Війна Росії проти України

Discussion in 'Політика і політики' started by Slav, Feb 22, 2022.

1. А де твої діти?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Аналогічно заслужений медведопутінський пропагандюга салавйофф-разбойнік, може критикувати, що хтось не воює, але його сини байду ганяють.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Цікавий ролик. Один розумний хлопець на тисячі ящикоголових.
    Путін веде війну проти глобалізму, завдяки Путіну - мирне небо над росією, тому що війну ведуть американці.
    Я погано чую нестудійний звук, тому є українські і російські субтитри, які допомагають зрозуміти, про що мовиться.

View: https://youtu.be/qPVzufFy3b8

ЗІ
    Цей ролик буде дуже корисно подивитися гамнюку @Good man і побачити, що в росії є люди, які вважають Путіна не "сільним прєзідєентом, всю жізнь занімавшєгося єдіноборствамі", а лжецом и подлецом. Причому не бояться це сказати під запис.

Last edited: Nov 14, 2023
  4. Єрмак - "2023 рік стане переламним у війні з РФ. Перемога включає повернення Крима" (с)

Теж Єрмак - "2024 рік буде вирішальним, наближається переломний момент" (с)

Я не пересмикую, погугліть.

А потім вони шукають крайніх у своїх невиконаних обіцянках, а вірніше у безкінечній брехні, замість йти у відставку ще за провалені гарантії "міра" та 'проєбалі".
    .......
    І що характерно - наші "ЗМІ" кожного разу подають одні й ті самі обіцянки як нові, всі восторгаються.

Суспільство гупі можна вважати сформованим.
    Валерій Прозапас

5. Це пише волонтерка з Британії.
    Вона тільки автівок сама більше 200 знайшла і переправила в Україну.

✍️ Nataliya Musgrave
    Ну що, приїхали (зараз буде багато букф).
    Сьогодні, 13 листопада 2023 українські митники зупинили фуру з допомогою для ЗСУ з Великобританії – пікапи, розкладні ліжка, спальники і форма – все випотрошили і на кожну одиницю вимагали стопку паперів. Хто відправив, фото «товару» від відправника, зобов’язання отримувача на протязі 30 днів надати акти прийому-передачі. Все на папері і з мокрими печатками йопта. І якщо на протязі 30 днів отримувач не розпихає то все по актам (тобто вже туди куди воно мало йти – на Запоріжський напрямок в окопи – воно вже не піде бо там актів не буде) – фонд прийдуть і покладуть мордами в пол за «контрабанду».
    Ця епопея (читай піздєц) длилася шість годин. І ще не кінець – фура ще на кордоні. А потім ще потрібно буде пріоритетом розпихати саме цей груз на протязі місяця щоб уникнути «мордой в пол».
    Сьогодні ми отримали sneak preview піздєца на горизонті. От прям в дії. І знаєте що?
    Дякую що примусили мене зійти з дистанціі.
    Від щирого серця дякую.
    Бо сама я б не змогла б і в кінці кінців загнала б себе в могилу. А так совість чиста. Мене поставили в неможливі обставини – я не фонд, а просити щоразу когось брати на себе такий ризик (а він реальний, той «мордой в пол» ризик) я не можу і не буду. Я не зійшла через те що «устала» чи забила, ні. Мене примусили.
    А це означає що я можу повернутися до більш-менш нормального життя. Реанімувати бізнес який на ладан дише, тратити свої гроші на себе, їздити відпочивати і просто мати те життя яке було «до» – з платтячками, лабутенами і ресторанами двічі в тиждень (ну так як більшість і живе в принципі весь цей час). Не матиму лабиринт з коробок в три поверха в хаті. Закінчу ремонт (яй, ура). Буду спати не по три а по вісім годин і щомісяця ходити до парикхмахера.
    Нє, я канєшно ж буду репостити як я підтримую Україну всім серцем і навіть закидати кілька сотень фунтів волонтерам в Україні (ващє не проблема – заробляю я добре). Це єдина опція яку мені залишила влада держави, моєї домівки, на допомогу їй у найскрутніший для неї час.
    Ще раз – скоти, які самі ні*** не роблять відібрали у мене можливість допомагати тим, хто б’ється на смерть щоб я колись мала можливість приїхати в Україну а не в якусь вонючу губєрнію.
    На тому все. I did my best.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. medwedo berlogsoni

