Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

взяли шісток, а ті, хто зібрав вершки пішли під аплодисменти.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Це про кого?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рєзніков "чистий", а шісток пожурять та відпустять.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ти серйозно думаєш, що Рєзніков стоїть за яйцями?

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ото Резникову было дело до тех яиц..
    Та что Мих может думать? :facepalm:Есть методичка - в ней за таких болванов как Мих и думают.
    Как говорил Сталин: "Других писателей у меня для вас нет". Твк вот и для этих свидетелей разминирования Чонгара - других вариантов, чем те, которые им в черепушку вложили - нет в природе.

А это все простое - как пареная репа у русни: если б не выбор 2019 - то
    -не было б войны,
    -та мы б победили без единой жертвы,
    -та надо было пол-Украины эвакуировать еще до войны,
    -та перекопать по периметру Украину и забетонировать и никто бы не зашел,
    - та настроить заводов по производству ракети за какие-то не пойми какие шишы.

• Подобається Подобається x 1
  6. ЧОМУ ПАДАЮТЬ СУШКИ?

Спрощено на пальцях.

У України було п'ять своїх систем ППО дальнього радіусу дії, чотири системи "Петріот" та одна "Мамба". У січні прибули ще два орендовані "Петріоти" плюс у лютому дві південо-корейські експериментальні системи про які ніхто нічого у подробицях не каже, навіть назву.

Закінчується опалювальний сезон, "Договір Бернса" про мораторій на удари по об'єктах енергетики в основному спрацював, зараз з'явилася можливість двома "Петріотами" прикрити фронт, а не енергетичні вузли. Наші бійці дуже потерпають від КАБів, завдання систем - відігнати авіацію бидла. (І як тут знову не вставити - А Я КАЗАВ ПРО ЦЕ ЩЕ У ЛИСТОПАДІ, що навесні "Петріоти" попадуть на фронт!!!).

Як бачите - працюють системи вправно. Єдина їх вада, як вже повідомила преса - пускові платформи встановлені на причепах, а не на вантажівках. Це знижує їх мобільність.

Про гарну новину. Вчора голова Пентагону Остін проінформував генерала Сирського та міністра Умерова про те, що на прохання української сторони США досягли кінцевої домовленості з компанією "Рейтеон" про "Поетапну заміну платформ пускових установок". З США будуть надходити платформи на вантажівках, назад будуть відправлятися на причепах. Два дивізіони будуть переоснащені до травня. Інші - до кінця поточного року.

Про погану новину. Якщо б США у грудні виділили Україні фінансування, то було б реально виконати попередній, узгоджений, план і до літа довести загальну кількість переданих та орендованих "Петріотів" до 14 дивізіонів. Грошей немає досі. До літа буде максимум плюс три. Ну хоч щось.

Ну і про "смішне". Президент вперто сує на переговори з американцями "обмеженого" Умерова, вчора той був "наглядачем" за Сирським під час переговорів. З Залужним подібне не траплялося жодного разу. Як нам повідомили, Остін не обговорював на переговорах "підсанкційні" теми, вони будуть узгоджені з генералом Сирським пізніше окремо.

Завтра повинні бути цікаві новини - відбудуться переговори американської та російської сторони у тому числі по Україні, також очікуються новини про можливу зустріч Байдена та Джонсона щодо розблокування допомоги Україні. Остання вірогідна, але остаточно не узгоджена.

Гарного тижня. До зустрічі.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

На цій операції (харчі)було відмито більше мільярда гривень, загальне замовлення сягало 13 ярдів. Як думаєш, могли ці гроші пройти мимо міністра оборони?
    Якщо могли, то грош ціна такому керовніку.

мацєматік...:))):))):)))

Останнє редагування: 21 лют 2024
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Спасіба за рускій язик, учітєльніца.:))) Благодаря такім, как ви, Пуцін абєзатєльно асвабадіт вас от екстреміста Парашенко.

