Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

ДА!

• Не подобається Не подобається x 1
  2. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Гарним кацапам - гарні труни, поганим кацапам - погані труни.

• Не подобається Не подобається x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

мені особисто це "да" не подобається. Але може Василь прожив більше і знає краще.

• Подобається Подобається x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як роса на сонці зникли деякі наші юзери...

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мужчины, сбежавшие из Украины, не будут иметь здесь будущего, - Палатный из "УДАРа" обратился к украинцам с оружием в руках | Українські Новини (ukranews.com)
    Думаю, було б правильно, якби всіх військовозобов"язаних українців, які вчора-сьогодні і в наступні дні перетнули кордон України, позбавляти українського громадянства з конфіскацією майна, що тут залишилося.
    Стосовно тих, хто вже давно перебуває за кордоном на заробітках, але здатний тримати зброю в руках, то їх можна було б запросити, дати гроші на квиток сюди, якщо немає, щоб також брали участь у захисті України.

Я сьогодні цілий день надворі спостерігав, як колони легковиків рухалися у західному напрямку (жигулів і москвичів якось не помітив), зате багато мерседесів, бмв, лєксусів і тп. Умань, Вінниця, Хмельницький і так далі - на західні кордони. Не виключено, що дехто вивозив сім"ї, а потім повернеться, але мова не про них.

6. tiavik

tiavik Well-Known Member

@VasMT
    Не здивован. Я ще памятаю Вашу аватарку з винтовкай и георгиевской стужкай.

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені, відверто кажучи, також, але під час війни нема коли придивлятися, особливо - військовим, хто чим дихає по той бік фронту.
    От коли в Білорусі з"являться партизанські загони, які підриватимуть російські танки, тоді можна буде щось казати.
    На днях згаданого вище Шендеровича запитали, чи він особисто відчуває свою вину, як громадянин Росії, він відповів ствердно.
    Росія, як нація в цілому відповідатиме за злочини путінського режиму. Коли бомбили Берлін, то бомби падали і на тих, хто кричав хайль, і на тих, хто був проти Гітлера.
    Щось приблизно подібне буде і з Росією, а частково - і з Білоруссю.
    Якби земля російських загарбників горіла під ногами і на білоруській території, тоді - да. Не хотіли білоруси путінсько-лукашенківського режиму - зараз саме час починати з ним боротися. Хоча б одну БМП підпалити, що йде через село.

8. tiavik

tiavik Well-Known Member

А тактичной группы Беларусь якая з 14 року ваевала на Донбасе и зараз з Европы рухаетца до кардону Украины з боку Польши для барацьбы з акупантами не дастаткова? У Беларуси з оружием проблема.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. VasMT

Мы будем вас кончать.
    Alexandr Kovalsky

• Тупо Тупо x 1
  10. VasMT

Кончать за гетат кусок.
    IMG_20220225_221835.jpg

Це з твоєї бульбандії йде атака на НАШ КИЇВ.
    Готуйтесь до смерті, сябри!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. tiavik

tiavik Well-Known Member

Да я только за. Можно этим же путём я с хлебом солью встречу. А точку-У (если есть) можете сейчас на Гомельский аэропорт отправить.

• Тупо Тупо x 1
  12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

@tiavik, щось я не вкурив - так ви ЗА москалів чи проти? Що вас не влаштовує в плані трун для москалів? Може краще взагалі без трун? Щоб дерево не переводити дарма. Нам після війни деревени багато треба буде і так на різні потреби

13. Slav

Slav Well-Known Member

Не можна всіх росіян вважати ворогами України, бо частина з них підтримує Україну. Навіть в Росії тисячі росіян вийшли на протест проти війни Росії проти України. Їх без перебільшення можна назвати Праведниками України. Але на жаль більшість росіян підтримує путлєра і його війну проти України. Ворогами можна називати росіян, які підтримують путлєра та війну Росії проти України.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. tiavik

tiavik Well-Known Member

@Capitoshechka
    Да всё мяни улаштовуе але Невзорова и Макаревича жалко. Я ще памятаю "600 секунд" и "Машину"

• Тупо Тупо x 1
  15. ashim

ashim Well-Known Member

Это исключение только подтверждает правило.

16. Nerto

Nerto Well-Known Member

17. Nerto

Nerto Well-Known Member

Піп УМЦ МП. Його впізнали в мережі.

18. tiavik

tiavik Well-Known Member

правила существуют что бы рабить выключення. Так што Макаревича и Невзорова памилуем?

19. VasMT

20. tiavik

tiavik Well-Known Member

@VasMT
    У мяне така подозра что я на ЛФ с 2013г. одины с Билоруси. Похожие видэо я бачу вживую але кидаться под колы военный колонны в одиночку было бы глупства. А так я з Вами згоден знищайте кацапов и бульбашей але зрабите выключанне для тых хто падтрымую Украину и хоть штото робить супротиу диктатуры.

а де твій аватар? :)