Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хочеться вірити. Але, якщо нема сухопутних військ, не долетить вистріл із артилерії чи систем залпового вогню, але ймовірна повітряна тривога і ракетний обстріл, від такого потерпали майже всі регіони України.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Конотоп наш?А Шостка?

• Тупо Тупо x 1
  3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Так і є. Більшість північних районів вільні, крім вашого району згідно мапи. Текст взятий звідси. Ну, трішки скривили)

А район саме Путівля-Глухів, де я шастався по базах і шляхах Ковпака. Може там ще партизанять(

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Білопільський. Якраз на кордоні з кацами біля нашого села
    изображение_viber_2022-04-04_16-24-07.jpg

5. Capitoshechka

І Шостка теж. Вся область наша.
    От тільки не треба мені про цього алкаша тут казки заливать. Чи й не шляхи Ковпака. Без Руднєва його б кури загребли через місяць. Але це інша історія, не будемо лізти так далеко...
    Якраз таки напартизанять. Ага... ЩАЗ! Половина Путивля за кацапів топе. Це в кращому випадку половина. А може ще й більше. Ані счітают сєбя русскімі, патамушта ані бившая курская область.
    От де партизанили насправді, так це в Краснопіллі. В мене земляк там живе. Так він казав шо кацапів зашугали там так, шо вони по кожному кущу біля траси стрілять почали. Сцяли, щоб їх не шмальнули. Так шо Путивль просрав свій статус міста партизанської слави.

6. Коммунарец

)) так я так і сказав, що партизанять)
    Але ж і ви не рлзберетеся, хто вам кращій. Ні росіяни, ні свободівці, ні кольорові, ні... сам Бог, бо призиваєте та прославляєте ворожбу, порчу і т.п?
    Повний абсурд... і як воно вам оце все?

7. Capitoshechka

Це ви про що?

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Оце добре. Коли вже цю наволоч вiд мого Харкова поженуть...

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Читай Зеленського, чому мене питаєш?

• Тупо Тупо x 1
  10. Capitoshechka

Добре ще й те, що судячи з усього, кацапи почали, скоріш за все, вже і на своїй території мародьорити. В усякому разі - є в мене такі думки. Отой шмат карти, який я скидав вище біля нашого села - якраз на кордоні з смт Тьоткіно. Від нашого села до кордону менше одного кілометра, а до самого смт, навпрошки - кілометра 4.
    А тепер про те, чому в мене такі думки: у моєї тітоньки (дружина мого дядька покійного), яка мешкає в Бурині, рідна сестра живе в Калугі. Вони теж родом з нашого села. А їхній брат двоюрідний живе в Тьоткіно. Так от...2 квітня цей брат подзвонив в Калугу і каже: "Надя, можна до тебе приїхати і перечекати?" Це сама Надя матері моїй написала отаку фігню - шо Сашко проситься пересидіти. А подзвонив він в Калугу знаєте коли? Після того, як кацапи здриснули від нас і пішли на свою територію - в Тьоткіно. Саме 2-го квітня, ввечері, кацапи прийшли в Тьоткіно. О 19-10 вони були ще в нас на території - в 25 км від кордону (в Чумаково в Буринському р-ні міст підірвали через річку якраз в цей час, коли драпали від наших ). Гепнуло так, що я почув - за 50 км. Звісно, Надя йому не відмовила.
    Не знаю, що там точно вони творять. Думаю, що скоріш за все грабують і мародьорять своє ж населення. Якби там стріляли серйозно або ще шось таке - вже б з Рижівки мені нашептали. Але Рижівка про це вчора нічого не сказала - в мене з ними постійний зв'язок. Рижівка розповіла тільки про те, шо кацапи періодично підскакують на наш блок-пост і шманають машини. Але постійно там не стоять

Останнє редагування: 5 кві 2022
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Коммунарец

Про вірші ваші(
    Про Зеленського ані гу-гу....(

13. Коммунарец

14. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Галя балувана" - хлопці ракети по 20 тис. штука на чорне-що не витрачають. Діждалися буратіна.
    "Хлопці, сокотіться від труби!" - закарпатський вираз. Означає "бережіться", "остерігайтеся".
    Цікаво, у львівському діалекті також є слово "сокотити" - "берегти, оберігати, доглядати", "сокотитися" - "берегтися", "остерігатися"?

View: https://youtu.be/8FrYM7CxYsU?t=215

15. Capitoshechka

У Вас з головою нормально? Чи насрано, як у кацапів?
    Ви пам'ятаєте якими кадрами нещодавно прославився Конотоп на увесь світ і звідки все це пішло взагалі? Гоголя почитайте...
    Тепер зрозуміло звідки ноги у віршика ростуть?

16. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я не чув у у львівському діалекті слова "сокотити" - "берегти, оберігати, доглядати", "сокотитися" - "берегтися", "остерігатися". Хоча я багато чого не чув, а воно є ) Бо на Ів. Франківщині слово зустрічається.

Останнє редагування: 5 кві 2022
  17. Коммунарец

Капець... Ціле відділення обслуговує стугну...
    А курган зі східцями коли встигли насипати? По траві видно, ще за Порошенка)

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

19. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

А чия фраза? "якого ворога? Війни не буде, їдем на шашлики."

Я і тисячі не вірили, що така широкомасштабна війна почнеться 24 лютого 2022.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

мене.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)