Сынок, у меня 95% сбывшихся прогнозов и они конкретные, в отличие от твоих расплывчатых формулировок, которые постфактум можно трактовать в любые стороны. Учись, пока я живой.
Ну давай, папаша, покажи, які твої прогнози здійснилися. Це ще велике питання, чи ти взагалі є старший від мене.
Та то - гамнюк Гудман з Росії, школота, якій років тридцять. Паскудить тут четвертий рік про "сільного прєзідєнта, всю жізнь занімающєгося єдіноборствамі". А от як люди на Росії в тридцятиградусний мороз звертаються до "сільного прєзідента" (у всьому світі - Хуйла). Хуйло (в трактовці Гудмана - сільний прєзідент) не зміг за чверть століття навести лад в своїй країні, а тому поперся до сусідів зі своїм руським міром, щоб сусіди також мерзли і замість води сніг їли. View: https://youtu.be/VD1MncjZwh0?t=66
Хоч трохи мудрим людям вже давно зрозуміло, що путлєр ( як і сралін ) -- це є кумир безмежно тупого та примітивного бидла, яким є в переважній більшості нацистська моцкальня. Нацист путлєр -- це примітивний, малоосвічений гопник (гопота) з претензіями виглядати інтелектуальною людиною. Взяти і тільки вияснити та розібрати його путлєра висловлювання на історичні теми з його фальсифікаціями та збоченими тлумаченнями історичних подій. Путлєр часто фальсифікує, збочено тлумачить та використовує це для інструменталізації історії. А взагалі будь-яка інструменталізація історії навіть без фальсифікацій та збочених тлумачень є недопустимою, про що стверджує переважна більшість істориків. путлєр заявив, що пригожин зі своїми соратниками підірвалися гранатою в літаку, а безмежно тупе москальске бидло це "схавало", і воно після того ще і раде, що його путлєр вважає тупим бидлом. Недаремно Андрей Макаревич заявив, крім всього іншого, що російський народ -- це тупе бидло. Якщо в гудман хоч трохи поважає нациста путлєра, то цей промовистий факт дуже багато чого говорить про гудмана. Він мене незрозуміло чого назвав "синком", а я взагалі не пов'язую людську мудрість з віком, бо молодий може бути мудрим, а старий -- тупим, і навпаки.
І не тільки Макаревич. Всесвітньо відомий письменник Стівен Кінг також тієї ж думки. А нікому невідомі чувачки намагаються це заперечити. View: https://youtu.be/ZcCHHzRnkUE
Уже три раза тебе говорил про массированный ракетный удар. С точностью до дня за неделю до события угадал.
А як інтенсивно гамнюк Гудман обсирав нашого Президента Зеленського і вихваляв вигідного для Хуйла Порошенка за пару тижнів до масового вторгнення, видно хоча би з цього його допису. Перейдіть за посиланням на цей пост і полюбуйтеся. Я просто зараз не маю бажання і часу ритися у тому гудмановському лайні. Він був впевнений. що, як і хотіло Хуйло, Зеленський втече за кордон, бо "боязуз", ну, а далі вже все було би справою техніки. Адже вже й рашистська нацгвардія з кийками та сльозогінним газом їхала під Киїів в перші дні вторгнення, щоб розганяти протести проти росії.
І Порох, і Зеленський мають свої плюси і мінуси. Про них можна прочитати в інтернеті. Не можна говорити, що гудман є прихильником путлєра-хуйла тільки тому, що він там десь вихваляв пороха.
Раджу всім прочитати: США радять Україні закріпитися на поточних позиціях, окопуватися і нарощувати сили − NYT https://www.pravda.com.ua/news/2023/12/12/7432685/