Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мы школьниками ездили на экскурсию в Россию. Несколько городов, среди них Орел. До сих пор помню центр города весь в мраморе, а пешком от центра - бараки а то и землянки...:facepalm:Это сорок лет прошло от войны. Помню как шептались две наши учительницы). В этом вся Россия - вот он фасад, а вот он - зад.

2. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Землянок в 12 году не видел. Но в городе болхов орловской области наблюдал картину , когда група туристов подростков , по немецкому разговору думаю или немцы или австрийцы, столпились возде общественного туалета в полном недоумении что это . Потому что это типичный туалет для рф типа сортира, с бетонным полом и дыркой в кибинке. И залежами человеческой жизнедеятельности в этой дырке. Даже в римской империи туалеты были на порядок выше .
    Суть сцены была в том что сопоовождающим пришлось им наглядно показывать как этим пользоваться. Мальчиаам отдельно , девочкам отдельно

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 2
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Як там Жирік казав: "ЕТА РАССІЯ!"

4. Silver bullet

два разных мира...Моя сотрудница ездила в гости в какое-то русское село, не так уж далеко, так смешно рассказывала как в какой-то праздничный день мужики покотом лежали пьяные, просто мертвецки, а жены с детьми приходили и каждый своего на плечо - и домой)) и абсолютно спокойно, как так и надо. Привычное дело.

5. Silver bullet

А хто пам'ятає дует Одарки та Карася Гулака-Артемовського? Там відношення української жінки до пияцтва гульвіси геть інше - грозить макогоном ноги переламати та розвестися)

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А синок у нього тепер Гарсія.
    https://tsn.ua/svit/sin-zhirinovsko...schinu-batka-na-proklyatiy-zahid-2069098.html

7. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

• Тупо Тупо x 2
  8. Це єдина тема про яку треба зефілітикам писати. В чому-чому, а в сортах гівна рабінович, кацалапий, буля, планктоша, циган і іже з ними розбираються досконало.
    Тут їхньому прохвеССорському рівню немає рівних

Останнє редагування: 25 тра 2022
    • Тупо Тупо x 2
  9. medwedo berlogsoni

А модератор три місяці тому так дишала, так дишала!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. Silver bullet

А це як розуміти, @Mykhaylo Khomchyn, тобі стидно за Росію-матушку?
    Ну ладно, ми більше не будемо)

11. Good man

Good man Обычный человек

Если модератор будет чётко следовать правилам, то вас, секту Зеленского, первых забанят.

12. Навіть не знаю як це коментувати. На сайті Глевахівської громади з'явилося повідомлення про оприлюднення документації "Детальний план території будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва від автомобільної дороги Київ-Чоп (М-06) до автомобільної дороги Київ-Одеса (М-05) на території Фастівського району Київської області". По суті, це винесення проекту на громадські слухання.

Я от щось не збагну. А що Чернігів, Охтирка, Суми, Харків, Буча, Бородянка та Ірпінь вже відбудовані? Що, вже закінчилася війна? Країні, керівництво якої виправдовується тим що Захід не надає вчасно зброю, нема куди більше гроші витрачати? Може з військовими з бойових бригад на 100% розрахувалися по зарплатні і видали їм літню форму?

Чи немає тої війни, яка завадить президентському Великому Будівництву, кошти на яке ДОСІ передбачені у бюджеті країни?

Як це в біса розуміти?

Повідомлення про оприлюднення проєкту містобудівної документації ДПТ будівництва ВКАД навколо м. Києва на території Фастівського р-ну

13. Gyppsy

Gyppsy :hi:

View: https://www.facebook.com/groups/ukrainizatsija/permalink/5255296711225632/

Україна отримала від західних партнерів конструктор Лего.
    Наші умільці зробили з нього 14 штурмовиків СУ-25!

Не дарма мені завжди нравилось Лего

P. S. І це не жарт))

Аронець Live ✅ Щоб гарантовано бачити усі мої дописи - підпишіться на мій телеграм канал.

14. medwedo berlogsoni

Як в старі добрі довоєнні часи - засрати за ніч усі теми порохнею. Так побєдім!
    Myk_.JPG

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Gyppsy

У нього мабуть і в голові такий бардак :)))

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

"Дура, нє дура, а своі трі рубля імєю"(с)

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

За мовчання копієчка на рахунок не впаде. Тому- працює звірятко. У ночну зміну.

• Тупо Тупо x 1
  18. medwedo berlogsoni

Арестович про прохання деяких українських командирів на видачу дозволу на використання мінометів іноземного виробництва.

View: https://youtu.be/4CssCrrOI-I?t=2380

Останнє редагування: 27 тра 2022
    • Інформативно Інформативно x 1
  19. Gyppsy

20. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)