Успіхи України в цій війні є більшими, ніж здається на перший погляд.
    Знищено третину російського ЧФ.
    Коли рашистам не буде чим стріляти з моря, легше буде звільняти Крим.
    Можна подивитися півтора десятка слайдів, де розповідається про успіхи України на морі.
    Ukraine’s offensive is going better than you might think (msn.com)

• Подобається Подобається x 1
  8. medwedo berlogsoni

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

"Спасибо, администрации, что помогла..." :facepalm:
    У него сил перенести дрова в двор, поколоть, потому что это еще не дрова, а чурки, хватит? Сомневаюсь.

10. Дружина заступника МО має роспаспорт, заступник міністра МВС і його дружина мають роспаспорт, це вже навіть не приховується і сприймається як норма
    Це свідоме призначення агентів рашки, якщо їх приберуть, то поставлять таких самих з рос. паспортом.

11. medwedo berlogsoni

Ви лише мурзиків сметановичів читаєте, чи й щось корисне дивитеся?
    Пропоную хоча б оце відео. Я переконаний, що якби Ви були трохи розумнішим і цікавилися справжніми новинами, а не висерами, Ви би обов'язково побачили би оце відео.

View: https://www.youtube.com/watch?v=fCQuS7UwvA0&t=79s

12. "Наші поставки 155-мм снарядів скоротилися. Фокус зміщується через Близький Схід – та інші причини. Без підтримки ми будемо відступати", – сказав Зеленський журналістам.

Бо снаряди пішли Ізраїлю.

Зараз всім грають кіно із США про "прийняли-не прийняли" закон про допомогу Україні і Ізраїлю. Але допомога пішла Ізраїлю непублічно. І ніякий закон для цього в США виявився непотрібним. Тому за таких умов Ізраїль ЗАЦІКАВЛЕНИЙ, щоб Конгрес і Сенат місяцями об'єднував/роз'єднував допомогу Україні і Ізраїлю: Ізраїлю допомога йде і так.

Але наш президент адвокатствує у Ізраїля:
    - Це життя - і це нормально, тому що всі борються за виживання, і ми також маємо захищатися.

Що "нормально"? Нормально, що твоїх військових гине більше?
    Чому відстоювати допомогу ти послав в США токсичного Єрмака, чому твій міністр оборони Умеров в цей час сидить у Києві і спілкується про це з послом США?

Та ні, це не нормально, коли ти вболіваєш за Ізраїль, піддакуєш, щоб твої снаряди забрали в його користь, коли Ізраїль не допоміг тобі навіть патроном.

13. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

"Вот если в кране нет воды,
    То воду выпили - кто бы вы думали? - жиды!"
    В. Высоцкий

14. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Надзвичайний та повноважний посол України в США Оксана Маркарова розповіла,
    чому голосування в американському Конгресі не є зрадою.

Вона пояснила,
    що тимчасова бюджетна революція планувалася і погоджена обома партіями
    лише з урядовими видатками на рівні 2023 року для уникнення закриття уряду.

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...ozvytok-forumu-oboronnyh-industrij-zelenskyj/

15. medwedo berlogsoni

Цікавий ролик від Дойче Веллє. Там показують, які дрони виготовляються зараз в Україні, скільки компаній виготовляє, роль держави у виготовленні дронів, показують Притулу і Стерненка, але чомусь не показують, як Порошенко на одному із своїх чисельних підприємств не налагодив випуск дронів. Хоча б на тій Кузні на Рибалському. З чого б це?:dntknw:.
    Виробництво зброї: США, Україна готують саміт оборонних фірм – DW – 18.11.2023

Хомчине, полистайте вниз, там є цікавий ролик. А то Ви трохи на сметанатах борщів та чорноволохах зациклилися.

16. View: https://twitter.com/SmetanatBorschu/status/1725757036833476950?t=JT5GahYd8mRE0dbbcEL1xw&s=19

а де твій аватар? :)