Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. Розмінований Чонгар, здана в один день Каховка, окупований без бою Херсон, оточений за тиждень Маріуполь - реєстрових розслідувачів не цікавлять. Зато є "розслідування" про зустріч Порошенка з донькою під час його закордонної поїздки на Європейський конгрес.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Все брехня. Повністю! Ніякого розслідування, ніякого розмінування, бо не було замінування і все таке ж. хоча зустріч з донькою могла бути).
    Та нафіг він комусь всрався, в такий важкий час.
    І спамить тварюка Хомчин в такій темі.diablo:

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Подобається Подобається x 1
  4. Це теж хоче громадянство?
    Най Бог боронить від тих нетаких кацапських жидів

5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дехто втікає з корабля, що тоне, а хто і зацікавлений у пристановищі, не бажаючи бути переслідуваним диктатором.

6. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка, не паникуй. Твой Невзоров благополучно вернётся в свой родной город.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Привіт, Рабінович!
    Ти по суботах працюєш?
    Молодець! :crazy:

Ходять такі байки, що євреї не працюють в суботу, а ніт....

• Тупо Тупо x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Правда туго заходить вам в голову, напевно там місце зайняте телевізором та Арестовичем.:)))

Хоча ні!!!! Радник Зеленського Арестович прямо сказав - "проє.али". А ви далі - неправда. Вже кому-кому, а Ви маєте вірити Арестовичу. Зеленський не може у радники брати дураків, котрі тріпаються, нє?:)))

• Тупо Тупо x 1
  11. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

То есть фактов от тебя, придатка долгоносика про разминирование не будет.
    Все как обычно. Придаток

• Тупо Тупо x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рабінович, я бачу, тебе як добре дресирувати, ти можеш нормально працювати.
    І субота пофіг...:)))

• Тупо Тупо x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

нафіга тобі факти? Твоє завдання тупо тупити. Цим і займайся. Не лізь у дискусію. Навіщо це тобі?

• Тупо Тупо x 1
  14. Good man

Good man Обычный человек

Пациент хочет быть актуальным в обществе. Он черпает силы в ответах к нему. Поэтому мои слова в его адрес исключительно как врача к пациенту. Любое другое отношение, кроме игнора, тешет его самолюбие.
    Я не знаю, еврей он или нет на самом деле, но такого глупого еврея я ещё три разу в жизни не встречал.

15. Rabinovich

То есть у тебя нет фактов но есть 1 непарная лишняя хромосома.
    Может поэтому и нет фактов

• Тупо Тупо x 1
  16. Lanktocha

Може як в анекдоті, навколо субота, а на форумі четвер.

17. Rabinovich

Смеяться над дураками - богоугодное дело. Можно делать и в субботу. И это приветствуется мировой синагогой

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. Lanktocha

Хасиди в Умані так не вважають, але це інша історія.

19. FB_IMG_1655059830678.jpg
    Не знаю чим керувався президент США, коли робив таку заяву (між іншим і правда, попереджали), але відповідати в стилі "сам дурак" от точно не варто. Ну хоча би з огляду на те, що ми повністю залежимо від США та союзників в частині отримання озброєння і боєприпасів до нього . Можна скільки завгодно гордо розповідати про кращу українську армію в Європі, але коли не буде чим стріляти, то це будуть тільки красиві слова і лозунги. І варто пам'ятати, що це у нас війна, а не у американців. Про причини і наслідки вже навіть згадувати не хочеться. На п'ятому році війни українське суспільство обирає не фахову владу, а через три роки виявляється, що це американці винні, бо превентивно не надали озброєння. Вам скрін документу з підписом Козака і Єрмака поставити, чи може так згадаєте? Ну і Сівоху до купи з його боротьбою за мир. Деякі поважні аналітики теж почали закидати Байдену. Якщо ви все знали, то хто вам заважав купити ті озброєння? І останнє, часом не підкажете, коли було закрито кримінальну справу проти сина Байдена? А танці з Джуліані чим закінчилися пам'ятаєте? Я вам вагон факапів укрвлади тут накидати можу. Тому мовчки до роботи. У нас на Донбасі наші хлопці з останніх сил намагаються утримати те, що проїбала наша влада, обрана мудрим народом.
    Іван Стокоз

а де твій аватар? :)