Жидок Рабинович лепит свое тупо. Знатно у жида подгорает, что близкородственная ему кацапня массово дохнет.
От така не треба про жидків. Хто зна що у вас з предками - може кацапи, може гебреї. А може татаро-монголи. Навряд чи благородні іспанські дони.
Я вже нічого не розумію. Два "русскогаварящих" посилають один одного на *** і обзивають кацапами. Забаньте один одного для себе, і давайте на форум нести інфу від розумних аналітиків чи експертів...
У меня Рабинович давно в игноре. И оно об этом было уведомлено. И Вы можете посмотреть сами, что ни на один его пост я не отвечаю, так как просто их не вижу. Но это не мешает дурачку бегать за мной по темам и лепить свое "тупо" на любые мои посты. А вот это "тупо" я уже вижу, как и то, кто его поставил. Исходя из чего я делаю один верный вывод. Что у жидка полыхает срака за кацапню. Так как мои посты направлены против лаптекопытных.
Вьі мне тоже не отвечаете прямо, но при случае всегда харкаете мне в спину( Я , конечно не @Rabinovich ставить вам тупо и всякий может безграмотно писать, у меня другие принципьі, но совесть у вас не чистая(
Згарище За що? Вони не за Бандеру, і на язикє розмовляють...І ще не в НАТО, і ще хто зна чи приймуть колись. За що?
Вот, яркий пример. Я в очередной раз посылаю жидка наюх, жидок лихо бежит в указанном направлении, и быстренько возвращается ещё за одной порцией наюха.))
Пуйло вчора заявило, що в Україні все йде по плану. Київ захоплювати вони не збиралися, а основна задача - ОРДЛО в межах двох областей. Тільки незрозуміло, для чого ті, що підійшли до Києва (земля їм скловатою), брали з собою парадні форми? З власної ініціативи? Без відома командування? View: https://youtu.be/trI04zcHcfE?t=21
Кацапня считала, что в парадной форме будут в гробах хорошо смотреться. На собак и кровь-кишки-распи@арасило кацапоскот не рассчитывал.
Олександр Аронець 2 год · Не джавелінами єдиними. Вітчизняний виробник теж має чим похизуватись. Стугна в дії Дивитись зі звуком)) View: https://www.facebook.com/oleksandr.aronets/posts/5312105592134853
"Елітна" потєшна кантемирівська дивізія потрошки реформується. Буде пересідати на тачанки Перемога у Тростянці: ЗСУ повідомили про самогубство одного командира РФ і звільнення іншого "Стали відомі наслідки звільнення українськими військовими Тростянця на Сумщині і розгрому Кантемирівської танкової дивізії. Вчора ввечері в Головному управлінні розвідки повідомили, що застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантермирівської дивізії. Отже, число 13й номер полку виявилося для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку холодноярці розбили і частково "задвухсотили" на харківському напрямку. Також командувача 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка) Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя було знято з посади. До 1-ї танкової армії входить сумнозвісна "елітна" Кантемирівська дивізія".