Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Вчорашні обісрані штани зе від реакції суспільства на спробу звільнити Залужного яскраве свідчення причетності віслюка до місця української армії в рейтингу.

А ось причетність зе до яєць по 17 і великого крадівництві доказів непотребує

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Рейтинг високий що у Зеленського, що у Залужного, примірно, у Зеленського трохи вище. Але Залужний може мати і більший, але це не рейтинг політика - це йде війна, а він керує військами - було б дивно, що його б не любили, коли на голову падають ракети...
    Але політикани задрали. Вже сміються люди: "Йшла 128 серія серіалу про звільнення Залужного. Сценарист Бутусов, режисер Береза, редактор Гончаренко, продюсер Петро Порошенко".
    Беспрограшна тема " відставка Залужного" - грай-не хочу))

Зараз будуть офіційні заперечення, вже раз Залужний виходив і казав, що нічого подібного...порошки замовкнуть, і будуть шукати, про що ще вкинути.
    Знову обісруться - і знову про "відставку Залужного "згадають.
    І так "наша пєсня хороша, начинай сначала":)))
    Аби збурювати суспільство. Гівноїди.
    І все таке тухле в них. Не діждуться ніколи офіційного підтвердження - починають розганяти зраду, вангувати. Це - святе.

Останнє редагування: 30 січ 2024
    • Подобається Подобається x 1
  3. По ставленню до вчорашніх подій коментатори розділилися на три групи.
    1. Ті, хто повірив інформації про звільнення Залужного, бо розуміють обсесивність Нєдурачка темою популярності й незалежності Головкома.
    2. Ті, хто не повірив (або робить вигляд). Це, переважно, різні «пазітівні» блогери та пропрезидентські медіа.
    3. Ті, хто вирішив, що це була ОПівська ІПСО, де нас використали втемну.
    Відповідаю. Інформацію про вчорашню зустріч Головкома з президентом я отримав не з Офісу, а від вищого військового командування України. Ніяким подвійним трактуванням вона не піддається.
    Більше того, за інформацією з тих же джерел небезпека звільнення й подальшого увʼязнення Залужного, Шаптали й Наєва зберігається, хоча, можливо, відучора стала менш гострою.
    К.В.

• Смішно Смішно x 1
  4. Інститута репутації в Україні не існує. В США існує, то маю надію що вони з Трампом якось вирулять, а от ми з Зеленським ні, на жаль. Наш президент наполегливо завертає сучасну Україну в часи раннього хутіна, ну я так це бачу. На жаль. Марахфон наполягає, що усі здобутки Украіни це Зеленський і ОП, завдяки вправним менеджерам держава ще існує. І десь 50% глядачів підтримують ці наративи, толеруючи мародерство на горі. І я вам хочу довести, що Залужного знимуть, як би ви не звинувачували в цьому Borislav Bereza, бо вам так легше сприйняти цю халепу, українцям треба в своїх негараздах когось звинуватити, то най буде Береза, "акакаяразница".
    На тєлємарахфоні депутат від СН Леонов видав бомбезне: "при Зеленському немає ні кумів, ні любих друзів, усі винні будуть покарані!" По Залужному працюють наполегливо, як колись по ПОП, один і один, але ще тільки "вальцманом" не назвали, і брата ще не вбив, але ще маємо час і натхнення нафантазувати..
    І усе це на фоні хаосу в США, яка знімає жовту лідерську майку в світових перегонах, занурюючись в розбірки на мексиканському кордоні, хоча США поки що дають відмашку на допомогу Україні Європі та НАТО, бо надання зброї залежить від них, а зброї в США - шо гуталіну!
    Єдине що мені вчора сподобалася в дописах - натяк на термоси з кавою і теплий одяг, це мене дуже заспокоює!
    Не сподівайтесь на найкраще, моліться, щоб не сталося найгірше!
    Плюс.
    https://www.facebook.com/share/79PkYGdN3BbtDbVT/

5. Silver bullet

"Йшла 128 серія серіалу про звільнення Залужного. Сценарист Бутусов, режисер Береза, редактор Гончаренко, продюсер Петро Порошенко".

6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Вже скільки раз повторяв, не дійшло. Хто "ми", як Зеленський не мій вибір?
    Є деякі дані, при теоретичних виборах, Зеленський програє тільки Залужному, про Порошенка і "вадінтур-2", взагалі мова не йде.

7. Silver bullet

Як мені порохоботів жалко. :cry:Це ж як некорисно для здоров'я жити в депресії, разгоняючи гівно заказухи на вентилятор - і вірити цьому, і в цьому варитися, втрачаючи совість зовсім.

