Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. 20231222_035426.jpg

• Смішно Смішно x 1
  2. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Маєте рацію, це точно не всесвітньо відомі (у вузьких колах порохоботів) блогери зі смітника!

3. Punainen Lippu

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Нема мені більше чим зайнятися... Ви бесіду Марка Фейгіна з Андрієм Піонтковським, яка була в Ютьюбі пару днів тому, слухали?

Послухайте буквально пару хвилин з місця, вказаного мною
    Якщо не маєте бажання слухати (а я би порадив), тоді своїми словами: На початку вторгнення росії група демократів написала листа Байдену, де закликала його не підтримувати Україну, потім відкликала свої підписи, але, як стверджує Піонтковський "ця ліберально-демократична сволота контролює всю якісну американську пресу"
    Тому і західні джерела... Як вам сказати? Не завжди кажуть правду. Не шукайте шкварок там, де їх може не бути.

View: https://youtu.be/6AftNtqEynY?t=1047

Там, у ролику, трохи далі, Піонтковський каже, що Скабєєва на кожному своєму шоу годинами цитує Нью-Йорк Таймс і Вашінгтон Пост.
    Якщо Ви продовжуватимете тут давати посилання на Нью-Йорк Таймс, як це Ви зробили недавно, у мене почне закрадатися підозра, що Ви зі Скабеюшкою дуєте в одну дудку.
    Мені так здається, що можна більше довіряти тому ж Піонтковському, який колись назвав Хуйла сморчком в пледі (пам'ятаєте, який вигляд мало Хуйло на параді 9 травня минулого року?).

Є досить об'єктивна аналітика, але вона точно не може виходити з-під пера тих, кого розлого цитує рашистська пропаганда.

Останнє редагування: 22 гру 2023
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Punainen Lippu

Потужно!
    А кому тоді можна довіряти?
    Хто дає "об'єктивну аналітику"?

6. medwedo berlogsoni

Я досить часто дивлюся Майкла Накі і Руслана Левієва. Вони розповідають з цифрами в руках. Причому у їх підтримці України, як жертви російського агресора, не доводиться сумніватися. Інколи вони вказують і на неприємні для українців, але - саме факти.
    Майкл Накі збирає гроші і купує для ЗСУ необхідні речі.
    Про ситуацію на фронті я слухаю в щоденних роликах від Олега Жданова.
    Цікаві речі, причому - об'єктивні, з фактами і оцінками та прогнозами розповідає Іван Яковина.
    До речі, зараз слухаю його ролик про те, як Захід хоче натиснути на Путіна. Мова йде про передачу в управління заморожених активів Росії.
    Як це зробити, щоб комар носа не підточив.
    Яковина наводить ілюстративний приклад: ти розбив в магазині якусь річ, значить, ти повинен за неї заплатити. Заплати і більше не бий, а якщо ти почнеш бити інші товари, тоді вибачай - ми твої гроші, що зараз у нас на зберіганні, віддамо власнику магазина. Логічно? Логічно.
    Нас не цікавлять (це я вже - від себе) причини, чому ти прийшов у магазин з молотком і б'єш телевізори: чи ти не виспався, чи з дружиною посварився... Власник магазину не повинен страждати.
    Послухайте, якщо не слухали.

View: https://youtu.be/DwiHuh43g5Y

7. Punainen Lippu

Дуже спрощено.
    Політика - це не магазин.
    У штатів можуть бути свої інтереси, які не співпадають з інтересами України.

8. medwedo berlogsoni

От, до речі, кого я слухаю майже щодня.

View: https://youtu.be/A1TSM_HKxPI

Я вважаю їх аналітику досить неупередженою. Хоча, звичайно, і вони інколи можуть помилятися. Але помилка - це не свідома дезинформація. Коли вони в чомусь помилилися, в наступних передачах вони визнають свої помилки.

9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Є ще корисні ідіоти,які спеціально чи неспеціально роблять ворожнечу у країні і грають на руку нашому ворогу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. medwedo berlogsoni

Мені також незрозуміло, яка мета у цих корисних (чи корисливих?) ідіотів. Ну, припустимо, Зеленський відійшов від влади, на чолі держави став Стефанчук, з обмежиними президентськими повноваженнями.
    Чи ці ідіоти впевнені, що стане краще? Звідки ми знаємо, як себе поведе Стефанчук на посаді т.в.о Президента?
    Хуйло виведе війська, поверне полонених та дітей? Що буде далі? Не скажуть. Перепостять чорноволоха, згадають вкотре про чонгар та яйця і на тому все скінчиться.
    Зараз Україна стоїть і успішно захищається, скоро вже два роки, як витримує навалу біснуватого путіна. Путін, а не Зеленський вимагає передишки, бо у росії вже закінчуються сили для наступу. Путіну потрібно тимчасове перемир'я, щоб укріпити армію, щоб прийти до виборів Путіна переможцем. Адже досягнення перемир'я з Україною в очах рослохорату буде путінвсєхпєрєіграл-ом.

