Навіщо вам отой Порошенко разом із Зеленським? І навіщо вам взагалі ті вибори, якщо люди не можуть дати ладу навіть собі, не кажучи за країну? Може, ну їх, в монахові штані, та дочекатися правителя від Бога? Авжеж, це скоріше не для вас сказано, а для тих, має надію тільки на Отця небесного та його сина.
1. А в чому полягає мати надію? "дочекатися правителя від Бога?" 2. Де у Письмі написано, що потрібно чекати правителя? Сам придумав? 3. Син Божий взагалі - то пишеться з великої літери.
Аякже, вірю, як і в те, що вам вічно 100 років)... Як вічний жид( Завжди був тільки Господь Ісус Христос, якщо йому вірити.
Надія в тому, що Свята Трійця надасть захисника людям, бо вони неспроможні розпізнати зло і добро. Самі не можуть і інших зводять на "мило", як ви та решта бобиків та ботів. Тож написано, "а коли прийде дух правди..." То що, для деяких треба написати "а коли прийде дух правди..., то чекайте на нього"? Є розбіжності у мирській та редігійній літературі відносно "син Божий". Можливо авторка помиляється, бо не читала постанову КМУ Зеленського від 22 травня 2019 року про правила малих і іеликих літер у мові. Мені й самому було цікаво про це дізнатися. Для людини це індивідуально, хоча намагаються зверху все і всіх причесати, добре хоч не вбивати.
Сам придумав? Нема ніде такого у Письмі. Наприклад? Я не викладаю московських Варвар, не ходжу з московським патріархатом у так звані хрестові походи. В чому проблема? Вже прийшов Святий Дух, якщо ти уважно читав Письмо і християни святкують цей прихід щороку. Кого ще чекаємо? Хочеш заблукати між трьох сосен? У постанові Кабінету Міністрів Зеленського (який брєд! Набір слів) ти "точно" там знайдеш правду, що до Сина Божого.
Дух Святий зійшов ще до того, як почали святкувати, навіть був при хрещенні Ісуса, бо йде від Бога, а Дух Правди прийде аід самого Господа, аби всі хрозуміли, який Дух від кого надходить, як і руський дух або дух Анкоріджа)
Такеж запитання колись почув від священника у Сатанові, коли я пожалівся тому на дуже малі каплички у селах, бо коли посланник божий буде ходити по Україні, йому ніде буде переночувати крім просто неба, монастиря або каплички, де важко присісти, нетещо прилягти) Я відповів:"Не було, так буде!"
"Біле братство", це не просто комсомольці, вони і агенти КДБ. Можна поцікавтесь, хто відволікав країну від інших проблем, хто розкрутив Кашпіровського і мексиканські "мильні опери".