Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

2. Gyppsy

Чотири К-52 приземлилися на одному диханні

Неймовірно крута робота українських ППО потрапила на відео.

Дії розвиваються на Херсонському напрямку сьогоднішнього ранку. Війська протиповітряної оборони ведуть бій проти російських гелікоптерів, які впевнено намагаються задавати тон боротьби. Ймовірно забиті пропагандою мізки не здатні адекватно оцінювати ситуацію, і вони лізуть в саме пекло, після чого чотори гвинтокрили наче сірники падають один за одним.

Збитими виявились чотири гвинтокрили ВС РФ. Відео опублікував InformNapalm.

https://www.likeme.pp.ua/velyke-pol...rxrdgpka9XTHRCM9V0aBewAwt1GIN-H35FKr3fKIA1T2o

3. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Трохи переживаю, що ви мене не зрозумієте, але скажу, якщо запитали.
    Про цього маньяка було попереджено в одкровенні Іоанна. І я казав вже давно, що має статися так, що буде війна, в якій буде роздерто блудницю, яка сидить і в ус не дує, але упивається кров'ю святих і ґадає, що вона безсмертна. Ото і буде їй кінець.
    Так має статися, а люди не вірять.
    Я гадав, що буде щось таке подібне, але не настільки((
    Питання: а чому отак, як є, жахливо і страшно?
    Аби люди прийняли антихриста, що запропонує новий порядок у світі.
    О'кей?

4. Коммунарец

Вам подобаються баби, що виставляють свої цицьки де завгодно, або ліберали, що попускають діяти путіну, як він хоче, чи застосовувати гуманну зброю вбивства і казати, що то є гуманізм?
    Боже, не введи нас у спокусу, але визволи нас від лукавого....

Останнє редагування: 24 бер 2022
  5. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Вони ще й досі від нього відмиваються. Позавчора я спілкувався зі своєю сестрою (1993 року нароження) і ось що вона мені написала:
    Здавалося б - де той 1993 рік, коли вона народилася і де 1941-1945? Тоді не те що її, а навіть її батьків в проекті ще навіть не було. Але ще й досі в когось десь далеко в душі залишилися якісь залишки огиди й ненависті, які пройшли через три покоління. І невідомо ще скільки ця огида до німців буде тягнутися... Хоча, враховуючи те, що зробили кацапи, мені здається, що про німців тепер всі забудуть і вони відійдуть на другий план

6. Capitoshechka

якщо є можливість - відловлювати кацапів і робити з ними таке, щоб гестапо і бухенвальд здавались їм раєм. Щоб у тих кацапів, які залишилися живими - кров в жилах потім стигла. Ми ж повинні виправдати своє звання "біндєрафашизданаціаналістаф"

7. Capitoshechka

Дудаєв в своєму інтерв'ю приблизно так і сказав: "Русизм страшніше, ніж фашизм і нацизм"

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Capitoshechka

Якось зранку на світанку зазирнув в сусідній сад —
    Там простий солдат Альоша 3,14здить стиглий виноград.
    Я, шаріючись, промовив: «Що ж ти робиш, руський брат?»
    А він каже: «Нада! Бо діди пошлють в наряд!»

Руські 3,14здять! Руські 3,14здять всьо подряд!
    Самі 3,14здять, а на інших гаварять!
    Руські 3,14здять, а як не 3,14здіть, бо їх тогда пошлють в наряд!?

Старший прапорщик на службі с3,14здив зброї самосвал,
    С замполітом поділився, бо той його кришував.
    Замполіт купив машину і радіє, що нє вор,
    П’яним ту машину роз)(ячив об забор!

Генерал, кремезний хлопець, не торгує аби чим —
    Він врагам продав ракету і у Сочі строїть дім!
    Ту ракету запустили по російським літакам,
    А народу кажуть: «Вінават ва всьом іслам!»

9. Capitoshechka

В мене приблизно така ж мрія. Але більш жорстока, як мені здається - перерізати кацапу горлянку і зняти з нього скальп. І бажано, щоб такий кацап був не один. Мені здається, що я зараз зміг би 25 годин на добу робити таке і жоден м'яз в мене на сраці не здригнувся б.

