Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. Маленький вступ. Враження, що рішення по справах приймає суддя, є вірним лише частково. Бо чи не найбільшою мірою вони (рішення) грунтуються на висновках судової експертизи. Десь за кордоном, де є реальна змагальність сторін у процесі й реальне правосуддя, залучають різних експертів і висновки їхні конкурують. В Україні є державна інстанція, висновок якої переважить для судді десятки приватних. Це КНДІСЕ.
    Керує цією установою уже багато років нєкто Рувін - людина настільки ж професійна, наскільки й безпринципна, готова служити будь-якій владі і маніпулювати законом у залежності від «замовлення». От він і приймає, де-факто, рішення про винуватість чи невинуватість людини (компанії, організації тощо).
    А тепер, коли я зробив цей довгий вступ, про головне. За моєю інформацією, у Рувіна на столі лежать дві готові експертизи в справі про здачу Півдня. Одна - нормальна, де показується абсолютна обмеженість повноважень армії до введення військового стану. Друга - та, яку замовили Зеленський-Єрмак, направлена проти Залужного і його команди.
    Як я вже звертав вашу увагу, через ускладненість відкритих дій проти Залужного, першою ціллю атаки має стати генерал Наєв, котрий був до початку великої війни командувачем Обʼєднаних сил. Той самий, що на свій ризик вивів-таки солдатів із казарм перед 24.02 (всупереч вказівкам політичного керівництва) і зменшив ризики повного розгрому кадрової армії внаслідок першого удару агресора.
    Я не маю інформації, що рішення про напад на генерала вже прийняте. Але, за логікою, найзручніший час для цього - саме в свята. Тому, я напружений. І вам раджу.
    П.С. До речі, непогано б поширити цю інформацію. Розголос нерідко стримує рейтингозалежного Хуйпіду.
    П.П.С. Країна вже певний час воює на два фронти. Якщо другий також перейде в активну фазу, це може мати непоправні наслідки

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що ми спостерігаємо? Порошисти і рашисти бісяться, бо все йде не так, як вони сподівалися.
    На фронті - очевидні успіхи. Якщо збиті три сучасних російських бомбардирувальника (і ніхто не каже, чим і як) - не успіх, то що ж тоді успіх?
    Україна, попри затримку допомоги з боку США - через тамтешні внутрішньо-політичні чвари, все-таки не залишається на голодному пайку стосовно боєприпасів. Японія (ого-го аж де вона - на іншому кінці світу, Країна Сонця, що Сходить - Ніппон) навіть внесла зміни до своїх законів, щоб мати можливість надати Україні ракети для Петріотів.
    А саме на це й розраховувало Хуйло - залишити українські петріоти без боєкомплектів, регулярно обстрілюючи Київ, щоб були використані всі ракети, і не було чим відбитися від чергового Кинджала. Не вийшло.
    Через два-три дні в Україну прилетить майже два десятки F-16, і можлив, що ще на Новий рік рашистам "небо с овчинку покажется".

Очевидно, що вороги України втрачають ґрунт під ногами. Ще трохи, і стане зрозуміло, що їм ні в України, ні у нинішньої влади не виграти.

От і бісяться.
    Крім того, "дєньгі билі ваші - сталі наші". США, здається, хоче до річниці вторгнення росії в Україну надати можливість Україні користуватися замороженими грішми Росії. А це - 200 мільярдів.
    За ці гроші Україна зможе і економіку стабілізувати, і розрахуватися за відсотками з іноземними банками, і зброї прикупити.
    Щоправда, це ще - перспектива, але реальна і не дуже далека.
    Якщо вороги вважають цю переспективу (райдужну для України і невеселу - для них) реальною, то не дивно, що вони психують і бісяться.
    Порошенко докотився до того, що дав годинне інтерв"ю сам собі на своєму каналі. Щоправда, я не дивився - не вірю, що старого пса можна навчити новим фокусам. (Для гамнюка Гудмана - його рідною мовою "черного кобеля не отмоешь добела").

