Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Щенок, не суетись, редактируя сообщения. ;)
    И запомни на будущее, через полтора года каждый дурак, такой, как ты, может заявлять о любом событии - да это понятно было, все это знали.
    Только когда такое трепло спрашиваешь о чём-то ДО события, то он говорит что угодно, только не конкретный прогноз. Вы, фуфелы, все одинаковые: чужие точные прогнозы пытаетесь принизить, а свои прогнозы давать - сразу колени трясутся. Ты - трусливое, завистливое трепло.

P. S. И про возраст ты снова ошибся. Это снова в копилку твоего статуса трепла.

2. Slav

Slav Well-Known Member

Йди ти, хамське бидло, на хyй!

Я ніколи стверджував, що тільки я єдиний робив такі прогнози, що ці мої прогнози є тільки моїми винаходами. Я знаю, що інші люди також могли робити і робили такі самі прогнози як в мене.

Конкретні прогнози з стовідсотковою ймовірністю взагалі дуже важко робити. Можна тільки передбачити сценарії прогнозів та їхні ймовірністі. Я ж раніше тільки писав, що дуже ймовірно, що контрнаступ буде невдалим.

Я тобі раніше писав про кидання кубиків з цифрами на сторонах.
    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dice

І скільки тобі років, що ти собі дозволяєш такі хамські випади ( сынок, щенок і т.д. ) в мою сторону?

Тебе тут ніхто ніколи не намагався принизити до того часу, коли ти почав перший хамити, ображати та принижувати мене та інших дописувачів цього форуму.

Останнє редагування: 17 гру 2023
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Slav, балакаєте з гамнюком Гудманом?
    Ну-ну.
    Ви балакаєте з людиною-кацапом, яка вважає, що артист і персонаж, якого грає цей артист - це одне і те ж.
    Запитайте Гудмана, чи він вважає вірменина Галустяна таджиком (бо Галустян грає таджика у відомому серіалі "Наша Раша") і чи дійсно артист Сергій Свєтлаков схильний до одностатевого кохання, як у тій ролі фрезерувальника з нетрадиційною орієнтацією.
    Зуб даю, що гамнюк Гудман - без дубєлєй, і ставить знак рівності між кавеенщиком і тим образом, якого кавеенщик грає на сцені.

Моя Вам порада: не марнуйте свій час на кацапського троля, заігноруйте його, можете раз на тиждень заради цікавості глянути, що воно там вчергове написало. Удосконалюйте угорську мову, яку Ви колись вивчали. Вісонтлаташра!
    До речі, існує ще одна мова, яка ближче до української, ніж російська. Це - русинська. Дехто із політичних міркувань вважає її діалектом української, але я особисто вважаю її окремою мовою, хоча, звичайно, проти відокремлення Закарпаття від України.
    Я колись непогано розумів русинську. "Ко тото на ня позерать" - гарний вірш.

4. Good man

Good man Обычный человек

Что, кацалапый, среди униженных и обиженных ищешь свою паству? :)))
    А потом понемногу будешь продвигать ему кремлёвские нарративы и подсчитывать свою премию? Старый фсбшник действует проверенными методами. :)));)

5. medwedo berlogsoni

Гамнюк Гудман! Я знаю, що ти зайдеш в цю тему.
    Подивися, Путін відповідає на запитання. Дивись двічі: перший раз слухай Путіна, другий раз - читай есемески в лівому верхньому кутку екрана. Тільки подивися все, аж до чемоданної паузи.

View: https://youtu.be/HWyIk2eUg18

6. Slav

Slav Well-Known Member

@medwedo berlogsoni, це мій недолік, що я ще щось намагаюся доводити і показувати цьому довбойобу гутману. Треба було тільки йому відповісти першим реченням.

Якщо якийсь божевільний напише на будинку великими буквами слово Х*Й, і почне всім випадковим прохожим доводити, що це не будинок, а Х*Й, то всі будуть далі йти мимо, хтось з них покрутить палець біля скроні. А якщо я буду цьому божевільному пробувати доводити, що це будинок, а не Х*Й, то вже всі прохожі почнуть думати, що і в мене також є певні проблеми з головою.

Я думаю, що для перспективи, треба всім трохи вчити китайску мову з її ієрогліфами та інтонаціями в реченнях. Я би може далі удосконалював угорську мову, але, на жаль, нема часу.

Ви кажете, що ви вважаєте русинська мову окремою мовою, а дехто -- вважає її діалектом української. Виникає питання: чи існує критерій ( критерії ), відповідно до якого ( яких ) певну мову можна віднести як до діалекту іншої мови чи вважати її окремою мовою? Яка при цьому повинна бути лінгвістична відстань, щоб якусь мову не вважали діалектом іншої мови, а окремою мовою?

Колись майже всі мешканці Київської Русі називали себе русинами. Навіть називали себе русинами люди на територіях, які не належали до Київської Русі. Переважна більшість русинів прийняла нову українську ідентичність і почала називати себе українцями, а частина русинів на території Закарпаття, Чехословаччини та Польщі не прийняла нову українську ідентичність і далі себе називає русинами. Я вважаю, це їхня особиста справа. Ще відносно довгий час українці Галичини та Буковини називали себе русинами. Є така книга з назвою "Русини а москалі", з якої зрозуміло, що русини себе вважали окремим народом від москалів:

https://uk.m.wikisource.org/wiki/Русини_а_Москалї

https://uk.m.wikisource.org/wiki/Русини_а_Москалї/Русини_а_Москалї

7. medwedo berlogsoni

Такого критерію не існує. В цьому питанні більше політики. Наприклад, турки без проблем, після кількагодинного звикання, починають розуміти азербайджанську і навпаки. Той, хто знає іспанську, розуміє португальську і навпаки. І є такі діалекти англійської, які людині, що знає літературну англійську, неможливо зрозуміти. Румунська і молдавська - це практично одна і та ж мова. Але політики виділили молдавську як мову і перевели на кирилицю.

8. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Австрійських футбольних фанатів не повністю розуміли знавці німецької, хто був на заробітках в Італії, вивчив мову, працюючи в Неаполі, не розумів і ці знання вже були неактуальні в Мілані. На мій погляд, якщо ти не носій мови, діалектів і регіональних відмінностей можеш не знати.

9. medwedo berlogsoni

А от кореспондентам NYT відповідає всім відомий бієць Мадяр, як я й казав позавчора - то була звичайна заказуха, скоріш за все - за нехилий гонорар. Мадяр не вміє краснобайствувати, але що насправді відбувається під Кринками, і для чого отой ньюйорктамівський висер він пояснив досить зрозуміло.

View: https://youtu.be/Chiuy9APxcY

10. Slav

Slav Well-Known Member

Ну нехай, можна припустити, Україна якось могла би відмовитися від політики національної пам'яті, в якій є Бандера та ОУН, щоб не давати причин нацистській срасіюшці звинувачувати Україну в нацизмі. Хоча це є
    "винахід" самого путлера, що українські націоналісти, ОУН, бандерівці є нацистами. Сам путлєр це придумав-вигадав на початку війни і це підхопила російська пропаганда. Ніхто з істориків, включаючи істориків, які крайньо негативно описували українських націоналістів, ОУН, бандерівців, НЕ називали їх нацистами.

А як бути з одночасними вимогами путлєра нейтралітету (невступу в НАТО) та демілітаризації України?! Це означає, що путлєр хоче, щоб Україна була постійно беззахисною перед нацистською срассіюшкою, щоб путлєр мав можливість в любий час окупувати Україну. Ці дві одночасні вимоги неможливо виконати. Якщо Україна буде нейтральною, то вона повинна мати дуже сильні збройні сили, які би могли ефективно відбити напад нацистської срассіюшки. Отже, в любому випадку, Україна не може погодитися на путлера-хуйла демілітаризацію. Виходячи з цього такий мирний договір є неможливий.

І як показало життя, путлєр останнім часом відверто заявляє, що він має намір окупувати все нові території України. Раніше він про це говорив дуже завуальовано, не чітко, навіть на початку війни заявив, що "оккупация не планируется". А ще два дня перед тим натякнув, що Україна была "создана Лениным" і ми вам покажемо "настоящую декомунизацию", тобто заберемо те, що наче, як вважає путлєр, дав Україні члєнін.

11. Lanktocha

Були нейтральними, був конфлікт на Тузлі, коли окуповували Крим ніякої загрози вступу в НАТО не було. Парадоксально виходить, рашиська педерація щось захоплює, вивішує триколірну ганчірку, потім "референдум" і народ вирішив, представимо, на референдумі не за входження у склад росії і зелені чоловічки після цього що тю-тю на воркутю?

• Подобається Подобається x 1
  12. Lanktocha

Про неможливість України бути нейтральною говорив депутат гос.дури, рашиська мерзота єдинороСС затулін

• Подобається Подобається x 1
  13. Slav

Slav Well-Known Member

Путлєр кожний наступний раз говорить по-різному, що стосується намірів путіна окупувати Україну. Але з слів його нових виступів та дій є зрозуміло, що Путін має намір окупувати нові території України.

"Собственно, как уже сказал, в результате большевистской политики и возникла советская Украина, которую и в наши дни можно с полным основанием назвать «Украина имени Владимира Ильича Ленина». Он её автор и архитектор. Это целиком и полностью подтверждается архивными документами, включая жёсткие ленинские директивы по Донбассу, который буквально втиснули в состав Украины. А сейчас «благодарные потомки» посносили на Украине памятники Ленину. Это у них декоммунизацией называется.
    Вы хотите декоммунизацию? Ну что же, нас это вполне устраивает. Но не нужно, что называется, останавливаться на полпути. Мы готовы показать вам, что значит для Украины настоящая декоммунизация"
    https://putler-putler.livejournal.com/1718.html

"При этом в наши планы не входит оккупация украинских территорий. Мы никому и ничего не собираемся навязывать силой."
    https://putler-putler.livejournal.com/1514.html

Ще виступи путіна та інших російських чинників:

Как менялись цели путинской "спецоперации" за 150 дней:
    https://blogs.pravda.com.ua/authors/gerashchenko/62dac1ca21cc0/

https://putler-putler.livejournal.com/

Останнє редагування: 20 гру 2023
  14. Slav

Slav Well-Known Member

15. Slav

Slav Well-Known Member

Ви ж математик і ви одночасно трохи розбираєтеся в мовах.

16. Slav

Slav Well-Known Member

Це є фарс з тими референдумами. Мало того, що вони порушують українські та міжнародні закони, вони не можуть вважатися вільними волевиявленнями людей, бо всіх незгодних з тими референдуми кидають в підвали, тюрми, катівні та фільтраційні табори. Достатньо тільки відкрити рота проти цих референдумів, відразу там опинишся.

17. medwedo berlogsoni

Кірпіч привезли... Ото матері і сестрі радість! Цікаво - є межа цинізму рашистської влади?

View: https://youtu.be/V8JvH6uRyiI

18. Slav

Slav Well-Known Member

19. medwedo berlogsoni

З яких це пір у Вас російська вікіпедія стала "західним джерелом"?

20. Slav

Slav Well-Known Member

Там в статтях про цю війну тільки використовуються західні джерера. Подивіться самі.

а де твій аватар? :)