Війна Росії проти України

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Slav, 22 лют 2022.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Silver bullet з релігійними фанатиками сперечатися марно.
    У них бог - це любов. Ісуса Христа малюють з великим серцем. Всемогущ. А не може навести лад на маленькій Землі - одній із мільйонів планет, заселених розумними істотами.
    Та молода породілля в Маріуполі, у якої вбили дитину ще в утробі, благала, щоб її життя не рятували. І померла. А попи будуть стверджувати, що діток, щойно вони народяться, потрібно (за гроші, звичайно), терміново охрестити в церкві саме їх патріархату, а то ті дітки, коли помруть не попадуть до раю, а будуть блукати під воротами раю.

Попи з обох боків воюючих країн переконують, що вбивати - це добре, наводять цитати із Писанія.
    Гаразд, не буду більше на цю тему, а то мені завжди роблять зауваження.

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

я стала багато плакати...
    Подумати тільки, виносити маля, чекати, поки воно заб'ється, поки прийде час народжувати, а тут якась війна...Чого війна, за що війна, що вона дасть росіянам?Нічого доброго. А скільки життів забрано.

3. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Другие измы гуманизм либерализм феминизм. Их тоже надо запретить?

• Тупо Тупо x 1
  4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

5. Silver bullet

Дуже скоро кацапи почнуть лаптем щи хлебать.
    А ми продовжимо ховати людей, навіть після завершення бойових дій - тому що пережити таке важко.((

6. Silver bullet

та як хочте. Було російською, такою і я поставила питання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Під час війни багато людей просто черствіють. Я згадую себе в 2014 році, як я тоді думав: ну, як це так віддавати наказ вбивати, як це вбивати самому? Я б мабуть не зміг. Я тоді ще й про Порошенка думав, що от йому можливо важко віддавати наказ наступати на Донбасі, адже це він багатьох людей відправлятиме на смерть, на каліцтво...
    А зараз оце побачив, як сьогодні зранку потопили російький десантний корабель із сотнями російських солдат, і в душі - радість. Вдалося!
    І якби у мене була можливість нажати на якусь кнопку, щоб туди полетіла і поцілила ракета, як б це зробив, не вагаючись.
    Радів сьогодні, коли побачив, як збили протягом хвилини чотири російські вертольоти. Це - мінус півтора-два десятки (можливо, менше) ворогів.
    Говорили тут про німецьку армію під час другої світової. Серед німців, як розповідала моя покійна бабуся, були також порядні люди, яких послали на війну, на яку вони йти не хотіли. Але щоб десь щось грабували - такого не було чути. Дітей пригощали солодощами в тих хатах, по яких були розквартировані. ("Носять німці з-за граніці ладічки із чоколадов. Хоч із голов ми гузницьов, айбо із совіцьков владов" Ленін ай дітвак
    View: https://www.youtube.com/watch?v=ghwkETm-rO8
    )
    В той же час росіяни і в мирний, і в військовий час займаються мародерством. І не лише продуктів, чи ще щось, а і телевізори, комп"ютери, смартфони, все, що під руки попадеться.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Silver bullet

Захищаючи себе, своє місто, можна бажати і радіти смерті ворога. А от вони сюди сунуть, щоб вбивати - про що вони думають? Чого їм треба від нас? Не жилося у себе в Урюпінську? Маленька Україна їм загрожувала? Ні. Треба було пуйлу своїх людей тут поставити, так мало чого йому ще треба.
    Це навіть важко збагнути, не вкладається в голові, що таке можна наробити, безкарно, просто через забаганки якогось лисого параноїка.

• Подобається Подобається x 1
  9. Gyppsy

Тому що Орда.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Навіть після виходу рашиської солдатні, залишиться купа зброї, диверсійні груи, заміновані території, багато населення буде із психічними захворюваннями, інфарктами, цукровим діабетом, інсультами, особи із ампутацією частин тіла... зло, яке не пробачимо рашиській педерації.

11. Silver bullet

Зараз пуйло придумав геніальний фінт - щоб йому платили за газ та нафту в ржублях. А курс вони самі придумають. Ото думає, що переграв Європу.)
    Зараз будуть з РФ розривати контракти, або ще краще - газ братимуть, а платити - як вилізе з України, сцуко.

