Як хто трактує, я у дечому дотримуюсь думки, що Русь є тільки Київська, як нема Київської України і Харківської України, Стамбульської і Анкаровської Туреччини Американський народ - 4 раси. Побільше асимілювати хотіли гібрид "савєцкій чєлавєк" - не вийшло.
І мене мона. Повірте, в мене словниковий запас не гірший, ніж у нього. Якось мені довелося спілкуватися з одним дядьком, який є ровесником моїх батьків. Він все життя пропрацював на залізниці (шпали укладав - уявляєте манеру його спілкування?). Так от...після спілкування зі мною він перехрестився і сказав приблизно таке: "Господи, вік прожив, а такого ще не чув..." Хоча за хвилину до цього він намагався мені довести, що я ще молодий і зелений і нічого не знаю. А ще кумедний випадок був в мене після операцій... Я цього не пам'ятаю, але коли я виходив з наркозу, то таке пер, що у лікарів останнє волосся повипадало. І після операцій лікарі запитували звідки я все це знаю.
Супер переговорник, з досвідом. Єдине, за що я спокійний - це те, що ці переговори безкорисні. Рано ще домовлятися про щось.
Є тут багато нюансів, такі угоди актуальні, коли країна у стані спокою, тепер йде війна, невже Туреччина чи Німеччина вступлять у війну?
Олександр Аронець 2 год · Ну це дуже гарна новина Приблизно 2,5 тис. військовослужбовців із ПВК "Вагнер" було задіяно для участі у війні в Україні На даний момент в строю залишилося близько 500 людей. Повідомляється, що військовослужбовці, що залишилися, відмовляються виконувати подальші вказівки командування у зв'язку з великими втратами особового складу і очікують евакуацію на територію РФ.
погано, що вони підвозять і підвозять ракети, і з кораблів шмаляють. Кораблям досить стояти і безкарно бомбити українські міста.
Проти орди навіть українські бджоли воюють. Непідгодовані бджоли, налякані шумом , напали на військову частину орків. Троє 200-х, 25- 300-х.
Олександр Аронець 1 год · Ось так. Деякі країни лише багато говорять, а деякі тихо роблять Уряд Іспанії направив на допомогу Україні десять літаків із наступальним озброєнням, заявила міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес
И о горндонах: лысый прямо таки указание военным даёт, мол обязаны деблокировать Мариуполь. При том, сам свою сраку в хаки одевать не торопится, а тявкает из уютной студии. Кого то он мне из местной звиздобратии напоминает. Такого же горндона, но размером поменьше.
"Азов" сражается до последнего...Моря у нас практически сейчас нет - оттуда не зайдешь. И без гордона все знают, но там очень сложно..пока.
Розумний Борис: Борис Джонсон виступив з заявою до посилення тиску на Росію, аж до поки вона не піде з Криму. Радить Україні не йти на поступки РФ і не вкладати "мирний договір".
У нас є ракетний протикорабельний комплекс "Нептун" ще у 2019 році. Дальність 1000 км. У що і вартувало було вкладати гроші, щоб запустити у серію.
Хто є хто, більшість самі бачать. Скільки перейшло в ПЦУ тепер, не переходили раніше. Накрився і став неактуальним ЗаЖОП, але основний ворог порохоботів інший.