяресяченнеи кардону з Украиной. Кали мене не убьюць билоруские прикордонники то это зробять не разбираясь украинские.

20. Gyppsy

А не треба кордон переходити.
    Підійдіть в Білорусії до дороги, по котрій іде колона танків і киньте в машину коктейль Молотова.

а де твій аватар? :)