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Аж занадто, якщо гучно про заколот та зміну Зеленського - це помітно нове у ботів. У Хомчина залякування, маніпулювання свідомістю та цинічна пропаганда дійшла апогею. Хочу нагадати, що саджають колаборантів зараз і за менші злочини, ніж призиви до знищення влади.

4. Silver bullet

Не дивилась, і не збираюсь. Людина зуміла своєю мстивістю та жагою влади викинути коту під хвіст все, що зробила колись корисного для України.
    І хто він тепер? Той, ким прикриваються фсбешні тролі в своїй інформаційній війні проти українців - герой гудманів, хомчиних та майорів, дуже корисних тільки для Кремля. А коли війна скінчиться нашою перемогою - оте сміття буде дуже розчароване, бо не за те вони Неньку продавали.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Але при таких обставинах і рашисти би не думали перетинати Збруч, щоб не вступати у бій з НАТО. Хоч я вважаю, захисту потребує вся Україна, а не окремі області.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так послухайте колишнього радника ОП

Подпишись если я в рекомендациях ❤️ | Instagram

Нагадаю:
    Єрмак розповів, як він оцінює роботу Арестовича: Уважаю | Українська правда (pravda.com.ua)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пані, може Вам пороблено?:)))

8. Slav

Slav Well-Known Member

Йди на xуй, безмежно тупориле бидло!:haha::haha::haha:

9. Совка видно по його дописам:

"Я сам не читав, але засуджую....."

Нагадайте мені коли ким і про кого це було сказано

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

11. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый врёт, как его кумир на Банковой. В США всего 5 млрд российских денег.

12. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Повна маячня.
    Як зброя в такому вигляді може надійно працювати? :dntknw:

13. medwedo berlogsoni

Наприкінці червня 2014 року потрапив у полон до російських спецслужб в окупованому Донецьку, де залишився, щоб керувати партизанами. Світана катували в "Ізоляції". У липні його вдалося повернути з полону.
    Світан Роман Григорович — Біографія, Балотування, Фракції, Політична Агітація | ПолітХаб (chesno.org)

Ну і, питається у паскуди Хомчина, хто після цього свінья?
    Ви хоч знаєте, що рашисти колишньому полковнику ЗСУ повибивали зуби?
    Паскуда, Хомчин, ти, дуже велика паскуда. І судячи з того, що ти одночасно ще й рвеш свою паскудну сраку за Баригу Порошенка, всі ці висери робляться з відома Свинорилого.

14. Silver bullet

Свинорилий біжить за поїздом, що вже не тільки відходить, а набрав швидкість. Виборів в Україні до кінця війни не буде ніяких, а брехня і ненависть Мосєк не варта ломаної копійки. Ніяких заколотів, ніякої передачі владі нікому від легитимно вибраного президента під час війни не буде. Крапка!
    Сказати "я устал, я ухожу" він теж не скаже. Союзники працюють з однією командою, а ця команда показала себе нормально. Боротьба з корупцією ведеться - і не так мляво як при Порошенко. Це все добре бачать, тому така довіра і поміч.

15. medwedo berlogsoni

А ось Світан розповідає, що можливо, що наші льотчики навчилися за півроку літати і на інших винищувачах: На F-35, літаках п'ятого покоління. Рашисти не знають, чим і хто збиває літаки. F-35 може наблизитися до сушки майже впритул, і російський льотчик його на екрані не побачить. Вчора Олег Жданов казав, що російські льотчики відмовляються літати. Так чи ні, побачимо найближчим часом.

View: https://youtu.be/vBn4UWf1xRU

16. 20231225_140826.jpg

17. https://uatv.ua/uk/armiya-rf-perebu...-armiyi-yak-takoyi-svitan-pro-vtraty-rosiyan/

а де твій аватар? :)