Мені легше вважати отих трьох ЛФ-вівських порошистів просто неадекватними людьми, аніж ворогами. Наполеонами, які нічого не вирішують і ні на що не впливають. Просто гадять людям під дверима та на дитячому майданчику і отримують від цього радість та задоволення.

• Смішно Смішно x 1
  11. medwedo berlogsoni

Оце так-так! Петріот прогулявся в Херсон і збив три російських бомбардирувальники.
    Гідною відповіддю на це повідомлення можуть бути лише вкрадені у майорів яйця по сімнадцять за штуку.

View: https://youtu.be/jf8rA-lAlJk

• Подобається Подобається x 1
  12. Good man

Good man Обычный человек

Никому, поэтому я получаю информацию с трёх сторон. И речь не о СМИ, я об аналитике.

13. Lanktocha

Прямо ДжекПот, ймовірно, такі літаки вглиб України будуть боятися залітати, але літаків у рашистів ще багато.

14. medwedo berlogsoni

Колись танків також було багато... Зараз рашисти ходять в атаку пішки. Мотолиги підвозять, щоб менше було йти пішки, а далі, як казав колись наш підполковник на воєнній кафедрі - цу фус геєн (йти пішки).
    Крім того, ті бомбардирувальники - ще з радянських часів, нальоту багато, деякі ламаються, з двох чи трьох роблять один. Льотчик-інструктор Роман Світан каже, що літаки, і воєнні, і цивільної авіації, скоро почнуть сипатися і падати. Хоча, звичайно, деякий час ще крові поп'ють.

15. Slav

Slav Well-Known Member

Ви бачили мої приватні повідомлення?

16. Good man

Good man Обычный человек

Пока не получил подтверждения о сбитии трёх самолётов. Это событие слишком громкое, чтобы о нём молчали те, кто обладает реальной информацией.
    Но даже если новость верна или самолётов не три, а два, могу сказать, что это означает. Идёт постоянное прощупывание средств ПВО. Самолёты вглубь запускают только в случае, когда видят нехватку средств ПВО. Значит ожидают скорую возможность беспрепятственных полётов.

17. Кадри від ларьочніка прекрасні. Навіть під час вторгнення виводять з держави 1,5 млрд грн "за снаряди", завищують ціни на 30%, а держава не отримує ні снарядів, ні грошей. А після оборудки цей кадр сидить в МО ще цілий рік і в ус не дує. Пересидів навіть Рєзнікова з його яйцями по 17/шт.

5 років тому це вже були б мітинги під МО і Банковою, патріоти би закидували всіх плюшевими свинками і стрибали на капоти. А зараз тішина. Але це зрозуміло. То була нестерпна корупція, а це доволі терпима. Це хароша корупція, улюблена корупція від андрія свєт борісича, чия ніжна міцна рука тримає сталеві яйця. З цієї корупції фінансується будка і миска для борцунів, манікюр і причоска для наташі скабєєвої.
    Та й в камеру можна заїхать як Червінський, якщо рота відкрити.

Ця свора розкрадає країну навіть під час повномасштабної війни. Одна оборудка вилізла - плювать, вони собі ще сто мільярдів вкрадуть. Паскуд, яким місце на вогнищі інквізиції, зробили владою. Те й отримали.

• Смішно Смішно x 1
  18. Lanktocha

Значить методи дєдафф, сталінсько-жуковські методички, недооцінка ворога недоречна.
    І ми не стоїмо на місці, надходить більше нової зброї.

19. Good man

Good man Обычный человек

Защита, при равенстве возможностей, всегда уступает нападению. Так было всю историю войн человечества. Защита от копья стоит гораздо больше копья, сделать её гораздо сложнее копья и использовать её гораздо труднее, чем копье. Защита от дронов и т.д. есть, но она стоит гораздо дороже самих дронов.

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

"Скорее рухнет мир, чем Германия проиграет войну!" -орали на массовых митингах Германии в 1943 году. А через полтора года рухнул мир для всех немцев. Дрезден горел как один большой костер, а уж репараций за первую и вторую мировые немцы наплатились...Кажется, закончили в 1990м.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)