Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Good man

Good man Обычный человек

Сынок, у меня 95% сбывшихся прогнозов и они конкретные, в отличие от твоих расплывчатых формулировок, которые постфактум можно трактовать в любые стороны. Учись, пока я живой.

2. Slav

Slav Well-Known Member

Ну давай, папаша, покажи, які твої прогнози здійснилися.

Це ще велике питання, чи ти взагалі є старший від мене.

3. Ти часом на Буковельскому фронті

20231210_091445.jpg

4. Slav

Slav Well-Known Member

Це питання до мене? Чому ви мене це запиталися?

5. Та кому ти потрібен
    Автоматичний коректор з'їв букву м: "Тим часом

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та то - гамнюк Гудман з Росії, школота, якій років тридцять. Паскудить тут четвертий рік про "сільного прєзідєнта, всю жізнь занімающєгося єдіноборствамі".
    А от як люди на Росії в тридцятиградусний мороз звертаються до "сільного прєзідента" (у всьому світі - Хуйла).
    Хуйло (в трактовці Гудмана - сільний прєзідент) не зміг за чверть століття навести лад в своїй країні, а тому поперся до сусідів зі своїм руським міром, щоб сусіди також мерзли і замість води сніг їли.

View: https://youtu.be/VD1MncjZwh0?t=66

7. Slav

Slav Well-Known Member

Хоч трохи мудрим людям вже давно зрозуміло, що путлєр ( як і сралін ) -- це є кумир безмежно тупого та примітивного бидла, яким є в переважній більшості нацистська моцкальня. Нацист путлєр -- це примітивний, малоосвічений гопник (гопота) з претензіями виглядати інтелектуальною людиною. Взяти і тільки вияснити та розібрати його путлєра висловлювання на історичні теми з його фальсифікаціями та збоченими тлумаченнями історичних подій. Путлєр часто фальсифікує, збочено тлумачить та використовує це для інструменталізації історії. А взагалі будь-яка інструменталізація історії навіть без фальсифікацій та збочених тлумачень є недопустимою, про що стверджує переважна більшість істориків.

путлєр заявив, що пригожин зі своїми соратниками підірвалися гранатою в літаку, а безмежно тупе москальске бидло це "схавало", і воно після того ще і раде, що його путлєр вважає тупим бидлом. Недаремно Андрей Макаревич заявив, крім всього іншого, що російський народ -- це тупе бидло.

Якщо в гудман хоч трохи поважає нациста путлєра, то цей промовистий факт дуже багато чого говорить про гудмана.

Він мене незрозуміло чого назвав "синком", а я взагалі не пов'язую людську мудрість з віком, бо молодий може бути мудрим, а старий -- тупим, і навпаки.

Останнє редагування: 10 гру 2023
  8. medwedo berlogsoni

І не тільки Макаревич. Всесвітньо відомий письменник Стівен Кінг також тієї ж думки.
    А нікому невідомі чувачки намагаються це заперечити.

View: https://youtu.be/ZcCHHzRnkUE

9. Good man

Good man Обычный человек

Уже три раза тебе говорил про массированный ракетный удар. С точностью до дня за неделю до события угадал.

10. medwedo berlogsoni

сказав Ванга Внюк.

11. Good man

Good man Обычный человек

Завидуешь точности моих прогнозов. Ты мне ещё за ракетные обстрелы год назад не ответил.

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Були ще прогнози про "вадінтур-2", не справдились.

13. Slav

Slav Well-Known Member

Покажи де саме, дай посилання.

14. Slav

Slav Well-Known Member

Ви можете показати, де саме гудман захоплювався путлєром? Я хочу подивитися на цю комедію.

Останнє редагування: 12 гру 2023
  15. medwedo berlogsoni

А як інтенсивно гамнюк Гудман обсирав нашого Президента Зеленського і вихваляв вигідного для Хуйла Порошенка за пару тижнів до масового вторгнення, видно хоча би з цього його допису.

Перейдіть за посиланням на цей пост і полюбуйтеся.

Я просто зараз не маю бажання і часу ритися у тому гудмановському лайні. Він був впевнений. що, як і хотіло Хуйло, Зеленський втече за кордон, бо "боязуз", ну, а далі вже все було би справою техніки. Адже вже й рашистська нацгвардія з кийками та сльозогінним газом їхала під Киїів в перші дні вторгнення, щоб розганяти протести проти росії.

16. Slav

Slav Well-Known Member

І Порох, і Зеленський мають свої плюси і мінуси. Про них можна прочитати в інтернеті.

Не можна говорити, що гудман є прихильником путлєра-хуйла тільки тому, що він там десь вихваляв пороха.

17. Slav

Slav Well-Known Member

Раджу всім прочитати:

США радять Україні закріпитися на поточних позиціях, окопуватися і нарощувати сили − NYT
    https://www.pravda.com.ua/news/2023/12/12/7432685/

18. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Раджу всім: Пора с&ёбывать.

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

чого це?

а де твій аватар? :)