Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Вчіться

FB_IMG_1701594808679.jpg

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Про адвокатів:

Адвокат рига Єфремова - Смірнов, який зараз працює заступником ОП добився звільнення свого клієнта, після чого Єфремов вИплив в Москві.

Довідка:

риг Єфремов:

Допомагав фінансово ЛНР, ДНР і відкрито про це говорив.

Одіозний зрадник-регіонал Єфремов втік до Москви. Вимагаємо розслідувати причетність його адвоката - заступника Єрмака Андрія Смирнова! (25.10.23 16:56) « Политика « Просмотр записи | Цензор.НЕТ (censor.net)

Адвокат Смірнов:

Заступник Керівника Офісу Президента України (president.gov.ua)

Лаптоша, бздни що-небуть для прилічія, га?

3. Тарас Чорновіл
    Сьогодні влада Угорщини розпочала блокування вантажного транспорту, який пробував обійти блокаду України (Польша та Словаччина), організовану москвою і її агентурою за сприяння Володимира Зеленського й потурання ряду урядів країн-членів ЄС.

Народ! Це вже зовсім не смішно. Три сусідні країни-члени ЄС і НАТО блокують постачання України під час війни. Такого і в мирний час економіка країни не витримала. Зараз це вже прелюдія катастрофи.

Такі дії цілковито й повністю порушують усі норми й правила в ЄС. І євроінституції щось пробують вдіяти, погрожують санкціями. Але все це йде вкрай анемічно, бо за фактом виходить, що нема потерпілої сторони. Ніхто не скаржиться й не вимагає негайного реагування.

Ще раз: укрсучвлада усім задоволена. Навіть рішення Польської влади вийти з блокади й провести хоч якісь переговори розбиваються об байдужість офіційного Києва!

От я торік, коли в нас було модно розумувати, як могла б розпастися рф, робив своє припущення, що це може відбутися внаслідок інфраструктурного розвалу. Десь дуже повільно до того все там ніби йде.

Але мені навіть у найстрашнішому сні не примарилося б, що саме логістично-інфраструктурний шлях руйнування вже нашої держави зуміє задіяти й так успішно реалізовувати наша укрсучвлада за вказівками патрушівського керівницива у москві!!!

4. Did Panas

"Ті, хто роззявляють пащеки на військових, які воюють за Україну, точно знають, що в разі перемоги хуйла їм нема чого боятися, а може - й можна розраховувати на винагороду. Це стосується всіх: і фаріонів, і безуглих арахамій, і особисто бубочки.

Це не дурість і не недолугість, це - свідомий, цілеспрямований саботаж.

Ніколи, в жодній країні світу, за всю історію, не можу згадати випадку, коли верховна влада воюючої країни цілеспрямовано працювала б на ворога. Не окремі представники, а основні інституції. Україна - унікум. Її рятують лише два чинники: національний консенсус щодо спротиву та очевидна тупість та непридатність цієї самої ворожої верховної влади, яка навіть зрадити до пуття не вміє."©

5. Slav

Slav Well-Known Member

6. Slav

Slav Well-Known Member

Останнє редагування: 4 гру 2023
  7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І не одні говорять, нема переваги в повітрі, тому все логічно.

8. The Wall Street Journal розмістило таку ілюстрацію поряд із статтею про «геніальне» рішення Зеленського почати копати укріплення взимку, коли земля замерзла.
    Видання пише, що влітку Залужний закликав будувати лінію оборони, але ставка ігнорувала вимоги Головкому
    20231204_215915.jpg

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

10. Slav

Slav Well-Known Member

Як могла дотягнутися перевага в повітрі?
    За допомогою літаків F-16? Як? Який вони мають захист проти ППО противника?

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я би радив Вам послухати про роль літаків F-16 в цій війні думку полковника у відставці Романа Світана. Він - колишній льотчик-інструктор.
    Тому я йому якось більше довіряю, ніж російській пропаганді. Путін колись також збирався пощьолкать петріоти как орешкі.

Втім, як воно буде насправді, через місяць-два побачимо.

12. Slav

Slav Well-Known Member

Ви особисто змогли прочитати, що там це видання пише?

Я гуглом знайшов іншу, дуже подібну статтю на The Wall Street Journal, але, щоб її повністю прочитати, треба переплатити WSJ. Там тільки можна прочитати початок статті. Цю статтю, на яку ви посилаєтеся, я знайти гуглом не зміг.

Ось ця стаття, яку я знайшов:

https://www.wsj.com/world/ukraines-...tion-of-defenses-to-hold-back-russia-9ab87c81

13. Slav

Slav Well-Known Member

Давайте посилання на думку Романа Світана про літаки F-16.

14. https://www.washingtonpost.com/world/2023/12/04/ukraine-counteroffensive-us-planning-russia-war/

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки було висказувань, що змінять хід війни Байрактари, Джавеліни, Хаймерси...

16. Slav

Slav Well-Known Member

Це вже інша стаття у WP, а не WSJ. Там є та сама інформація, про яку ви вище написали, про те, що Залужний радив Зеленському ще раніше будувати оборонні фортифікаційні споруди ?

Останнє редагування: 5 гру 2023
  17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Залежить від того, що розуміти під зміною ходу війни.
    Якщо за рік, маючи чисельну перевагу над Україною у всьому, починаючи із живої сили і закінчуючи стратегічною авіацією, Росія не просунулася суттєво, а в деяких місцях навіть відступила, то це і є зміна ходу війни.
    Якщо зараз Хуйло прагне перемовин, хоча півтора року тому він навіть не збирався цього робити, бо "з наркоманами та нацистами ні про що домовлятися", то це також зміна ходу війни.
    Якщо вже ніхто по росТВ не кричить "возьмйом Кієв", а ловлять прильоти по військових базах та заводах, по аеродромах аж на Волзі та під Пітером, це також зміна ходу війни.

Якщо американські винищувачі знищуватимуть рашистів не лише безпосередньо на лінії зіткнення, а і вглиб на сотню кілометрів, то і це буд зміною ходу війни.
    Без літаків у сучасній війні наступ неможливий. Спочатку слід зарівняти з землею противника, використовуючи авіацію, а тоді наступати танками.

а де твій аватар? :)