Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Slav

Slav Well-Known Member

Як тоді бути з понесеними втратами Україною?

2. Good man

Good man Обычный человек

Мразина, как ты смеешь плевать в десятки тысяч погибших при контрнаступлении. Эти люди зря воевали, ничего не было? Всё командование военных, все старшие и младшие офицеры, которые подтверждали контрнаступление, говорили в деталях об его сложностях, это всё выдумано? Пусть борщеварочка видит эти слова старого фсбешника. Посмотрим, что она скажет.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Втрати на війні є завжди. Навіть якщо не наступати, а лише оборонятися.
    Ви пропонуєте накопичувати озброєння. Хотілося б запитати - яким коштом?
    Коли російські бомбардирувальники скидають плануючі бомби вагою від 500 до 1500 кг, то втрати є і втрати будуть.

Але мова навіть не про це. Мова про те, що Ви не знаєте, чи дійсно планувався контрнаступ, чи планувалася імітація контрнаступу.
    Повірте, коли у України було в рази менше зброї і немає авіації, а кількість людей на фронті приблизно однакова, то про який контрнаступ може йти мова. Але у нас Залужний, а у них Герасімов і Шойгу, тому останні повірили про контрнаступ і почали окопуватися.
    Щодо втрат, я в темі про Зеленського навів об'єктивні дані. Україна понесла майже в три рази менші втрати, ніж росія. І по людях, і по техніці.
    https://forum.lvivport.com/threads/prezident-zelenskij.119617/page-508#post-3324319
    Причому, Україна маже не поступилася ніде, але зайняла вигідні позиції перед зимою. Вигідні, з яких можна зручніше стріляти.

Захід хотів "дешевим варіантом" змусити Путіна вивести війська. Просто показуючи Путіну, що він в Україні не переможе. Але Путін уперся, і навіть почав думати, що зможе перемогти. Тому Захід зрозумів, що Путіна треба вибити з України силою. Жарти закінчились.
    Знищення чотирьох Су-34 та "Новочеркаська" - тому підтвердження. І, як співала колись Примадонна, "То ли еще будет, вай-вай-вай"

4. Slav

Slav Well-Known Member

Мене цікавлять втрати контрнаступу, а не втрати України за інші періоди часу. Я вище виклав посилання на статті з Вікіпедії, написані на основі західних джерел про втрати України в цьому контрнаступі.

Ви прочитайте, що думають про цей контрнаступ різні політики, експерти, журналісти та коментатори. Майже ніхто з них не вважає, що це була спланована імітація контрнаступу. Один раз Резніков ляпнув цю дурницю, а деякі недалекі люди її підхопили.

Крім того, виникає логічне питання: для чого Україні була потрібна ця наче "імітація контрнаступу" і що було досягнуто корисне для України за допомогою цієї наче "імітації контрнаступу" з реальними втратами?

В мене ще закладається думка, що ви може тут всіх намагаєтеся тролити цією вашою "імітацією контрнаступу". :haha::dance3:

Останнє редагування: 29 гру 2023
  5. medwedo berlogsoni

"Чукца - не чітатель, чукцка - пісатель". Я чітко написав про корисне: Замість того, щоб витрачати сили на наступ, росія почала окопуватися.
    В Криму окопи рила. Україна виграла час.
    Окопи на пляжах Криму – що про їхню доцільність говорить військовий експерт Сергій Грабський – фото (fakty.com.ua)

Крім того, коли західні джерела два роки тому були впевнені, що Київ захоплять за два-три дні чи за тиждень максимум, я перестав довіряти західним джерелам.

Рашисти також хваляться, що вони відбили контрнаступ. А Скабєєва і Соловйов кожен вечір цитують "західні джерела.

