Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хочу додати. Ще, мабуть, пам'ятають таку особу як Владислав Сурков: мільярдер, письменник, політик, творець партії "Едина Росія" , який сказав "нема України, а є українство"? Виглядав як зірка французського театру, по якому плакав протитанковий рів.
    У минулому році знову нагадав про себе, написавши статтю, де цілком серйозно розмірковував про межі Російської імперії до 1918 року і відкрито говорив про те, що Україна та країни Балтії повинні входити до складу Росії.
    Кремлівські - вони всі, навіть ті, хто більш-менш освічений, заражені невиліковно вірусом імперскості, що повинен бути тільки випаленим, як в тій же Германії.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

3. medwedo berlogsoni

Вони вилікуються лише тоді, коли розвалиться РФ на малі країни. Бо мерзнуть зимою в голі сраки, раз на півроку підмиваються, бо немає гарячої води, але гордяться тим, що живуть в велікой і магучей расєє матушкє. Навіть буряти. Папа - чукча, мать - узбек, а я - русскій чєловек.

4. Slav

Slav Well-Known Member

5. Slav

Slav Well-Known Member

@Slav
    Ви можете самі подивитися, які західні джерела цитуються в цих статтях, взнати їхню репутацію і зробити висновки.

Якщо у вас до мене є якісь приватні питання то пишіть мені "в приват" там, де я вам задавав питання, на які ви не відповіли. Ви їх бачили з самого початку?

6. medwedo berlogsoni

7. Slav

Slav Well-Known Member

8. Good man

Good man Обычный человек

:))):))):))) Как я и говорил в самом начале. Кацалапый будет использовать Слив в своих целях, включая попытки наезда на меня, а потом выкинет Слив как использованную тряпку (сольёт Слив).

9. Slav

Slav Well-Known Member

Йди на xуй, безмежно тупориле бидло!:haha::haha::haha:

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо тоталітарні диктаторські країни, нациська Німеччина рухалась по іншому сценарію, а Північна Корея... перевиховання довга, може бути і марна справа.

11. medwedo berlogsoni

Марна не буде. Перевиховати народ можна.
    Мається на увазі, що завжди залишаться і монархісти, і анархісти, і шовіністи, і космополити, але змінюються пропорції. Одних під впливом переховання стає менше, інших - більше.

Читайте Конфуція. (Не Конфузія).
    Конфуцій каж е: «Н авіщ о, уп равляю ч и д ерж авою , вбивати лю дей? Я кщ о ви будете п р агнути до добра, то й народ буде добрим . Мораль ш ляхетної л ю ди н и подібна до вітру. М ораль н и зько ї лю дини подібна до т р а ви. Т р ава н ахи ляється туди, куди дм е вітер». У правляти д е р ж а в о ю м огли і п ови н н і були ли ш е від п овідн о підготовлені правителі, а н арод пови нен був д о вір и ти ся їхньом у досвіду і зн ан ням .
    149245549.pdf (core.ac.uk)
    Пробіли через те, що копіювалося із пдф-формату. Зрозуміло й так, тому не маю бажання викидати зайві пробіли.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Slav

Slav Well-Known Member

Думки Люсі Арестовича-Обдристовича:

"Тезово:
    - Україна програла війну
    - в ЄС вступати не можна
    - потрібно обʼєднатися з хуйлом проти Європи
    - потрібна нова Україна, бо стара вже померла
    - потрібно йти на поклон до хуйла і домовлятися з ним про мир, на тих умовах, які задовільнять кацапію
    - кацапи не повинні сприймати Україну, як загрозу (цікаво, коли це вовк вважав ягня загрозою)"

View: https://www.youtube.com/watch?v=A2NKK0UYi6s

Я тільки цю інформацію скопіював з іншого форуму. Я ще не проглядав це відео.

Олексій Арестович - Обдристович взагалі став сраколизом путлєра ... [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 23 гру 2023
    • Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви знаєте чому на самому початку війни Арєстович, який працював на офіс президента, казав, що за 2-3 тижні все закінчиться?
    Народ думав, що ми виженемо ворога, а воно знало, що це кацапня нас захопить і війна закінчиться.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він ним був від самого початку.

А ось вам цитата, щоб ви добре розуміли розклади в офісі президента:

Єрмак розповів, як він оцінює роботу Арестовича: Уважаю | Українська правда (pravda.com.ua)

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Краще розкажи навіщо ОП взяв до себе Арестовича на роботу?

16. Good man

Good man Обычный человек

Обиделся Слив, когда ему указали его место. Самое смешное, что сделал это сам кацалапый, своими собственными руками. :)))

17. Good man

Good man Обычный человек

Всё в порядке, Арестович и Зеленский очень подходили и подходят друг к другу. Заметь, Арестович ушёл тогда, когда его популярность стала близкой к рейтингу Зеленского. Вывод сделай сам.

18. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я вважаю, для Заходу і США непотрібен і вони не розраховують на сценарій, типу Східна і Західна Німеччина, Північна і Південна Корея, відкинута пропозиція Марка Фейгіна - ввести війська НАТО і закрити небо, зробити безпечним регіон для біженців прикордонні області України.

19. Good man

Good man Обычный человек

НАТО и США сразу сказали, они не будут вмешиваться напрямую.

а де твій аватар? :)