12. Lanktocha

А хто думав, заберуть Крим і заспокояться, нічого більше їм не треба?

13. Gyppsy

@Lanktocha, дайте си на спокій...

14. Gyppsy

Друзі допоможіть мені це донести до нашого головнокомандувача. Хай цей текст стане найбільш поширюваним текстом в українському ФБ – Гайдай – Читаємо-тут

Друзі, стосовно перемовин з Путіним і іншими його членами злочинної банди. Тут я повністью довіряю ВСУ. У мене є на лінії зіткнення під Донецьком хороший знайомий, якого я знаю вже кілька років. Він старший лейтенант, командир мотопіхотної роти. Звичайно ні імені, ні призвища тут не називаю.

Я спитав його що він думає про перемовини з РФ і перемир’я ?

Ось його пряма дослівна відповідь. Друзі допоможіть мені її донести до вух нашого головнокомандувача і політичного керівництва. Максимальний репост. Хай цей текст стане найбільш поширюваним текстом в українському ФБ

Ось слова військового:

«Зараз у нас «вікно Овертона». І ми реально можемо перемогти Росію – нехай навіть дуже дорогою ціною. Ми в силах повернути окуповані території Донбасу та Крим – і стати наддержавою. Навіть якщо Захід не дасть нам жодного гвинтика.

Таких можливостей, як зараз, у нас, напевно, більше ніколи не буде. Український народ, як ніколи, готовий воювати та перемагати.

Найголовніше – щоб політичне керівництво України втрималося від спокуси піти на будь-які поступки та компромісні рішення. Щоби Зеленський не пішов шляхом Порошенка і не наважився на підписання якогось «Мінська-3» чи іншої навіть найвигіднішої для нас угоди.

Нам потрібно дотискати ворога до упору – до повної перемоги над Росією, до її беззастережної капітуляції. Наша перемога – саме перемога, не мирна угода, не компроміс, а перемога – стане подією історичного масштабу.

А для перемоги нам потрібна лише твердість та рішучість військово-політичного керівництва України.»

Сергей Гайдай

15. Silver bullet

Йой, ганьба кацапським дебілам). Набрати парадну форму з собою, замість чогось потрібного, наробити завчасно побрякух "за взятіє", і так обісратися....
    Зараз як нароблять оркам ВСУ заміси там, куди вони залізли і не мають чим стріляти, а далі гнати до кордону і добивати те, що залишилось. А в парадну форму та медалі вдіти їх мертвяків і передати "по опісі".
    Яка ганьба, господи. Що це за стратеги, що це за командування?:facepalm: Набрати ох*єнні тисячі солдатів, літаків,танків, бомб, ракет, іскандерів, Градів і все викинути на сміття, разом зі своєю економікою.
    Просто через ненависть і тупість, через ненависть і тупість..

16. Lanktocha

Офіційно, "червоні лінії" на переговорах визначені, не всі хочуть жити у страху і руїнах чи воювати до останнього українця.
    Як колись казав Дудаєв, переговори для росії - все одно умови договору не виконає, тільки сконцентрується, накопичить нові сили і вдарить по-новому.

17. muravey

muravey Well-Known Member

але є й харошіє новосьті - дебілів перетворювати на вінегрет дещо простіше... :crazy:

18. Silver bullet

Щодо перемовин, то нічого пуйло від нас не отримає, зараз трохи час ...того, щось вирішується на півдні і з самим пуйлом, його поганим життям. Ото і все. Ніяких мінськів не буде, ще чого. Буде повна капітуляція, репарації, контрибуції і усе таке інше...ЯО у них відберуть, нарешті. Бо таке не повинно повторитися.

Цей тиждень вирішальний. До речі, Зеленський не влізає в справи військових. А в перемовинах вони вирішують, і юристи, які в групі..Людей там багато, і вони знають всю картину.

19. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Собаки на харьковской окружной сейчас кацапскую падаль "переодевают".

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  20. Gyppsy

Згадалися слова пуйла на якомусь шабаші. Він тоді сказав тіпа "ми, рускіє, і без украинцєв побєділі би фашізм. Потому что ми народ побєдітєль!"
    От тобі і "народ побєдітєль!" Вже місяць відколи раша хотіла за три дні захопити Києв.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)