Хоча хз - тут я можу і помилятися...навряд чи симоньянша та ін. пропагандони так вже вірять в свою брехню. Ненависть до українців, звичайно, є , а далі "всі інструменти хороші". Отаке і Хомчин, а мо ще гірше, бо підробляє колаборантом.

8. Так де синуля переховується?
    Разом з Пікаловим і 95 кварталом в НГУ в Києві чи у Львові?

9. "Пропоную припинити підраховувати рейтинги кандидатів в президенти України. І заборонити Саймону Шустеру публікувати свої опуси. І наказати народу України нікого не любити, крім президента. Бо мене дуже турбує його психологічний стан. Якщо це накладеться на його стиль управління, то може призвести до катастрофи – країна втратить Шмигаля. Це мені повідомили анонімні джерела в ОПУ.

А якщо серйозно, то згідно Конституції президент, крім її гарантування, безпосередньо відповідає за міжнародні стосунки та оборону. Це дві його квоти в Уряді парламентсько- президентської республіки. Все інше від лукавого. І він має право змінити Головнокомандувача.

Просто перше. Президент має усвідомлювати до чого це призведе у воюючій країні, яка, крім невеликої когорти безуглих, любить Генерала. Друге. Робити це публічно та з поясненням причин. І ці причини мають бути дійсно вагомі. Третє. Народ України має право дізнатися про таке рішення раніше ніж, навіть, прости Господи, Єрмак. І головне, президент має розуміти, що після такого рішення будь-хто на цій посаді буде Шмигалем. Тобто вся відповідальність за безпосередньо військові дії буде особисто та невід’ємно на президентові України.

І не дуже важливо був це фейк чи ні. Важливо, щоби всі пам’ятали про свою відповідальність у воюючій країні. І тг канали, і медіа, і ті для кого відставка Залужного просто спосіб політичної боротьби. І це стосується всіх. І тих, хто у владних кабінетах, і біля них і проти них."

Ігор Селецький

10. Lanktocha

Нехай і порохоботи не марять реваншизмом!
    Тим більше, такі вибори, не сьогодні і не завтра це точно.

11. 20 січня мною були опубліковані закриті соціологічні дослідження нашої організації, проведені в середині місяця, які засвідчили про стрімке падіння довіри до президента Зеленського і підконтрольних йому силових структур. Реально йому довіряє менше третина населення країни.
    Парламенту довіряє 13% українців, уряду — 22%. Впала довіра до СБУ (51:wacko: і до національної поліції (38:wacko:. Довіра до суддів складає лише 10%, до прокурорів – 7%.
    У президентському рейтингу Зеленського підтримує лише 25% (Порошенка – 22:wacko:.
    Найбільша довіра українців до ЗСУ — 97% і їх головнокомандувача Валерія Залужного — 94%.
    Закриті соціологічні дослідження показують, що якби вибори Президента України були в середині січня, то Валерій Залужний переміг би у першому турі. За нього проголосували б майже дві третини виборців (65:wacko:.
    Ось чому у Зеленського така заздрість, неповага, ненависть до генерала Залужного і нестерпне бажання звільнити його з посади головнокомандувача ЗСУ.»

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО,
    генерал-лейтенант СБУ

12. Lanktocha

Раніше писав, якщо президентські вибори і будуть, Зеленського перемагає тільки Залужний, ніякі не Тимошенки, Порошенки...

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

тобі то що до того? Ти і так не ходиш на голосування.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А то шо?:))):))):)))

15. Lanktocha

Навіть бути противсіхом, все одно йти.
    Якщо є кандидат, у якого є шанси, чому не йти? Забули, як у 2019 самі порохоботи закликали, якщо вибір Тимошенко/Зеленський, це вибір без вибору і нема потреби брати участь в таких виборах?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не чув такого.

17. Lanktocha

Забагато шукати, але було сказано, що за Порошенка голосувати хоча би тому, щоб у ІІ тур не впустити Тимошенко.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Lanktocha

При нагоді напишу, тут хтось розпинався, що при Порошенку війни би не було.
    Може вам, дядьку, доречно зіграти у "Що? Де? Коли?". Нагадаю, війна в Україні з 2014, було обіцяно перед "вдінтур" про повернення окупованого Криму і закінчення АТО за години. Як успіхи? Якщо пуйло обіцяв не розпочинати війну Шольцу, Макарону і навіть Байдену, але якби Порошенко пальцем посварився не нападав би? А шабаші із ненавистю до України на Вата-ТВ транслювали даремно. Наївні.

20. Скажіть будь ласка, бо я тут зовсім заплутався. Повідомлення Буданова в інтерв'ю The Telegraph про те, що весною 2024 року українська армія знову почне контранступ, можна вважати офіційною інформацією? Бо в травні минулого року, якщо мені не зраджує пам'ять, ми вже куштували каву в Ялті.

а де твій аватар? :)