10. Коммунарец

Хм... в 40-х роках яке там богатство було у радянських людей? Червоний паспорт та значок осоавіахім(
    Усе золото було у євреїв. Але ж... культурні німці запрошували євреїв на нові поселення з речами. Люди самі несли скарби, які здавали перед своєю смертю(
    Нащо мародерити, німці ж культурна нація), а щоб нічого не пропадало, то все йшло в переробку, на мило, на матраци, на злитки золота, і на добрива, в кінці кінців.
    Здається мені, @medwedo berlogsoni, ви перевчилися, або Бог у вас розум забирає(
    От, я, наприклад, не збираю скарбів, бо навіщо їх збирати, якщо моль їх поїсть або злодій вкраде. Збираю скарби на небесах). У мене і брати нічого, то чого мені горювати, якщо нема чого втрачати?
    Як подивлюся, як люди втрачають усе, над чим тряслися, то не злорадствую, але нехай вірять у Бога, а не в речі і мамону.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  12. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ну да. Теперь есть ровый гитлер. Да и времени прошло очень много. А вот с русскими все несколько сложнее. В украине украинх не считали врагами . В нулевых и десятых меня банили на украинских форумах за русофобию. И даже война 14 года не сильно это поменяло. . Вот из за этого и разочарование а значит и ненависть будут безмерны

13. Capitoshechka

Я не пам'ятаю, писав я тут це чи не писав, але в мене ще в старших класах школи з'явилася чуйка, що я у своєму житті застану той час, коли ми з кацапами зчепимося. І як ви розумієте, ця чуйка не сама собою з'явилася, а на підставі певного аналізу та обдумувань.
    На щастя, я ще встиг застати те покоління людей, яке пережило встановлення совкодрочерської системи і ті методи, якими ця система встановлювалася. На моє щастя (а може і нещастя) Бог нагородив мене дуже гарною пам'ятью. І коли вже в більш старшому віці я згадував розповіді тих людей, які через все це пройшли, почав співставляти більш ранні історичні факти з їхніми розповідями, я вже тоді зрозумів - війна з кацапами неминуча. Останньою крапкою, яка розставила все над "і", став 1993-1994 рік, коли кацапня полізла в Чечню. Після цього в мене вже не було жодних сумнівів. От вам і маєш... І якщо відмотати історію назад, то можна побачити, що практично не було в історії нашої країни такого покоління, якому б не довелося з цими уєб@нами зчепитися. Останнє покоління, якому довелося пролити кров з цими утирками, - це покоління наших дідів-прадідів (100 років тому).

14. Коммунарец

Якбижто русофобія була б одна, то ще нічого страшного, але ж часи такі будуть, що сам чорт ногу зломить.. ги))... І тих фобій буде стільки, що не буде місця у серці ні вірі, ні любові...

15. Capitoshechka

Більшої фобії, ніж кацапи, не було і бути не може апріорі. Це корінь зла в усі часи для всіх народів. Ніхто не приніс стільки страждань іншим народам, як кацапи.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Gyppsy

Цигани працюють ;)

Олександр Аронець

3 год ·

Це не анекдот [​IMG]
    В українській армії зараз на 43 танки більше, ніж на початку війни - Forbes
    З початку війни окупанти втратили 530 танків, тоді як ЗСУ втратили 74 одиниці.
    При цьому Україна захопила 117 танків ворога, тому кількість її танків зросла. [​IMG]

Останнє редагування: 25 бер 2022
  17. Gyppsy

Київська Тероборона збила новітній російський дрон (ВІДЕО)

«Бійці київської тероборони зі стрілецької зброї збили три ворожі БПЛА. Як виявилося, це були новітні російські дрони-камікадзе «КУБ». Це вже вкотре розвіяний міф про російську «високоінтелектуальну зброю» , якій «анологовнєт»», — Про це, 23 березня, повідомили на сторінці Територіальної оборони ЗСУ України.

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Колгоспний анекдот:
    "Позаторік ми посадили 50 гектарів буряків - і всі довгонгосик поїв.
    Торік ми посадили 100 гектарів буряків - і всі довгоносик поїв.
    Так цього року ми посадили 200 гектарів буряка -хай, гад, подавиться"

Це було на початку війни, здається, ще в лютому. На аеродромі в Чорнобаївці сіли кілька вертольотів та заїхали кілька автомобілів та БМП. Вогнем наших ГРАДів більшість цього майна було знищено – про що з переможними інтонаціями розповідали блогери та ТБ.
    Минуло кілька днів і... На аеродромі в Чорнобаївці розташувалося одразу 32 вертольоти - і ще купа техніки.
    Наші підігнали дивізіон ГРАДів і – знесли все це багатство до біса, благо мета була вивченою та пристріляною (а майна було на пів ярди зелені).
    І що б ви гадали було потім? А потім все це тривало і тривало, мабуть, за принципом "хай гад подавиться". )
    І після 7 (!!) разу Арестовичу довелося коментувати окремо – бо в таку правду уже ніхто не вірив. А все було правда - щоразу показували відео..

Останнє редагування: 25 бер 2022
  19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Може, не треба було Арестовичу розголошувати, бо 8 разу тепер не буде? А, може, буде і 8-й)
    У москалів свої "скрєпи", в які вони вірять.

20. Gyppsy

У рашистів ще до початку нападу було вирішено - в Чорнобаївці організувати центральний штаб і базу техніки.
    Генштаб після перших розгромів план не відкорегував, от орки і намагалися його виконати будь-якою ціною. Дебіли...

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)