Хочу додати. Ще, мабуть, пам'ятають таку особу як Владислав Сурков: мільярдер, письменник, політик, творець партії "Едина Росія" , який сказав "нема України, а є українство"? Виглядав як зірка французського театру, по якому плакав протитанковий рів. У минулому році знову нагадав про себе, написавши статтю, де цілком серйозно розмірковував про межі Російської імперії до 1918 року і відкрито говорив про те, що Україна та країни Балтії повинні входити до складу Росії. Кремлівські - вони всі, навіть ті, хто більш-менш освічений, заражені невиліковно вірусом імперскості, що повинен бути тільки випаленим, як в тій же Германії.
Ви розібралися, як посилати приватні повідомлення, розберіться також, як дивитися, хто забанений. Тим більше, що ви знаєте англійську. Або зверніться до когось іншого. У мене немає часу навчати Вас користуватися форумом. Тим більше, що Ви не відповіли на моє просте запитання: в якій країні Ви знаходитеся, і наскільки Вам вдалося вивчити мову тієї країни. Бувайте. Мабуть, що я Вас поставлю найближчим часом в ігнор.
Вони вилікуються лише тоді, коли розвалиться РФ на малі країни. Бо мерзнуть зимою в голі сраки, раз на півроку підмиваються, бо немає гарячої води, але гордяться тим, що живуть в велікой і магучей расєє матушкє. Навіть буряти. Папа - чукча, мать - узбек, а я - русскій чєловек.
@Slav Ви можете самі подивитися, які західні джерела цитуються в цих статтях, взнати їхню репутацію і зробити висновки. Якщо у вас до мене є якісь приватні питання то пишіть мені "в приват" там, де я вам задавав питання, на які ви не відповіли. Ви їх бачили з самого початку?
Я запитався, бо мені цікаво, чи правильно працює форум. Ви їх мали би побачити відразу, як тільки я їх запостив.
Как я и говорил в самом начале. Кацалапый будет использовать Слив в своих целях, включая попытки наезда на меня, а потом выкинет Слив как использованную тряпку (сольёт Слив).
Якщо тоталітарні диктаторські країни, нациська Німеччина рухалась по іншому сценарію, а Північна Корея... перевиховання довга, може бути і марна справа.
Марна не буде. Перевиховати народ можна. Мається на увазі, що завжди залишаться і монархісти, і анархісти, і шовіністи, і космополити, але змінюються пропорції. Одних під впливом переховання стає менше, інших - більше. Читайте Конфуція. (Не Конфузія). Конфуцій каж е: «Н авіщ о, уп равляю ч и д ерж авою , вбивати лю дей? Я кщ о ви будете п р агнути до добра, то й народ буде добрим . Мораль ш ляхетної л ю ди н и подібна до вітру. М ораль н и зько ї лю дини подібна до т р а ви. Т р ава н ахи ляється туди, куди дм е вітер». У правляти д е р ж а в о ю м огли і п ови н н і були ли ш е від п овідн о підготовлені правителі, а н арод пови нен був д о вір и ти ся їхньом у досвіду і зн ан ням . 149245549.pdf (core.ac.uk) Пробіли через те, що копіювалося із пдф-формату. Зрозуміло й так, тому не маю бажання викидати зайві пробіли.
Думки Люсі Арестовича-Обдристовича: "Тезово: - Україна програла війну - в ЄС вступати не можна - потрібно обʼєднатися з хуйлом проти Європи - потрібна нова Україна, бо стара вже померла - потрібно йти на поклон до хуйла і домовлятися з ним про мир, на тих умовах, які задовільнять кацапію - кацапи не повинні сприймати Україну, як загрозу (цікаво, коли це вовк вважав ягня загрозою)" View: https://www.youtube.com/watch?v=A2NKK0UYi6s Я тільки цю інформацію скопіював з іншого форуму. Я ще не проглядав це відео. Олексій Арестович - Обдристович взагалі став сраколизом путлєра ...
А ви знаєте чому на самому початку війни Арєстович, який працював на офіс президента, казав, що за 2-3 тижні все закінчиться? Народ думав, що ми виженемо ворога, а воно знало, що це кацапня нас захопить і війна закінчиться.
Він ним був від самого початку. А ось вам цитата, щоб ви добре розуміли розклади в офісі президента: Єрмак розповів, як він оцінює роботу Арестовича: Уважаю | Українська правда (pravda.com.ua)
Обиделся Слив, когда ему указали его место. Самое смешное, что сделал это сам кацалапый, своими собственными руками.
Всё в порядке, Арестович и Зеленский очень подходили и подходят друг к другу. Заметь, Арестович ушёл тогда, когда его популярность стала близкой к рейтингу Зеленского. Вывод сделай сам.
Я вважаю, для Заходу і США непотрібен і вони не розраховують на сценарій, типу Східна і Західна Німеччина, Північна і Південна Корея, відкинута пропозиція Марка Фейгіна - ввести війська НАТО і закрити небо, зробити безпечним регіон для біженців прикордонні області України.