Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Борщеварочка и кацалапый сами себе противоречат. Хотят, чтобы были русский язык, русская культура, литература, наука и т.д., но при этом, чтобы, как Прибалтика, под зонтиком НАТО. Так пусть вспомнят, что сделала Прибалтика в отношении всего этого и когда сделала.

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Уявляю, які після сьогоднішнього нічного інцинденту будуть крики всяких кисельових, вітязевих, салавйових, що денацифікація, все по плану... Як було колись, новорічна ніч не обходилась без рашиських "Аганькофф", цілими днями крутили "Іронію долі", фільми про Шуріка та "Іван Васильович змінює професію", українська здавалася провінційною, тепер українською "Квартал", "Дизель-шоу", невже тільки війна могла внести такі корективи? Побачили хто є хто.

3. От я собі уявляю (тьху-тьху, не приведи господь), якби ракета поцілила кудись в одеський Оперний. Та хоч би від нього залишилася бодай одна стіна, ненависний всім Труханов неодмінно виліз би і заявив, мовляв, ми все-все відновимо, відбудуємо, а вони, тварюки, не дочекаються.
    А тут не встигли ще навіть підбити баланс пошкодженого, як вистрибує пилипом "патріотичний" в окулярах і: "Музей Шухевича знищений повністю". Бракує лише "ура" і "ми програли цю війну".
    Не знаю як вам, а мені особисто цей "ісусік" найогидніший зі всіх. Гнида.
    Володимир Саркісян

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Наводяться документально (відео, фото) підтверджені втрати під Авдіївкою ЗСУ і ЗС РФ.
    Росія буде битися головою об Авдіївку, поки свій двохголовий лоб не розіб'є (с) Р.Світан.

View: https://youtu.be/PtsPCykAYtc

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Обов'язково треба послухати "ход мислєй" баби із Чити:
    Син - Мама, нас осталось трое из ста человек. У меня ранения навьілет в руку, ногу, в грудь.
    Мама - Потрепи сьінок.
    Син - Я шел в атаку по нашим трупам.
    Мама - Так надо, тьі защищаешь родину.

View: https://youtu.be/iUvTLXhDkRk?t=2447

Від таких упоротих баб треба відгороджуватися п'ятьма країнами. Хай Чита спочатку воює з Уральскою республікою, як завоює, хай воює з Татарстаном, з Чувашією...

7. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, я уже устал повторять. Если ты попадёшь в плен, то признаешься в убийстве Кеннеди и Цезаря. Я сначала тоже не понимал сказанного русскими в плену, потом послушал пленных украинцев и все вопросы отпали. Жить захочешь - и не такое скажешь.

8. Власне, Олексій Петров написав все досить точно:

«Як справи, Володя? Не дуже притрусило тебе та твоїх пʼятьох менеджерів на десятому, чи який там мінус поверх в твоєму бункері?

Те, що бійці українських ППО другі після Бога, це вже відомо усім. Але для того, щоби збивати все, що летить в бік України, їм потрібні засоби ураження себто системи ППО, та боєприпаси, мається на увазі ракети. Багато ракет. Дуже багато. Сподіваюсь ти побачив, що казочка про те, що у росії залишилось ракет на два-три залпи залишилась казочкою. Хреновою до речі.

Вся Україна бачить роботу ЗСУ, які, не звертаючи увагу на щоденні какашки від прибацаноі Марʼяни в їх бік, роблять все можливе і навіть більше. Але ми, українці, хочемо знати і розуміти, що, наприклад, і на міжнародному фронті робиться все! Робиться для того, щоби Україна отримала ще додаткові батареї ППО «Петріот» (та аналоги) і вдосталь ракет до них.

Особисто я не вірю в те, що твої пʼять менеджерів здатні на це. Чому не вірю? Та тому що не бачу міжнародних відряджень (з мандатом від України) Порошенка, Пристайка, Ющенко та інших важковаговиків в міжнародних справах.

Що вони роблять в країні, коли мусять гоняти між Берліном, Парижем, Токіо і так далі? У Арахамії, звичайно ж, кросівки класні, але там, на дипломатичних полях Брюсселя, Лондона, Вашингтона, він шмаркач з рогаткою.

Боїшься втрати рейтинг? Боїшься, що соцопитування стануть не на твою користь? Прикинь, Володя, а українці бояться трохи іншого… вмерти від російської ракети. Відчуваєш різницю?

Хто більше може втратити? Ти, зі своєю «дрім-тім» в кросівках, чи Оленка, Катруся, Ольга чи Микола Павлович, їх рідні та близьки, у яких немає бункеру і живуть вони в умовній Абрикосовці, у звичайних цегляних будинках?

Нам давно не потрібні твої вечірні відосики. Ними ворога не зупиниш. Вони не збивають ракети та літаки. Українцям потрібна впевненість в тому, що державні діячи роблять все, що від них залежить. Впевненість, Володя, а не відосики. Це ж не важко зрозуміти.

Країні, до речі, потрібен Кабмін національної єдності, в якому будуть не лояльні класні пацани, а професіонали своєї справи, які здатні брати на себе відповідальність та приймати доленосні рішення. І мені, Володя, байдуже до якої політичної сили вони будуть дотичні. Бо доки ви граєте у ваші грьобані політичні напьорстки, тим часом можна знов, як і сто років тому, просрати Україну.

Готовий вписати своє імʼя в історію України в розділі «все пр@ебав»?

Я все сказав!

Громадян України, старший лейтенант ЗСУ, Олексій Петров».

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто проти?

10. Lanktocha

Скільки тріпатись?
    Давно відійшов у вічність 2019, як і таке протистояння між такими кандидатами.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я розумію, що вас гризе, що на виборах була ваша бездіяльна позиція байдужого противсіха.
    А що робити? Мучте ся тепер.
    Я не жалію по свій вибір, а ви страждайте.

12. Lanktocha

Проблем зараз більше.
    Я говорив реальні речі ще у 2019, хто на чию сторону перейде і яке виберуть "менше зло", мені могло це подобатись чи не подобатись, але реальність така.

13. Ти диви який люмпен-пролетарій.
    Не хоче багатіти.
    Хоче щоб усі жили в гівні як він

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. Lanktocha

Чи може у дурку інтернет провели?

Ви, дядьку, орієнтуєтесь у просторі і часі?

15. Я так, а ось зедовбойоби застрягли в совєцком дурдомі. У них навіть аргументація тих часів. То взяти і поділити, то фільмики тих часів

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Слуга народу Безугла маніпулює законопроєктом про мобілізацію, продовжуючи інформаційну кампанію з дискредитації ЗСУ та їхнього керівництва, - полковник Штефан
    Анатолій Штефан "Штірліц" зазначив: "Цинізм, ницість і відсутність будь-яких яких моральних цінностей. Фото її допису та коментарів поширювати не буду.
    Вчергове маніпулюючи, про мобілізацію, та найпоширеніший вкид російської пропаганди вона використала це в дискредитації та недовірі до військового керівництва".
    "На такі дії знову мовчазна згода та відсутність реакції серед представників влади.

17. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Мечты, мечты,
    Где ваша сладость?

а де твій аватар? :)