:):russian:

• Не подобається Не подобається x 1
  9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

11. Silver bullet

В мене поганий настрій. Авдєєвка((. Постріляти поранених лежачих бійців, що чекають на евакуацію :facepalm::facepalm:У нас в неотложці, сама бачила, лежать російські полонені - обгорілі ..та усякі під крапельницями. І ніхто нічого.
    А до порохоботів не доходить ніщо людське, в них - тільки про Зеленського гадити. Звісно, якщо зза кордону та ще мо кацапйо приплачує...

12. Silver bullet

Та ні за шо. Хоч у раші не забувають Пецю - і то дурневі радість.

13. Capitoshechka

отож і погано, що ніхто і нічого. А треба було б як в Чернігові 05.03.2022, коли кацапоуєбанського льотчика збили і він потрапив в руки до місцевих.
    В мене серце кров'ю обливається, коли я згадую, як в 2018му мене збирали по шматкам і якби люди не скинулися - то через день-два по мені гарячі пиріжки б поїли та й усе б на тому скінчилося. Мужик з мого села втратив на війні обидві ноги. Скидувалися всі хто скільки може на протези. А цим уйобкам кацапським - все що треба і на шару. А за чєй счьот етот банкєт?
    На своїх громадян, які платять податки, у держави грошей немає на лікування. А на кацапських виблядків - будь ласка. І крапельниці тобі, і ліки, і апарати Єлізарова - весь спектр послуг.
    Та з ними треба таке робити, щоб ССвці і гестапівці в трунах переверталися. Щоб решта уєбанів знала що на них чекає тут. А якщо і лікувати, то з однією метою - оживити і привести до тями, щоб потім знову вбити.
    А з такими підходами будуть вони сюди ще лізти довго й нудно. А чом би й ні? В полоні умови життя для більшості з них кращі, ніж вдома. Дехто вже в полон по другому колу пішов. Не життя, а лафа!

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  14. Silver bullet

То обмінний фонд. Як ми будемо ставитися до полонених, так і вони до наших - це ми так вважаємо.
    Але вони ось почали діяти інакше(((
    Російські солдати- варвари, злидні, неуки та пропойці - недолюди...Нам дуже і дуже не пощастило з сусідом.:sad:
    Я мала надію, що якщо вони одразу отримають по зубах, то повернуться додому...це було десь на першу Пасху війни...І ось вже третя незабаром.
    Як з туба видавили пасту, то вже не запхнеш назад(
    Нас не кинуть партнери, ні. Ми будемо в тилу жити, як зараз..більш-менш. В ядерну війну я не вірю зовсім.
    Але скільки ще поховаємо хлопців....:facepalm:

15. Capitoshechka

Серйозно? Ви вважаєте що наші полонені в таких самих умовах у кацапів як і їхні у нас? Щось я такого не помічав до сьогоднішнього дня...
    Вже час зняти рожеві окуляри і зрозуміти врешті-решт, що найкращий кацап - це мертвий кацап
    Наскільки я знаю, поранених вони не дуже забирають. Нахіба їм ця обуза здалася? "пускай хахли дурниє іх лєчат. зачєм ані нам нужни? Дєньгі на ніх єсчо тратіть"
    Тих, яких можна знову кинути на м'ясо - заберуть. А з пораненим їбіться самі й надалі...

16. Silver bullet

та хіба я з вами буду сперечатися? все так і є. Але вони не підписували Женєвську конвенцію, а ми - так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А то вони не знають... Прекрасно бачать, як їх сусіди повертаються з України без рук, без ніг, без причандал. Але все одно підписують контракти і сподіваються на свой родімий рускій авось.

Два сина провожаю.

18. Capitoshechka

ну от і чудово.
    Тим краще.
    Раз вони її не підписували, то і вимагати вони нічого не будуть відповідно до цієї конвенції.
    І кінці в воду

19. Capitoshechka

Це не те.
    Треба щоб взагалі не поверталися.
    І щоб за парєбріком побачили в усій красі яким саме способом його "асвабаділі ат жизні".

20. Silver bullet

все ж таки обмін іде: то було 200 з чимось, нещодавно ще 100. Для родичів виглядає дещо інакше ніж для інших(

а де твій аватар? :)