Я не вірю журналістам (багато з яких - журнашлюхи, що працюють і пишуть, аби заплатили).
    Я прислухаюся до думки генералів, які на боці України, які знають, що кажуть про війни, військові протистояння, про наступи і контрнаступи.
    Впевнений, що Ви навіть не цікавилися думкою Бена Ходжеса, навіть не знаєте, хто це такий.
    Тому даю Вам фрагмент - його думку про контрнаступ, а Ви вже хочете - читайте, хочете - ні, вірте московській повії з Нью-Йорк Таймс та російським пропагандонам.

– Ми знаємо, що Україна переможе. Але чи всі вірять у Європі та у США – зважаючи на швидкість контрнаступу?

– Звичайно, Україна переможе.

Але є проблема з тим, що багато хто неправильно розуміє суть контрнаступу.

Війна – це не тільки те, що відбувається на землі, контрнаступ – не тільки долання мінних полів. Зараз триває складний контрнаступ, який НАТО називає "мультидоменним". Україна наступає одночасно у повітрі, на суші, на морі, у кіберпросторі, в інформаційній сфері, під час операцій спецпризначенців.

Усе це робиться взаємопов’язано, і український генштаб тут дає фору російському.

Візьмемо атаку на Крим, що триває вже місяць. Її елементи не були збігом обставин, був втілений витончений план. Спершу – вивести з ладу радари, потім – удар по логістиці, і далі – знищений штаб Чорноморського флоту.

А разом це складається в єдиний план, мета якого – зробити Крим непридатним для розміщення російських сил. І це – ключ до вашої перемоги.

Интервью Бена Ходжеса: ''Я не вижу позитивных сценариев для России в этой войне, за одним исключением'' | Европейская правда (eurointegration.com.ua)

Вибачте, але якщо до Вас іще не дойшло, то у мене немає часу на те, щоб Вас у чомусь переконувати. Залишайтесь при своїй думці.
    Бо мене надворі чекає гарна погода і дрова, які треба підрізати, щоб вистачило до весни.
    Дякую за увагу.

6. Good man

Good man Обычный человек

Какие расплывчатые формулировки о контрнаступлении, будто не на форуме диалог, а официальный брифинг. :)))
    Я знаю несколько десятков мнений офицеров по поводу контрнаступления. При этом, офицеры рассказывают в деталях, в подробностях, так нельзя придумать. И все эти мнения на 100% расходятся с твоим, старый ФСБшник. Как ты думаешь, кому я буду верить?

7. medwedo berlogsoni

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це були не лише російські ракети і запущені не лише з російських платформ.

Сьогодні вас привітало оце чмо з Новим Роком, котре і ракети і носії віддало мордеру:

Вітаю тих, хто ставив плюсик за це чмо.

• Тупо Тупо x 1
  9. Good man

Good man Обычный человек

Для кацалапого нет разницы, морское или воздушное базирование. Его премия от этого не зависит.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

90% Медведо за нього голосував

11. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас он, как с контрнаступлением, скажет, не было никакого Кучмы и не могло быть.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це суттєво:

13. medwedo berlogsoni

Я послухав кінцівку ролика, на який я давав посилання кілька годин тому. Про контрнаступ.

View: https://youtu.be/BM8rywEMNfY?t=1820

14. Нашу білу полосу в житті хтось знюхав, вам так не здається?

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Жаахливо, так сказать... Ну у 1999 хіба що залишалось бути противсіхом, комуняга Симоненко виявився типовим "більшим злом". Ну і багато ракет, як борги за газ віддала Тимошенко.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

А перший тур був? Чи зразу другий?

17. Lanktocha

Був і за його результатом відбувся ІІ.
    Такий сценарій не вийшло реалізувати на жодних інших виборах.

18. Good man

Good man Обычный человек

Ты за проведение выборов в 2024-м году или против?

19. Lanktocha

По графіку мають бути, але, залежно як складуться обставини.

20. Good man

Good man Обычный человек

Ты хоть по одному вопросу имеешь твёрдую позицию?

а де твій аватар? :)