Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Є такий блогер Юрій Подоляка. Російський пропагандист, який розповідає регулярно про успіхи "спєцопєрації на Українє"
    І от що він заспівав після Бєлогоровки.

View: https://www.youtube.com/watch?v=SwY6zVCvJkQ

А от як він ще в кінці лютого бадьоро розповідав, що ЗСУ "посипались" по всіх фронтах.
    Цікаво послухати в ретроспективі.

View: https://www.youtube.com/watch?v=8p8RcyUtt0M

2. Slav

Slav Well-Known Member

В нього ще є декілька блогів, їх можна знайти гуглом, якщо шукати слово yurasumy. Я того бидляку трохи раніше слухав, а пізніше він мені надоїв своєю пропагандою, бо там більше пропаганди ніж корисної інформації. Тепер з ворожих ресурсів я тільки читаю Стрелкова-Гіркіна вконтакте і colonel cassad . Я в colonel cassad тільки читаю коротку інформацію, яка стосуєтсься війни. А Стрелков-Гіркін мені подобається своїми апокаліптичними прогнозами щодо єблівушки, що, мовляв, єблівушка програє війну, якщо далі буде так воювати, як вона воює на даний час, і що єблівушці та путлєру буде хана.

Останнє редагування: 16 тра 2022
    • Тупо Тупо x 1
  3. Slav

Slav Well-Known Member

Хтось може сказати, що я є патологічний русофоб... Але це брехня, бо деякі російські речі мені дуже подобаються. Навіть путлєр в такому симпатичному вигляді мені дуже подобається:

Такий симпатюлічка!

Взято звідси:

Путин врал, что войны с Украиной не будет. Хронология обмана президента РФ | DW | 24.02.2022

• Тупо Тупо x 1
  4. Slav

Slav Well-Known Member

Совкова русская армия -- це суцільний дебілізм. Її армією вважати не можна. Це є гопнячий бидлятник. Мало того, що там майже нічого не вчать, що стосується військової справи, а ще цю важливу державну інституцію моцкалі перетворили в гопнячий бидлятник, де панує гопота ( "діди" ), яка більше відслужила. Прийшлось би їм постійно служити зі зброєю, то вони би один одного перестріляли. В бидла все є бидло. До чого бидло не візьметься, то воно також це перетворить у бидло. Навіть таку важливу державну інституцію моцкалі також перетворили у бидло.

Я служив у зв'язку. І здавалося, що це найкращий підрозділ, в якому можна вивчити військову справу. Але це брехня, бо майже нічого з військової справи нас там не вчили. Деколи ми їздили на полігон постріляти з автоматів. Також вчили ми, як збирати і розбирати автомат і як його чистити. Але для того не треба служити в армії, щоб отримати такі навики. Деколи ще нас вчили сприймати азбуку морзе на слух. Але цих декілька годин вивчення азбуки морзе на слух було явно недостатньо, щоб нею оволодіти. Це все, що нас вчили. Щоб вивчити військову справу, треба мати відповідні підручники, посібники військової справи. А їх не було. Питається: як можна вивчити військову справу практично, коли нема засобів, щоб її вивчити теоретично?

• Тупо Тупо x 1
  5. Good man

Good man Обычный человек

Тоже черпаю информацию из разных источников. Простому человеку только так можно сложить какую-то более-менее объективную картину.

• Подобається Подобається x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Два кольори мої, два кольори" - Білогорівка і Чорнобаївка.
    @Good man , покажіть там в Москві відео колегам по "цеху" і скажіть, щоб ВС РФ забиралися з України, поки не перемололи всю російську армію. Зеленський - молодець, а Путін - хуйло. Так їм і скажіть.

View: https://www.youtube.com/watch?v=ovHdiXuALfU

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Українська правда

У Генштабі ЗСУ заявили, що гарнізон "Маріуполь" виконав поставлене бойове завдання, командирам підрозділів віддано наказ зберегти життя особового складу.

Джерело: Генштаб ЗСУ, заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Facebook

Дослівно Генштаб: "Гарнізон "Маріуполь" виконав поставлене бойове завдання. Вищим військовим командуванням було віддано наказ командирам підрозділів, які перебувають на "Азовсталі", зберегти життя особового складу. Триває операція з порятунку заблокованих на території заводу захисників України".

Деталі: У Генштабі повідомили, що в понеділок розпочалася евакуація 53 важкопоранених військовослужбовців. Їх доставлено до медичного закладу у Новоазовську.

"Ще 211 захисників через гуманітарний коридор були евакуйовані до Оленівки з подальшим поверненням їх на підконтрольну Україні територію через процедуру обміну", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що заходи з порятунку оборонців, які залишаються на території "Азовсталі", тривають.

У свою чергу, заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що спільно ГУР Міноборони, ЗСУ, Національна Гвардія, Прикордонна служба розпочали операцію з порятунку заблокованих на території комбінату "Азовсталь" оборонців Маріуполя.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. terRen

terRen Дуже важлива персона

Евакуація з Азовсталі. Так ось, що задумала росія.
    [​IMG]Держдума рф збирається заборонити обмін військових полку "Азов"
    Спікер Володін заявив, що "нацистські злочинці не повинні підлягати обміну, ми повинні робити все для того, щоб вони постали перед судом".
    І, так, у Держдумі Україну називають "терористичною організацією Україна".

