Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Як хто трактує, я у дечому дотримуюсь думки, що Русь є тільки Київська, як нема Київської України і Харківської України, Стамбульської і Анкаровської Туреччини
    Американський народ - 4 раси. Побільше асимілювати хотіли гібрид "савєцкій чєлавєк" - не вийшло.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Оцього хлопця тре взяти на переговори:

• Тупо Тупо x 1
  3. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

І мене мона.
    Повірте, в мене словниковий запас не гірший, ніж у нього. Якось мені довелося спілкуватися з одним дядьком, який є ровесником моїх батьків. Він все життя пропрацював на залізниці (шпали укладав - уявляєте манеру його спілкування?). Так от...після спілкування зі мною він перехрестився і сказав приблизно таке: "Господи, вік прожив, а такого ще не чув..." Хоча за хвилину до цього він намагався мені довести, що я ще молодий і зелений і нічого не знаю. А ще кумедний випадок був в мене після операцій... Я цього не пам'ятаю, але коли я виходив з наркозу, то таке пер, що у лікарів останнє волосся повипадало. І після операцій лікарі запитували звідки я все це знаю.

• Подобається Подобається x 1
  4. Lanktocha

Але у цьому випадку, така риса не є дуже важливою.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Супер переговорник, з досвідом.

Єдине, за що я спокійний - це те, що ці переговори безкорисні. Рано ще домовлятися про щось.

• Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Є тут багато нюансів, такі угоди актуальні, коли країна у стані спокою, тепер йде війна, невже Туреччина чи Німеччина вступлять у війну?

7. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Олександр Аронець
    2 год ·

Ну це дуже гарна новина [​IMG]
    Приблизно 2,5 тис. військовослужбовців із ПВК "Вагнер" було задіяно для участі у війні в Україні
    На даний момент в строю залишилося близько 500 людей. Повідомляється, що військовослужбовці, що залишилися, відмовляються виконувати подальші вказівки командування у зв'язку з великими втратами особового складу і очікують евакуацію на територію РФ.

• Подобається Подобається x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

погано, що вони підвозять і підвозять ракети, і з кораблів шмаляють. Кораблям досить стояти і безкарно бомбити українські міста.

9. Silver bullet

Проти орди навіть українські бджоли воюють. Непідгодовані бджоли, налякані шумом , напали на військову частину орків. Троє 200-х, 25- 300-х.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Gyppsy

Це бджоли з приватної гвардії Ющенка )))

• Смішно Смішно x 1
  11. Gyppsy

Олександр Аронець
    1 год ·

Ось так. [​IMG] Деякі країни лише багато говорять, а деякі тихо роблять [​IMG][​IMG]
    [​IMG]Уряд Іспанії направив на допомогу Україні десять літаків із наступальним озброєнням, заявила міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

И о горндонах: лысый прямо таки указание военным даёт, мол обязаны деблокировать Мариуполь. При том, сам свою сраку в хаки одевать не торопится, а тявкает из уютной студии. Кого то он мне из местной звиздобратии напоминает. Такого же горндона, но размером поменьше.

• Тупо Тупо x 1
  13. Silver bullet

"Азов" сражается до последнего...Моря у нас практически сейчас нет - оттуда не зайдешь. И без гордона все знают, но там очень сложно..пока.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це ті самі вагнерівці про яких Зеленський попередив бацьку?

• Тупо Тупо x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумний Борис:

Борис Джонсон виступив з заявою до посилення тиску на Росію, аж до поки вона не піде з Криму.
    Радить Україні не йти на поступки РФ і не вкладати "мирний договір".

• Тупо Тупо x 1
  16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Всі 2,5 тисячі.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Gyppsy

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нас є ракетний протикорабельний комплекс "Нептун" ще у 2019 році. Дальність 1000 км.

У що і вартувало було вкладати гроші, щоб запустити у серію.

• Тупо Тупо x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Подоляк думає, що українці - тупе бидло, а він один слуга МП.

• Тупо Тупо x 1
  20. Lanktocha

Хто є хто, більшість самі бачать. Скільки перейшло в ПЦУ тепер, не переходили раніше. Накрився і став неактуальним ЗаЖОП, але основний ворог порохоботів інший.

а де твій аватар? :)