Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сьогодні з ранку до обіду я стояв на автозаправках. Зранку були великі черги. Причина проста - якщо доведеться їхати в Київ за рідними, маю бути заправлений. В черзі на заправку один чоловік сказав, що щось там прилетіло на військовий аеродом під Уманню. Паніки немає, якщо не врахоувати те, що люди знімають готівку з карток, черги в банкоматах, і то - з тієї причини, що не можна карткою ні в магазині щось купити, ні на заправці заплатити за пальне.
    А так той молодий чоловік, з яким я спілкувався в черзі, сказав, що десь на душі навіть легше, що нарешті почалося. Тепер уже наваляють Путлеру на цілком законних підставах. Воно обов"язково мало початися. Спасібо жітєлям Кузбаса, по самий Пітер і Владивосток, за їх президента-підараса. Скинули б своєчасно - жили б зараз у мирі. А тепер будуть отримувати похронки, бо колись боялися вийти на мітинг, запалити шини на Красній площі.
    Як колись казав хтось, цей кремлівський чиряк нарешті прорвало. Будуть тепер лікувати. "Ліків" від всього цивілізованого світу обов"язково вистачить.
    До речі, всі хто хотів зранку заправити автомобілі, заправилися. Черга майже розсмокталася. Десяток машин в черзі, це за нинішніми мірками - не черга.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

То на 15 годину.

• Інформативно Інформативно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

15 джавелінів прийшлося витратити... шкода...

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

В районі Глухова 15 рос. танків Т-72 пішло спати.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. medwedo berlogsoni

@VasMT, скажіть, будь-ласка, чотири довгі циліндри діаметром сантиметрів вісімдесят на тягачі КрАЗ, це що за штуки?

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

9. VasMT

Два на одному?

10. VasMT

Швеція дозволила телефонувати в Україну безкоштовно.

11. medwedo berlogsoni

Чотири штуки. Два знизу, два зверху, торці - куполовидні. Тобто, те що всередині, не проглядається. Тільки, здається, не КрАЗ, а щось із широкою кабіною (два місця водіїв далеко одне від одногого. Я у цьому ділі чайник.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

13. VasMT

Зенітний комплекс С-300 або його модифікації.

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Тре відрізати голови і на палю. Ніяких полонених нам не тре. І нехай мамки їхні дивляться і по головам впізнають де чий

P.S. @VasMT я розумію що вам моя ідея не до вподоби, але такий вже я є - жодного живого кацапа з нашої землі не повинно вийти. Всіх, хто залишиться живими - на уранові копальні доки не сконають

Останнє редагування: 24 лют 2022
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Image 1.jpg
    Судячи з опису і з того що розповідав мені сьогодні зять (чоловік сестри) - щось подібне проїхало сьогодні через наше село приблизно о 16-30 з боку кацапів. Це приблизно в 20 км від кордону. Також були танки і інша техніка. Це вже був другий захід. Перший був ще вранці. Якраз в цей вечірній час, коли вони там їхали, під Конотопом йшли бої. В самому місті все пройшло майже тихо.

Останнє редагування: 24 лют 2022
  16. medwedo berlogsoni

Так, дісно такі. Як добре, що побудували відмінну дорогу. Вони, коли їхали, навіть не дуже легковий траспорт затримували. Досі вже на місці.
    Я уявляю собі, скільки б цій техніці доводилося б добиратися, куди треба, якби дорогу не поремонтували. А так - по селі летіли зі швидкістю 60км/год - як мінімум, за населеними пунктами, думаю, скоріше.
    Тільки сьогоднішнші були всі захисного кольору, в тому числі і ковпачки.

17. medwedo berlogsoni

А я бачив наші, українські. По емблемах було видно. І ще багато всякого добра пройшло. Попереду йшла машина української поліції із червоним маячком.

18. medwedo berlogsoni

Написано в Вікіпедії, що
    С-300 — Вікіпедія

Невже зараз розговіються?

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ще гупає - б'ються за Харків. І десь недалеко.
    В бомбосховище не йду, хай буде серена. У нас воно майже від квартирою...та сидіти там, на камнях, світла нема. Подивилась - сидять із свічками.
    Готували-готували його, навіть сюжет був на тв і забракло часу...
    Не хочу.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тримайтеся!

а де твій аватар? :)