View: https://www.youtube.com/watch?v=VnTC5ODdiNE

9. Slav

Slav Well-Known Member

Враховуючи, яке в єблівушці "правосуддя", можна собі уявити, що на тих азовців навішають будь-які злочини. Цей бидляка Васерман не говорить про конкретних азовців і про конкретні злочини, які вони вчинили, а він відразу звинувачує всіх азовців. Хоча, очевидно, якщо він і ці всі інші мудаки в держдупі єблівушки говорять про якісь злочини азовців, то вони мали би говорити про конкретних людей та про конкретні звинувачення цих людей. А вони вже вішають ярлик злочинців на всіх азовців без будь-якої конкретики про конкретних азовців з конкретними звинуваченнями у конкретних злочинах.

• Тупо Тупо x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

И вы туда же?:facepalm:Какая это, к чёрту, эвакуация? Эвакуация в руки противника? У каждого действия есть своё определение. И это эвакуацией никак не является. Зачем повторять ложь Арестовича и сектантов Зеленского.

11. terRen

terRen Дуже важлива персона

З чого ви взяли, що це я кажу, що евакуація? Ці слова написала Yanina Sokolova , якщо ви зайшли на відею, то мали б прочитали.
    Евакуація - коли людей забирають на свою територію, а не на підконтрольну територію. Здається, що забули "Іловайський котел- 2014", і взагалі, як ще можна вірити рашистам, у них, що крок, то брехня і зрада.

12. Good man

Good man Обычный человек

Без знака копирайта воспринял первое предложение за ваши слова. Вопрос снят. :hi:

13. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ніхто не забув Іловайський котел, звісно. Але треба щось робити з пораненими - і це вже вийшло на міжнарідний рівень. Договір по обміну є, вивезти і поміч надати важкопораненим треба, домовленість є, підконтрольної території поряд нема.. Дивимося, далі буде.
    Якщо Госдура таке почне робити, вихід шукатиме влада, ЗСУ, європейські партнери. Серед поранених і погранці, і військові з Нацгвардії, трохи батальону Азов. Більшість Азова воює на півдні, не в Маріуполі.

14. Good man

Good man Обычный человек

Можно ссылку на него?
    Кого с кем? Кремля с кремлём? При сдаче в плен никого, кроме подконтрольных кремлю, не было.
    Когда вывозили мирных жителей, то подконтрольная территория была рядом, а сейчас её рядом нет. Логика просто великолепная.:good:

Вопросы риторические. Никаких договоров и договоренностей нет, все это прекрасно видят. Очередная ложь от секты Зеленского.

15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Дякую, Боже, що почув моє прохання і урятував від смерті вірних своїй Батьківщині і що на тебе надію мали.
    Слава тобі, Боже!
    Ганьба тим, хто займався тільки словоблуддям, а не справою.
    Нехай бояться тебе безбожники, атеїсти, хами, поганці і лиходії.

Псалом 30. Подяка за визволення від смерті

Останнє редагування: 17 тра 2022
  16. Gyppsy

17. Коммунарец

Дякую, Боже, що почув моє прохання і урятував від смерті вірних своїй Батьківщині і що на тебе надію мали.
    Слава тобі, Боже!
    Ганьба тим, хто займався тільки словоблуддям, а не справою.
    Нехай бояться тебе безбожники, атеїсти, хами, поганці і лиходії.

Псалом 30. Подяка за визволення від смерті

18. Gyppsy

Цe пpocтo нeймoвipнo.

У pociйcькoгo тaнкicтa, який вижив пpи пoвтopнiй пepeпpaвi пiд Бiлoгopiвкoю, зaпитaли: – “Ви щo, нe бaчили, cкiльки тут вжe гopiлoї тexнiки?”.

Тoй вiдпoвiв: – “Нaм кaзaли, щo цe вce укpaїнcькa тexнiкa. А тe, щo лiтepa «Z» нa кoжнiй мaшинi тa тaнку, тaк цe укpaїнцi мaлюють, для дeмopaлiзaцiї пpoтивникa».

джерело

19. Коммунарец

Слава тобі, Боже!
    Захисти, Боже, спасенних від кривди, як мене захищаєш

Псалом 3. Подяка за захист

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

9 разів лізли і були побиті, наші вже не могли повірити в те, що бачать)як таке може бути?:)))
    Іван Яковина сказав, що таке можна пояснити тільки тім, що сам Путін почав малювати "стрілочки" і наказ не можна було не виконати - в тому місті, де намальована стрілочка. У нас армія вільна від політичних наказів. Є військові - вони займаються своєю справою, а є політичне керівництво. Воно може тільки нагороджувати за героїзм чи вдале проведення операції, яке розробляє ГШ.
    Росіянський голова генштабу кажуть бухає зараз так від цих невдач, що його можна покласти замість коврика біля дверей, щоб ноги витирати...

а де твій аватар? :)